Hep intihar eşiğinde olmak.

Evet çok ama cok haklısınız olan sadece bana ve aileme olcak. Ben bu şekilde kendimi cezalandırmayı planlıyordum , yani bidaha herseyden mahrum bırakarak , hem bu acıyı cekmeyecek hem de cektirmeyecektim, çünkü bende kendine gram acıma duygusu yok.
Ama görüyorum ki hatalıyım , bunu bedelini ödeyıp sünger cekıp bakmam gerekıyor hayatıma, tam hayatımı kuracak zamandayım.. hayalim bile hep sadece cocuk sahıbi olmak , evlenmek oldu..

Evet bende de bu dersini alma olayı olmaya basladı sonradan sonradan baya olustu bu düşünce gercekten..

siz. birini sevdiniz mi ?
sizin sevginize kimlerin ihtiyacı var düşündünüz mü?
bir erkegi sevecek onunla yuva kuracak huzurun içine evlatları gelecek
onlara sevginizi vereceksiniz.
onların hakkını neden ellerinden almaya çalışıyorsunuz?
sizin dünyada bir öneminiz yeriniz olmasaydı ALLAH sizi neden yaratmak istemiş olabilirdi.
bırakın etrafı geçmişi önünüze bakın hedefiniz olsun.
gidip çiçek alın içinizde ki sevgiyi onlara verin hayvanlara yem alın onları besleyin
çocuklarla top oynayın sokakda lann atsana diye bagırın kızlarla ip atlayın bakın o sevgi nerelerde kimlerde varmış

P Putto dini inancınız nedir bilemem ne olursa da saygı duyarım kuranı kerim dinleyin okumayı ben de bilmiyorum ama bana çok iyi geldi özellikle inşirah suresi tedaviye başladıktan sonra.

Baska bir inanciniz varsa onunla ilgili rahatlabilecek seyi yapin biraz maneviyata dönün bir çiçeği inceleyin ayrıntılarına kadar cikin yuruyun örgü orun ebru sanati ile megul olun kursa yazilin hiçbişey olmadı alın bi tuvale resim yapın oh mis

Evet bende de bu dersini alma olayı olmaya basladı sonradan sonradan baya olustu bu düşünce gercekten..

Valla Putto inan bana kazik yemek hic kotu bir sey degil aslinda. Acisini cekiyorsun ama dersini de aliyorsun.
Senin adam 5 para etmez. Onunla bununla takilmis, sonra sana gelmis erkek degil yoyo mubarek. Boyle tiplere pabuc birakmamayi zamanla ogreniyorsun.

O kadar umut verici bir mesaj ki kendimi mutlu hissettim anlık , gercekten öyle sünger cektikten sonra zamanla herseyın gececegıne inancla umarım ve insallah herşey yoluna girecek . Çok tesekkur ederım size de gercekten

Aynen öyle acıklamasıda ben sana ılk kez ciddi geldim evlenmek İstiyordum sen beni aldattın . Kimse kendinde hata bulmuyor. Ama onu o kdr iyi tanıdım ki dedıklerının hepsı yalan..

Ailen de belli bir zaman sonra normal hayatına dinecek hayatın kuralı bu ne sanıyorsun sadece özleyecekler evlen bi cocuk yap zaten çocuktan fırsat bulamazsın depresyona

Senin son vermeye calistigin hayata makinelere bagli sadece tavana bakarak tutunmaya calisanlar var.
Onlarca ameliyata girip solunum cihaziyla yasayanlar var.
Aldigin her nefes sukur sebebi.
2 adam icin kendini oldurecek kadar degersiz misin?
Cok sacma bu.
Bakma arkana artik.
Yaptigin hatalari ders niyetine kabul et ve bidaha tekrarlama, oldu bitti iste.
Cok gencsin cok.

İnaniyorum işte dini olarak bende sistem soyle calısıyor. Daha fazla acı cektirme birine bunu yapamazsan yine günaha giriyorsun , yine birinin vebalini alıyorsun. Bilemiyorum kim sevdi kim sevmedi ondan bu durumum. Ondan kendimi yok etme istegım baskasına zarar vermemek için ben cektim baskası cekmesij

Ailen de belli bir zaman sonra normal hayatına dinecek hayatın kuralı bu ne sanıyorsun sadece özleyecekler evlen bi cocuk yap zaten çocuktan fırsat bulamazsın depresyona
Allah inşallah nasip eder bir cocuk banada cok isterim. Allah sizin varsa bagıslasın

çok haklısınız yinede vücudumuza şükür binlerce şükürler olsun..
Ancak sizede anlatayım iki adam yuzunden degıl kendime kızdığımdan , ne kadar biri bana acı cektirsede baskasından cıkardım , biyerde onu kullandım . Kendi konumuma onu düşürdüm , ben adilik yapıp bırakmadım bile..bunları yedirememekten

Allah inşallah nasip eder bir cocuk banada cok isterim. Allah sizin varsa bagıslasın
Saolasin amin heh ileriyi düşünebilen biri hayal kuruyor demektir hayal kuran insan da intiharı düşünmez sen gayet iyisin içindeki inancına güven sadece guclu ol canım benim

Yani Allah bi sirk kosmayi affetmem diyor, dusun koskoca Allah..
Sen niye kendini affedemeyesin?
Sen birini mi oldurdun?
Hirsizlik mi yaptin?
Tecavuz mu ettin birine?
Iftira mi attin?
Yuva mi yiktin?
Hicbiri..

Toyluk diyip gececeksin yasananlara.
Kendini affedip bidaha boyle hatalara dusmeyeceksin.
Aklindan cikar olumu filan.
Zaten sen istesen de istesemesen de olum ensende merak etme..
Ne zaman gelecegi belli degil okadar.
Kim sonsuza kadar yasamis?
Hic acele etme oteki dunya icin.
Ordan donus yok zira.

O kadar umut verici bir mesaj ki kendimi mutlu hissettim anlık , gercekten öyle sünger cektikten sonra zamanla herseyın gececegıne inancla umarım ve insallah herşey yoluna girecek . Çok tesekkur ederım size de gercekten
Putto geçecek emin ol.intihar fikrini lütfen hayatın boyunca aklına bile getirme.sen şimdi bir insanı gidip suçsuz yere öldürebilirmisin? Yazik degilmi suçu yokken katledilen kişiye.sana da ayni o kisii gibi haksızlık olur iste.bubeden sadece sana emanet.kendini karşına al ve onu sew.kendine saygı duy.erkekler için tükettiğin zamanı kendine vermenin vakti gelmiş bence.biliyormusun ben sabah namazi vakti girmeden evvel heryer inanılmaz karanlık oluyor.sonra hiç beklenmedik anda öyle bir güneş doğuyor ki heyecandan kalbim kıpır kıpır oluyor.su dönem senin kötü günlerin bekle güneşin doğacak.bir gün güneşin doğuşunu izlemeni tavsiye ederim.hicbirsey için değil insanlara faydalı ol putto çocuk esirgeme kurumunda bir çocuğa gönüllü ablalık yapabilirsin.neden ölecekmissin hemde bir hiç uğruna.sen Belkide başkalarına umut olucaksin farkında değilsin.kendini keşfet.seni yaradani tanı ve ona sana hayat verdiği için seni çok sevdiği için hergun riziklandirdihi için,bunca itaatsiz olmana rağmen senin her ihtiyacinda yanında olduğu için ona şükret.bu saatten sonra kendini tanımanın vaktidir.sen çok yaşa putto,hayırlı yaşa,dolu dolu yaşa.kendine bir iyilik yap ilk başta kendini kurtar.

Saolasin amin heh ileriyi düşünebilen biri hayal kuruyor demektir hayal kuran insan da intiharı düşünmez sen gayet iyisin içindeki inancına güven sadece guclu ol canım benim
Calıscam dusunce bazen cok net gelsede bazen flulasıyor . Ama su an umut doldum..

Evet yalan soyleyıp aldattım . Evet bir sekılde cezamı cekıp hayatıma bakmak zorundayım bende cunku tam zamanı her sey ıcın hemde..

Gercekten muhtesem tavsiyeler , hatamı yaptım sımdı düzeltme zamanı gercekten , içimdeki bu sevgiyi bir cocuga ablalık yaparak ya da herhangi bir seyle aktarabılırım, o bosluk belki o zaman kapanır. Evet ben daha kendimi tanıyamadım kesfedemedim. Su an o donemdeyım , tanıyıp öncelikleri belirleme zamanı.. cok minnettarım sizlere

Canim ne buyuk gunahlar isleyip pisman olmayanlar var.Sen rahatsizsan bu guzel bir sey ama kendine yuklenme insansin hatalar insanlar icin.

Onune bak ve o kisiler icin de dua et iyi olsunlar benden dolayi acilari olmasin diye.
kendi canina baskalari icin kiyarsin ama bir iki gun sonra herkes unutur hayatina doner.
Yeniden farkli bir sen olarak basla bunu bir milat gibi dusun.

Evet öyle dua ediyorum benden yana acı cekmesinler insallah , kendimi affetmeliyim ilk sonrasında da olanları. Bütün suçu üstüne almak da yoruyor belki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…