• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz şikayet ederiz konuyu kapatir geçeriz . Sizi de vicdanınızla baş başa bırakırız tabi varsa
Valla bn buraya ne hanımefndinin bna yazdıklarını attım me de bna cvp vermediğim halde yazdıklarını attım bn sizi örnek olsun diye bna yazdığı hsptan bi ri kare ve strylerin de o gün konuyla alakası olmadığını söylediği halde paylaştığı bir yazıyı attım bn vicdanın rahat heöde çok rahat şikayet edip konuyıda kapatyorabilirsiniz bnm için problem değil

Yahu kadın salak mı kendi işini baltalasın? Neden müşterisini taciz etsin? Senin kocanı gördü mü bu kadın? Kocan ultra yakışıklı mı? Kocanı taciz etmesi için ne gibi bir sebep var ortada sana göre? Bu konu büyük ihtimalle karalama kampanyası. Alenen adını paylaşmanın başka bir açıklaması olamaz.

Valla bn buraya ne hanımefndinin bna yazdıklarını attım me de bna cvp vermediğim halde yazdıklarını attım bn sizi örnek olsun diye bna yazdığı hsptan bi ri kare ve strylerin de o gün konuyla alakası olmadığını söylediği halde paylaştığı bir yazıyı attım bn vicdanın rahat heöde çok rahat şikayet edip konuyıda kapatyorabilirsiniz bnm için problem değil
Sizin için problem olsa iyi olur kadın burada paylaştığınızı görse kı.ınzdaki dona kadar almaya çalışır

Eğer anlattıklarınizda eksik gedik yoksa evet kadının ekstra hediye göndermesi kocanizi aramasi ustune size gelen aldatılıyorsun mesajı bunlar tesadüf degıl ortada bir bit eniği var ama şunu düsünün bu kadar müsteri icinde neden sizin kocanız?

Sadece yasin sattiğı insanın kocasına neden bir kisi ilgi duyar hiç gormediyse tanimadiysa konuşmadiysa?

Kocanıza hiç konduramıyorsunuz ama sizin bilmediğiniz kadın ile kocanız arasinda ayrı bir iletisim olabilir. Kocanız sıkılmış iletisimi kesmiş ise bu olaydan bu kadar kolay sıyrılamasın diye size soylemis işte kadın.

Ha süphelenip süphelenmemek size kalmiş ama suçu sadece kadına yüklemek isin kolayı.

Eğer anlattıklarınizda eksik gedik yoksa evet kadının ekstra hediye göndermesi kocanizi aramasi ustune size gelen aldatılıyorsun mesajı bunlar tesadüf degıl ortada bir bit eniği var ama şunu düsünün bu kadar müsteri icinde neden sizin kocanız?

Sadece yasin sattiğı insanın kocasına neden bir kisi ilgi duyar hoc gormediyse tanimadiysa konuşmadiysa?

Kocanıza hiç konduramıyorsunuz ama sizin bilmediğiniz kadın ile kocanız arasinda ayrı bir iletisim olabilir. Kocanız sıkılmış iletisimi kesmiş ise bu olaydan bu kadar kolay sıyrılamasın diye size soylemis işte kadın.

Ha süphelenip süphelenmemek size kalmiş ama suçu sadece kadına yüklemek isin kolayı.
Sadece bnm eşim değil arkasının eşine de aynısı yapıyor bn bunu anlatamıyorum

Sadece yasin sattiğı insanın kocasına neden bir kisi ilgi duyar hoc gormediyse tanimadiysa konuşmadiysa?

Konunun özeti evet bu ben de böyle düşünüyorum

Sadece yasin sattiğı insanın kocasına neden bir kisi ilgi duyar hiç gormediyse tanimadiysa konuşmadiysa?

Tek kadına yüklese yine tamam burada paylaşmak ne demek ?

Sadece bnm eşim değil arkasının eşine de aynısı yapıyor bn bunu anlatamıyorum

sadece esinizin arkadası diliyle mi soyledi size bu kadın bana da aynisini yaptı diye? ıspatladı mi size? bu bile esinizin kendini aklamak icin arkadasina size soylettigi cumle olabilir.

Neyse umarın haklısınızdır ama cozumde cok zor degil hani kadını ve fake hesapları karı koca her yerden engelleyin telefondan numarasını engelleyin olsun bitsin. hic yuzyuze gormediginiz bir insanı hayatınızdan cıkarmak bu kadar zor olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X