Hep intihar eşiğinde olmak.

Calıscam dusunce bazen cok net gelsede bazen flulasıyor . Ama su an umut doldum..
Ay inan ki herkesin farklı ama aynı noktada flulasan hayalleri var bazen hiç olamayacakmış gibi gelen şeyler bir anda gerçekleşiyor kaldı ki istediğin şey zor bisey değil senin acil başka meşgalelere ihtiyacın var kendine çok odaklanma kafanı dağıt

Evet çok haklısınız bana acil bir kafa dagıtcak bişey lazım bulacagım ama

Emin olun aldattığınız kişi bile sizin kadar kafaya takmamıştır bunu.Hepimiz hatalar yapıyoruz, sizde yapmışsınız. Ne güzel farkındasınız işte. Hayat erkeklerden ibaret değil. Gençsiniz de yapabileceğiniz bir sürü güzel şey varken intihar etmek niye?Enin de sonun da hepimiz öleceğiz madem, acele etmeye ne gerek var?

Ben herseyı acıkladım duzgunce hala erkek mantıgıyla evini bascam oraya gelcem . Dün acile gittik dusunmekten bayıldım , annem telefonu acmıs aradıgında anneme bile neler demiş o kadar uzuldum ki bana desin de annem gün boyu ölü gibiydi.

O kadar umut verici bir mesaj ki kendimi mutlu hissettim anlık , gercekten öyle sünger cektikten sonra zamanla herseyın gececegıne inancla umarım ve insallah herşey yoluna girecek . Çok tesekkur ederım size de gercekten
anlık degil aslında yazdıklarım hepsinden bir nebze yapmaya çalışsanız.
zamana yaysanız ömrünüz suresinde hep mutlu ederler

Klişe olacak ama bir erkek için değmez. Olaya dışarıdan baksaydın her şeyi görebilirdin. "Elin oğlu" ya boşversene.

Ya şunu bi kafana sok kimse mükemmel değildir ve hata yapmak doğamızda var kendinin üstüne bu kadar gitme vay ben niye böyleyim dese herkes adam kalmazdı memlekette Allah tövbe denen şeyi varetmiş hata yapacağımızı bilerek insanlar kaç yaşlarında ne hatalar yapıyorlar da dönüyolar devam ediyolar kendini kusurlarınla sev anam boşver bacım hayat bu

Evet ancak sürekli mesaj atıyor korkmaya basladım iyice evin önünde bekliyorum neden yaptın bunu, öldürdün beni. Tam vicdanımı rahatlatmıs oluyorum bir sekılde yoluma bakma umudu geliyor bu mesajlarla anında yok oluyor. Hattımı degıstırmeyi dusunuyorum ancak birine cektirdıgım acı benım yüzümden bişey cekmesi beni öldürüyor. Kendimden nefret ettiriyor..

Ya allah allah o da yoluna baksın sen niy E cezasını çekecekmişsin bitmesi gerekiyormus ki bitirmişsin ayy ne unutulmayanlar unutuldu bu mu unutulmayacak iki üç dolanır gider korkma he iş tehdite gelirse yargıya taşı bitsin bir de başkasının acısını üstüne alma yük bu yük tamam üzülürsün geçer gider başkası acı çekiyor diye intihar düşünmek nedır bosver canım

Sürekli tehdit ediyor korkmaya başladım iyice , telefonu kapatıyorum başta tepkisi bambaskaydı sürekli ailende ölsün sen de öl mesajları artık psıkolojım alt üst oldu, benım adıma hesaplar acmış.

Artık mutlu olacagımı dusunmuyorum bayadır bu fikri tasıyorum 24 yasındayım.
Amaaannn öööffff! Bir adama takılı kalıp sevgi açlığı çekiyorum demeyin lütfen tam tersi de olabilirdi sizin hiç istemediğiniz biri size takılı kalıp sevgi açlığı çrkiyorum diye ağlayabilirdi. Olmuyorsa salla gitsin çok mu lazım allah aşkına. Bırak o adama takılıp kaldığın için hayatına devam edemiyorsun belli ki kullanıyor seni kestirip at gitsin

Aha olayın rengi değişmiş.
Sen o mesajlarla beraber hemen savcılığa gidiyorsun bu adama karşı uzaklaştırma kararı çıkartıyorsun tekrar dolanırsa etrafında zaten hapis cezasını yer.

Aha olayın rengi değişmiş.
Sen o mesajlarla beraber hemen savcılığa gidiyorsun bu adama karşı uzaklaştırma kararı çıkartıyorsun tekrar dolanırsa etrafında zaten hapis cezasını yer.
Aynen öyle annemle konuştu vs neler demedi kadına telefonumu kapalı tutuyorum..Cok nadir açıyorum sürekli arama mesajı geliyor kapalıyken bile, canını yaktım evet farkındayım ama acıkladım. İntikam mı alcak benden , aileme küfürler ediyor sürekli çok yoruldum

O hasta ruhlu pislik iyi kqlbini kullanıyor ilişki yaşanmış bitmiş objektif bak o da seni bırakmış boşver mutlu ol o da bulur birini öldürmedin ya terketmişsin sadece unutur merak etme sömürmesinde izin verme taviz de verme

Şikâyet et psikopati ve ayrıca havlayan köpek ısırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…