Hep intihar eşiğinde olmak.

Bunu yapan onun ıcın canını yaktıgım cocuk . Sevdiğim kişi degıl gercekten oyle bir yerde kaldım ki tüm dengem yine bitti

Savcılığa git şikayet et
Rahatsız olan adam sikayet eder yani
Senin intihar konun başka yerlere gidiyo
Çok hoşlanıyo gibi duruyorum sanırım. Vicdan azabı cekıyorum zaten aldattıgım ıcın oda hesabını soruyor. Bunu açıkladım basında yalanda soylemedım. Evet yaptım diye beni öldürdün, mahvetcem seni vs diyor . Bunlardan aileme zarar gelmesindense ben öleyim intikamını almıs olsun bütün olay bu

Bundan da korkuyorum. Savcılığa taşınırsa olay sonrasında iyice hırslanabilir
Valla sen de haklısın bir yerde ama yine de gözü korkar başka bişey var mı yapabileceğin yok ee intihar da olamayacağına göre şikayet başka bişey yok yani

Bende de bi ara böyle düşünceler vardı. Öyle anlarda kendime hep şunu demeye başladım. Şu an gerçekten hayatta şunu da yapsam diyeceğim hiç mi bişey yok. Ne bileyim istediğim ülkeye gitmek, o çok beğendiğim ayakkabıyı almak, ya da en basitinden en sevdiğim yemeği bile yemek olabilir bu. Ölüp gidince sonsuza kadar bir daha bunların hiçbirini yapma fırsatın olmayacak geri dönüşü olmayacak. Uğruna intiharı düşündüğün şey/kimse bunlara gerçekten değer mi? Senin geleceğinde belki de çok mutlu olacağın anları kaçırmana değer mi? Bu dünyaya bi kez geliyoruz ve bırak acıysa acı tatlıysa tatlı ne yaşanacaksa yaşayalım. Bugün bittim dediğin yerden yarın belki de en tepeye çıkacaksın.

Arkadaşlar sanırım bazısı olayı anlamadı, beni tehdit eden sevmedıgım kişi ben sana. Naptım neden aldattın beni , seni mahvetcem diye . Sevdıgım dedıgım umrumda değil , intihar amacım da o değil . Tehdit aldıgım yani madur konumundaki adam sürekli ailen ölsün sende öl, bir basına kal . Allah belanı versin . Daha büyük hastalıklar gör diye mesajlar atıyor. Ben hatamın farkındayım inat uğruna birinin canını yakmak beni zaten öldürüyor. Gercekten vicdanım asırı rahatsız. Ama aileme benim yüzümden bir şey yaparsa onu düşünemiyorum. Ondan dolayı ben öleyim bitsin düşüncesi taşıyorum. Evden çıkamıyorum kaç gündür. Telefonum kapalı hattımı değiştirsem iyice delirir diye korkuyorum biri evde dahi adımı seslendıgınde ürküyorum. Ben napıcam bilemiyorum , gerçekten bende pişmanım sevmeye cok çalıstım ancak yapamadım . Gercekten olmadı erkek olarak sevemedım . Hem ondan hem inat hemde gecmısteki yasadıklarımdan aldattım . Bende pişmanım keşke Allah canımı alsa kurtulsam kimse üzülmese olan bana olsun umrumda değil

Durumu güncelledim , intihar dusuncemi neden oldugunu bir erkek ıcın degıl . Kendimi asla affedemiyorum, canım acıyor. Ailemde bişey olsa ben yasayamam ailemd n korkuyorum. Ben yok olsam bütün hersey cozulcek gibi hissediyorum

Amaaann hayat bu o da tecrübe kazanmış işte fazla mı rahatım ne ama hiç bir kadının üzülmesine tahammül edemiyorum ama yapma bi daha hata yapmıisın olabilir ama tekrarlama annem

Ay inan ki geçicek burdan konuşmak kolay deme neden sen ölüyormuşsun canım allah allah ailesinden birini tanıyor musun onunla konus ne olur rahatsız etmesin de biraz sıkıntılı geçer bu günler psikolojik olarak ama inan geçer daha cooook sıkıntılı şeylerle karsilacaksin iş hayatı olsun eğitim ve evlilik cocuk her defasında kendini mi cezalandiracaksin canım kardeşim?

Bi aracı bul halletmeye çalış yok olmuyorsa kendisine sakin bir şekilde artık rahatsız etme çok üzgünüm hatalıyım belki ama unut artık yoksa bu şekild E giderse adli yollara başvuracağım de senin korktuğunu gördükçe sindireceğini anlamış o korkma

Unide yurtta kalırken tüm oda arkadaşlar o ile bir arkadas kavga etmiştik odadan kovdurmustuk çok kavgaciydi bizi bir tehdit etti yok aşiretmis arkası anam biz bi korktuk bir hafta korkudan okula gitmedim kaydımı mi dondursam diye bile dusunmustum her arabanın plakasına bakiyodum kızın memleketi mi diye hey gidi sonra yan odaya geçti iste herkez mezun oldu bitti çok tırsmıştık ama geçti gitti iste havlayan ısırmıyor korkma valla bak

Son düzenleme:
Ne diycem ki ogullwrı bi yerde haklı onlara da mı rezil edeyim. Gercekten gucum kalmadı bittşm artık bundan cıkıs yolu yok

Ne diycem ki ogullwrı bi yerde haklı onlara da mı rezil edeyim. Gercekten gucum kalmadı bittşm artık bundan cıkıs yolu yok
Iyi de onlar da oğullarının öldürmesini mi ister akli basında anne baba der ki kendine gel cehennemin dibi olsun bitti aldattıysa kendi ayıbı der aklını başına topla der

He haklisin oğlum git kapılarına tehdit et mi der eğer öyle diyorlarsa o zaman yapacak bişey yok bak o zaman anlarim seni çok manyak bi aileye denk gelmişsin

Bi parça olsun yüzleştik. Şu an daha normal gibi duruyor herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…