- Konu Sahibi Bonibonlukek
-
Valla bn buraya ne hanımefndinin bna yazdıklarını attım me de bna cvp vermediğim halde yazdıklarını attım bn sizi örnek olsun diye bna yazdığı hsptan bi ri kare ve strylerin de o gün konuyla alakası olmadığını söylediği halde paylaştığı bir yazıyı attım bn vicdanın rahat heöde çok rahat şikayet edip konuyıda kapatyorabilirsiniz bnm için problem değilBiz şikayet ederiz konuyu kapatir geçeriz . Sizi de vicdanınızla baş başa bırakırız tabi varsa
Hyr bariz kndi hsabından atıyorEşinizle iletişim halinde olabilir mi siz bi eşinizi dürtükleyin eşiniz baştan bir taciz etmiş olmasın bakın kesinlikle bu işte bir iş var şu bahsettiğiniz hesaptan mı atıyor gecenin 1 2sinde resim
Konu sahibi düşünsün orasını niloyacımKadın zaten burada yazılanları okusa şayet iftira ise çok ciddi tazminat alır
Sizin için problem olsa iyi olur kadın burada paylaştığınızı görse kı.ınzdaki dona kadar almaya çalışırValla bn buraya ne hanımefndinin bna yazdıklarını attım me de bna cvp vermediğim halde yazdıklarını attım bn sizi örnek olsun diye bna yazdığı hsptan bi ri kare ve strylerin de o gün konuyla alakası olmadığını söylediği halde paylaştığı bir yazıyı attım bn vicdanın rahat heöde çok rahat şikayet edip konuyıda kapatyorabilirsiniz bnm için problem değil
Valla eğer haklıysa bn vermeye razıyımSizin için problem olsa iyi olur kadın burada paylaştığınızı görse kı.ınzdaki dona kadar almaya çalışır
Gecenin 1 2 sinde atıyor eşinizle ortak mı hesabınızHyr bariz kndi hsabından atıyor
Az bı tutuştu gibisiniz . NeyseValla eğer haklıysa bn vermeye razıyım
Bu davaya bakacak olan hakimle savcıya da Allah sabır versin. Çıldırmadan davayı sonlandırabilirler inşallah.Bu konu tam mahkemelik kesinlikle
Sadece bnm eşim değil arkasının eşine de aynısı yapıyor bn bunu anlatamıyorumEğer anlattıklarınizda eksik gedik yoksa evet kadının ekstra hediye göndermesi kocanizi aramasi ustune size gelen aldatılıyorsun mesajı bunlar tesadüf degıl ortada bir bit eniği var ama şunu düsünün bu kadar müsteri icinde neden sizin kocanız?
Sadece yasin sattiğı insanın kocasına neden bir kisi ilgi duyar hoc gormediyse tanimadiysa konuşmadiysa?
Kocanıza hiç konduramıyorsunuz ama sizin bilmediğiniz kadın ile kocanız arasinda ayrı bir iletisim olabilir. Kocanız sıkılmış iletisimi kesmiş ise bu olaydan bu kadar kolay sıyrılamasın diye size soylemis işte kadın.
Ha süphelenip süphelenmemek size kalmiş ama suçu sadece kadına yüklemek isin kolayı.
Konunun özeti evet bu ben de böyle düşünüyorumEğer anlattıklarınizda eksik gedik yoksa evet kadının ekstra hediye göndermesi kocanizi aramasi ustune size gelen aldatılıyorsun mesajı bunlar tesadüf degıl ortada bir bit eniği var ama şunu düsünün bu kadar müsteri icinde neden sizin kocanız?
Sadece yasin sattiğı insanın kocasına neden bir kisi ilgi duyar hoc gormediyse tanimadiysa konuşmadiysa?
Kocanıza hiç konduramıyorsunuz ama sizin bilmediğiniz kadın ile kocanız arasinda ayrı bir iletisim olabilir. Kocanız sıkılmış iletisimi kesmiş ise bu olaydan bu kadar kolay sıyrılamasın diye size soylemis işte kadın.
Ha süphelenip süphelenmemek size kalmiş ama suçu sadece kadına yüklemek isin kolayı.
Yok yok onlar alışmışlardır böyle durumlaraBu davaya bakacak olan hakimle savcıya da Allah sabır versin. Çıldırmadan davayı sonlandırabilirler inşallah.
Tek kadına yüklese yine tamam burada paylaşmak ne demek ?Eğer anlattıklarınizda eksik gedik yoksa evet kadının ekstra hediye göndermesi kocanizi aramasi ustune size gelen aldatılıyorsun mesajı bunlar tesadüf degıl ortada bir bit eniği var ama şunu düsünün bu kadar müsteri icinde neden sizin kocanız?
Sadece yasin sattiğı insanın kocasına neden bir kisi ilgi duyar hiç gormediyse tanimadiysa konuşmadiysa?
Tutuşmak pardon? Hanımefndi siz gmrdüğünüzle yargılarsınız konuşursunuz birde görmedikleriniz var demeyi tercih ediyorum bn şuanAz bı tutuştu gibisiniz . Neyse
Bayan da gecenin 1 2 sinde resim atıyorsa o da pek masum sayılmaz ya neyseKonu sahibi düşünsün orasını niloyacımÇok ayıp bu ya
Hyr ayrı kişiselGecenin 1 2 sinde atıyor eşinizle ortak mı hesabınız
Tacize dair ss istedik biz bütün konuşmalar değil de hani kendinizi kanıtlarcasına. Siz kadının gbt sini döktünüz bence silin o fotoğraflarıSadece bnm eşim değil arkasının eşine de aynısı yapıyor bn bunu anlatamıyorum
Kadın bence konu sahibi rahatsız olsun diye yapmış başarmışta . Ama eşlik parçalar var konuda. Ben Saliha hanıma üzüldüm ifşa olduBayan da gecenin 1 2 sinde resim atıyorsa o da pek masum sayılmaz ya neyse
Sadece bnm eşim değil arkasının eşine de aynısı yapıyor bn bunu anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?