- 23 Ocak 2016
- 34.444
- 50.388
- 598
- Konu Sahibi Bonibonlukek
Sizin kişisel sosyal medya hesabınıza şu dediğiniz satış sayfasından atıyor değil mi öyle anladımHyr ayrı kişisel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kişisel sosyal medya hesabınıza şu dediğiniz satış sayfasından atıyor değil mi öyle anladımHyr ayrı kişisel
Hmn onumda ekran görüntüsü nü atabilirim hiç problem değil bnm için htta özelden isteyene sosyal medya mı verebilirm msjlara bkabilirler iki hesap var atıyorum aynı anda bna iki hesaptanda adı geçmediği halde yazıyor bnim adım geçmiş özür dilerim bilmem ne bn sana yazmadım ki adın geçti söyle oldu böyle oldu die sn nerden biliyorsuBayan da gecenin 1 2 sinde resim atıyorsa o da pek masum sayılmaz ya neyse
Ben ona da üzülmedim gecenin 1 2 sinde ürün resmi atmaması gerekir çalışma saatleri diye birşey var esnek de çalışsa uygun değil ben bana mesaj atanlara yarın dönüş yapılacaktır yazıyorum meselaKadın bence konu sahibi rahatsız olsun diye yapmış başarmışta . Ama eşlik parçalar var konuda. Ben Saliha hanıma üzüldüm ifşa oldu
Kadın bna bütün yazışmaları attı bna ve eşime yaptığının aynısı onlarada yapmışsadece esinizin arkadası diliyle mi soyledi size bu kadın bana da aynisini yaptı diye? ıspatladı mi size? bu bile esinizin kendini aklamak icin arkadasina size soylettigi cumle olabilir.
Neyse umarın haklısınızdır ama cozumde cok zor degil hani kadını ve fake hesapları karı koca her yerden engelleyin telefondan numarasını engelleyin olsun bitsin. hic yuzyuze gormediginiz bir insanı hayatınızdan cıkarmak bu kadar zor olmamalı.
Evet doğruSizin kişisel sosyal medya hesabınıza şu dediğiniz satış sayfasından atıyor değil mi öyle anladım
Tuhaflık bir değil ki . Sabah ettik vallahi iyi geceler sizlereBen ona da üzülmedim gecenin 1 2 sinde ürün resmi atmaması gerekir çalışma saatleri diye birşey var esnek de çalışsa uygun değil ben bana mesaj atanlara yarın dönüş yapılacaktır yazıyorum mesela
Peki eşinizin sosyal medya hesabı ne durumdaHmn onumda ekran görüntüsü nü atabilirim hiç problem değil bnm için htta özelden isteyene sosyal medya mı verebilirm msjlara bkabilirler iki hesap var atıyorum aynı anda bna iki hesaptanda adı geçmediği halde yazıyor bnim adım geçmiş özür dilerim bilmem ne bn sana yazmadım ki adın geçti söyle oldu böyle oldu die sn nerden biliyorsu
Aynen öyle sözde hemen yatacaktımTuhaflık bir değil ki . Sabah ettik vallahi iyi geceler sizlere![]()
Ablacım sen önce bir Türkçe dersi mi alsan ? Anlaşılmıyor bence sen okuduğunu da anlamıyorsun eşin de böyle böyle olaydan yırtacakŞöyle söyleyim bna bu hesaptan ilk mesaj attı eşin seni aldatıyor diye bnde sen kimsin dedim boşver dedi eşini takip et dedi tabi bna yazdığı hesabından da saliha hnm ı takip ediyor neyse bnde bna bunu ispatla dedim eşim bni kimle aldatıyor muş dedim bna bir gün verdi bn seni arıycam o gün bna inanacaksın dedi bnde bekledim bekledim hem aramadı hemde hesabı kapattı neyse snra saliha hanım bu konularla hiç alakalı değil ya hani adı dahi geçmediği halde sabah bna bir msj iste bnm adım kullanılmış bn birşey yapmadım kimseyle işim olmaz fln onunlanolan yazışmalarımıda atabilirim buraya devamlı bir kendini aklamaya çalışıyor fln neyse snra aynı gün strylerin de eşimi tehtit edwn yazılar fln beni tehtit ediyor birşey yaşanmadı ki saliha hanımla hani o hesap onum değilya sözde sana ne aradık ne yazsık aklımıza bile gelmedin sırf yazdığı sahte hesaba seni dava edeceğim die yazdığım için bnmle iletişime geçti neyse bna birsey sunamadığı için ortaya intikam almaya işte bizi ortaknarkadaş dolaylı yoldan bizim üzerimizden intikam alacağını söylemedi tamemen eşimin bni aldattığını söylediği konun üstünü kapattı göstermeye fln çalıştı bni engelledi hesabı açarak yanlış anlaşılma demeye getirdi snra aradan zmn geçti tabi saliha hnmla hala böyle bir konu yok saliha hnm bnm onun strylerine bakmamdan rahtsız oldu bni kendi hesabından falan engelledi tabi bu arada geceleri bna msj atıyor örneğin hiç alakası olmayan bir ürünün resmini falan atıyor gece ne alaka kendş engelliyor snra açıyor neyse hesabı engelledim başladı bu sefer aynı tarz cümleler ve aynı şekilde ifadelerle eşin seni anlatıyor işte sen salaksın hiç bşyden hanerin yok eşin şuan sevgilisiyle fln neyse tabiki eşim yanımda evdeyiz yani bu süre de aynı hesaptan eşime aynılarını yazıyor işte sen miğdesiz adamsın karın seni aldatıyor bilmem ne daha açık anlatmaya çalıltım inşallah biraz daha akıcı anlatabilmişiödir
Hadi yatıp uyuyalımAynen öyle sözde hemen yatacaktım
Bn mi yanlış düşünüyorum madem bn onun konuyla alakası yok neden bni engelledi bn müşterisiyim ona kalkıp hiç bir şey yazmadım siz yaptınız demedim kndisi bna yazdı ulaştı anında arkasından tutup kndi engelli kaldırıp ürün resimleri atıyor gecenin bir yarısı bir tanede değil snra bn resimleri açınca tekrar engelliyor amaç neBen ona da üzülmedim gecenin 1 2 sinde ürün resmi atmaması gerekir çalışma saatleri diye birşey var esnek de çalışsa uygun değil ben bana mesaj atanlara yarın dönüş yapılacaktır yazıyorum mesela
Yok canım saçmalama kocası aldatmıyor hem o kadar kişi arasından bir kocasına bir arkadaşına sarmış deli çünkü kadınKusura bakmayın ama bana kadının esinizle iletisimi var gibi geldi.
o kadar musteri arasindan neden sadece siparis icin gorustuğu esinizi secsin ki taciz icin? hani yuzyuze gordu de asık oldu desem o da yok.
Sizin bilmediğiniz bir iletişim olmus kadınla esiniz arasında kadın ondan yuz bulmuş durup dururken kadin o kadar musteri arasından esinizi secip mesaj atması size aldatılıyorsun demesi tesaduf degil.
Eşinize gelince tabiki sikayet edelim diyecek sizin yuzunuze ben ku kadinla konustum o yuzden musallat oldu sikayet etmeyelim diyecek hali yok.
Arkadaş meselesi de sanki olayı kadının uzerine yıkıp kocanızı aklanmak icin size söylemiş bu kadin bana da aynisını yaptı diye bana planlı geldi.
Aynen öyle konu sahibi yerinde olsam kadını dava eder kocamın bu işte parmağı var mı bunu öğrenmek isterdimHadi yatıp uyuyalımkonu sahibi düşünsün gerisini . Ak
kara
çıkar ortaya elbet
Bnm Türkçe dersim sizi ilgilendirmez çnkü bn yabancı uyrukluyum Türkçem bu kdr yazarken klavye desteğiyle yazıyorum konuşurken bir problemim yok şükür ilginiz için teşekkür ederimAblacım sen önce bir Türkçe dersi mi alsan ? Anlaşılmıyor bence sen okuduğunu da anlamıyorsun eşin de böyle böyle olaydan yırtacak
Çok değişik inanın hiçbir şey anlamadım hakaret mesajları varsa suç duyurusunda bulunun ak koyun kara koyun çıkar ortayaBn mi yanlış düşünüyorum madem bn onun konuyla alakası yok neden bni engelledi bn müşterisiyim ona kalkıp hiç bir şey yazmadım siz yaptınız demedim kndisi bna yazdı ulaştı anında arkasından tutup kndi engelli kaldırıp ürün resimleri atıyor gecenin bir yarısı bir tanede değil snra bn resimleri açınca tekrar engelliyor amaç ne
Bende önce yakınımdakini iyice bir yoklardim bir tuhaflık var mı diye ama herkes farklı işte kimisinin eşi çok sadıksa demek kiAynen öyle konu sahibi yerinde olsam kadını dava eder kocamın bu işte parmağı var mı bunu öğrenmek isterdim
Bnden önce eşim dava açtı ztnAynen öyle konu sahibi yerinde olsam kadını dava eder kocamın bu işte parmağı var mı bunu öğrenmek isterdim
Var hemde binlerceÇok değişik inanın hiçbir şey anlamadım hakaret mesajları varsa suç duyurusunda bulunun ak koyun kara koyun çıkar ortaya
Konuyu baştan okumanızı tavsiye ederim sadece bnm eşim değil konuYok canım saçmalama kocası aldatmıyor hem o kadar kişi arasından bir kocasına bir arkadaşına sarmış deli çünkü kadın
Tamam o zaman çıkar ortaya yazışmalar herşey çıkıyor buraya peki neden konu açtınız mahkemeye intikal etmiş konu sonuçtaBnden önce eşim dava açtı ztn