• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ilginç bu numaralarla da kargocular ilgilenir ama konu sahibi de sipariş için kendi telefonundan iletişime geçmedi mi acaba bayanla eşinin hattından mı girdi ki siparişi
İyi de ne önemi var ben de olsam bana verilen kargo sahibinin numarayı müşteri numarası diye kaydederdim. İletişime ordan geçerdim.

Kadın buradaki mesajlardan dava açsa yukarıdaki mesajları görmedim sanırım sayfayı açıklamış böyle birşey yoksa iftira ise çok ciddi darbe alırlar kadın eşlik etmediyse şayet karalamadan dolayı vay kine vay
Kendisinin bize hem şahsi hesabından hem de tlfon numaralarından yazdığı engellediğimiz halde farklı numaralardan bizi aradığı açık ztn biz onu tacizde etmiyoruz ona iftira da atmadık onu karalamıyoruz da böyle bir amacımız da yok bn müşteriliğimi yaptım sipariş verdim çekildim onunla bir ticaretim bir muhabbetim yok onun dışında taki msjlaşma gününe kdr

İyi de ne önemi var ben de olsam bana verilen kargo sahibinin numarayı müşteri numarası diye kaydederdim. İletişime ordan geçerdim.
Ya bir de numarayla işim bittikten sonra niye mesaj atayım böyle mesajlar tarzı bir sürü numarayla iletişim halinde oluyorum numaramı erkek de bayan da alır maşallah diyim bugüne kadar sarkıntılık tarzı müşterilerden yaşamadım üstelik adresime yakın yerden de teslim ediyorum ürünü bu işte bir bit keniği var bu kadar takipçi toplamaya çalışmış bir insan işine vermiş bir insan niye müşterinin eşiyle böylesine bir diyaloğa girip işini riske atsın eşi sarkıntılık etme ihtimali olabilir mi bu devirde bu tarz erkekler çok var cidden

Bnm numaram var bayanda bni aramıyor işte x hnm kargonuzu verdim die eşimle hiç bir muhabbet i yokken eşimi arıyor x kişi kargonuzu verdim die hatta aramasına gerk bile yok kargo çıkınca bana da istese yazar ztn kargo takip numarasıyla bize kargo bişdirimi geliyor

Kendisinin bize hem şahsi hesabından hem de tlfon numaralarından yazdığı engellediğimiz halde farklı numaralardan bizi aradığı açık ztn biz onu tacizde etmiyoruz ona iftira da atmadık onu karalamıyoruz da böyle bir amacımız da yok bn müşteriliğimi yaptım sipariş verdim çekildim onunla bir ticaretim bir muhabbetim yok onun dışında taki msjlaşma gününe kdr
Sosyal medya hesabında yazan numaradan mı yazdı size taciz mesajları

Burada kadını ifşa ettiniz ve karaladınız

Bnm numaram var bayanda bni aramıyor işte x hnm kargonuzu verdim die eşimle hiç bir muhabbet i yokken eşimi arıyor x kişi kargonuzu verdim die hatta aramasına gerk bile yok kargo çıkınca bana da istese yazar ztn kargo takip numarasıyla bize kargo bişdirimi geliyor
Yahu aramasında ne var kadın haber vermiş. Saliha hanımı karalamak adına tutunduğunuz her sebep sizi haksız yapıyor.

Yuhhh ya kargomu çıkardım müşteriyi aradım diye sapık damgası yiyeceğini bilse kadın arar mıydı ya ?

Burada kadını ifşa ettiniz ve karaladınız
Valla hanım efndi ztn kendisi bumları yaparken ifsa da oldu yazdı da kndisi insanların huzuru nu bozmak isdiğini dile getirdi bn ona vay efndim kocamı aldı söyle yaptı demedim bn onun yaptığını anlattım bu kdr düşünüyorsanız eğer şikayet eder konuyu kapatırsınız

Gece gece size sosyal medya hesabından farklı bir ürün resmi mi atıyor

Yahu aramasında ne var kadın haber vermiş. Saliha hanımı karalamak adına tutunduğunuz her sebep sizi haksız yapıyor.

Yuhhh ya kargomu çıkardım müşteriyi aradım diye sapık damgası yiyeceğini bilse kadın arar mıydı ya ?
Vallahi sizinle tartıimayacağım artık birşey de anlatmayacağım

Valla hanım efndi ztn kendisi bumları yaparken ifsa da oldu yazdı da kndisi insanların huzuru nu bozmak isdiğini dile getirdi bn ona vay efndim kocamı aldı söyle yaptı demedim bn onun yaptığını anlattım bu kdr düşünüyorsanız eğer şikayet eder konuyu kapatırsınız
Biz şikayet ederiz konuyu kapatir geçeriz . Sizi de vicdanınızla baş başa bırakırız tabi varsa

Evet saat 1 veya 2 neden atar bna resim bn mi hastayım die düşündüm şuraya yazdığımdan beri
Eşinizle iletişim halinde olabilir mi siz bi eşinizi dürtükleyin eşiniz baştan bir taciz etmiş olmasın bakın kesinlikle bu işte bir iş var şu bahsettiğiniz hesaptan mı atıyor gecenin 1 2sinde resim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X