Hep iyi kadınlar mi aldatilir ?

Bu senaryonun da başka riskleri var yalnız. Mesela kardeşlerin haberdar olmaksızın birlikte olması gibi. Ayrıca ben bir kadın olarak çocuğun anneye zimmetlenmesinden de hiç hazzetmiyorum. Senin hayatın çocuktan sonra bitiyor çünkü ama erkekler serbest dolaşım:KK53:
Evlilik gene olsun ama baba beklentisi olmasin. EGer cocuklar ayni soyad tasiyorsa baba kim soylesinler ya da DNA testi yapilsin. Teknoloji soyagaci kaydi ve DNA testi yonunden cok ileri. Bunlar sorun degil ki.
Anneye zimmetlenmesin, eger istemiyorsa babaya mecbur edilsin. Evlilik akdinde boyle bir sart mecbur edilsin.
Bu da yapilmayacak bir sey degil. Ayrica cocuk buyuyunce neden anne serbest kalmasin ki?
Bence evlilik cesit cesit olmali. Bu da bir secenek olmali. Tabi buna gore bir kiz cocugu dogunca yatirim yapilmali, yapacagi dogum yillarini karsilayan. Sonra cocuk buyuyunce calisip gec yasta emekli olarak bedelini odesin kadinlar.

Ayşe Özyılmazel röportaj a gittiğinde aile hayatlarına hayran kaldığını söylemişti. Demekki göz dikmis mutluluklarina. Babası annesini bu konuda ne kadar uzmustu. Bir hınç bir öc alma gibi. Hasta kadın ölmeden nikahı basına açık yaptılar. Hiç acimiyorum o kadına. Beter olsun yuva yikanlar. Iki göz yasiyla temizlenemezler. Bize düşen Allaha secde edip abdest alıp ellerimizi dualarimizi Yaradana yoneltip onunla konuşmak ve yardım beklemek isyan etmeden. Dert allahtan geliyorsa dermanda ondan gelir. Sabrimiza tevekkül ekleyip kalbimizi hafifletmek.
Dert su genis evreni yaratandan gelmiyor. Dert biyolojisi evlilige musait olmayan insanlardan kaynaklaniyor. Oyle kaderle duayla lanetle hurafeyle hic bir sey degismedi, degismeyecek. Ne zaman aklimizi kullanir daha dogal yasamaya sartlanirsak o zaman bitecek bu dogal olmayan beklentilerimiz. Monogami erkekeler icin mumkun gorunmuyorsa biz de anne-cocuk modeli aileler kurmaliyiz ve desteklemeliyiz.

O yarisma programinin daga dogrusu kanalin sahibi evliyken bi baskasindan cocugu oldu ve hala inanilmaz sevilen bi isim sonucta toplumda da ust duzey bi yeri var o da ayri bi koni
Ama kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmezki. Yaptığı iştir esas olan. Sorun dediğiniz gibi sevilmesi. Burçin Bircan'ın günlüğünde milletimizin taptığı ne isimler var..
Aylin Nazlıaka'nın eteği bana komik geldi mesela. Ama birkaç arkadaşım sıradışı,özgüven sahibi wayyy ne hoş,helal dedi.
La kitapsız ben giysem zevksiz,ilgi manyağı kezban dersin.

Herkesin bir sınavı var maalesef bu adamlarda birer sınav işte...

Pembeinek bence senin aklın karışık
Bu aralar birçok konuda değişik değişik şeyler sunuyosun, hep bi sorgu içindesin
Ama ne alaka yani, her aldatılan geçmişte birinin yuvasını yıkmıştır diyen mi oldu
Ama yuva yıkan ilerde aynısını çekebilir deniyor, bu doğru. Kimisi şıp diye buluyor belasını kimisi öteki tarafta. Ben hemen bulsun isterim ama herşey zaten bizim elimizde değildir bazen.
Ben de öyle dediniz, açıklayın diye demedim zaten ne alaka?
Konuyla alakalı olarak aklımdaki bir soruyu sordum.

Benim aklıma artık hep Ayşe ÖZYILMAZEL - Ali TARAN ve merhume Selma Ann DESMOND geliyor. İbretlik hikaye. Tüm o saçmalıktan Ali TARAN öyle güzel sıyrıldı ve hayatına devam ediyor ki insanın ister istemez sinirleri bozuluyor

bence ikisi de sıyrılamadı. üzerlerine yapıştı. halk bu tür hainlikleri kolay unutmuyor.

Ben bosuyorum meselaa aldatmadi ama olsun bosuyorum :)

Kadın iyi olur aldatilir , bakımsız olur beğenilmez , bakımlı olur ulasilmaz , fedakarlık yapar fazla gelir adama, fedakarlık yapmaz gözü dışarı kayar adamın. Şüphe duymaz hafiyecilik yapmaz sahiplenmiyorsun olur, kıskanç şüphecidir boguyorsun olur. Yani SEREFSIZ KARAKTERLER ADAM KADIN NE OLURSA OLSUN ALDATIR. Burda sorun kadında değil erkeğin zihninde ruhundadir. Ha erkeğin evli, nişanlı, sevgilisi olduğunu bilip çok seviyorum ayağına yatıp 2. Kadın olmayı kabul eden kadınlar da o erkekten daha şerefsiz daha pislik tir.
Şerefsiz her kadın erkek aldatır. Ve burda suç asla aldatilanin değil, ezik gibi neden kendimizi suclayalim ki. Neden ortalığı ayağa kaldirmayip suçu ört bas edelim ki. Bu imtihan dan iyi kadın payını alır, geri kalanlar cezasını bulur hepsi bu.

Niye hep biz acı çekiyoruz ? Bunları hakedecek ne yaptık ki ? Bütün mücadeleyi biz kadınlar verdikten sonra ne diye erkekler hayatımızda ? Onlara evlatlar veriyoruz bütün acılarını kahirlarini çekiyoruz ve bize ödül olarak arkamizdan haince oyunlar oynamaları.herkes benimle aynı şekilde mi düşünüyor ?
Allah iyilerle kıymet bilenlerle karşılaştırsın.ama şu bilinsin ki kadınlar affetmez.diğeride kendini rezil ettiğiyle kalır.oysa ne gerek bunlara evlilik bu kadar basit mi.basitmiş aldatmakta kolaymış ayrılmakta bazıları için.

Evet ilk evliliğimde de aldatıldım ikinci evliligimde de aldatıldım.sanki bu benim imtihanimmış gibi düşünüyorum.ikinci evliliğim de o kadar zor güvendim ki dedim kader yüzüme gülecek ama olmadı yine karnımda bebegimle hayatta bir başıma kaldım.o kadar çok acı çekiyorum ki.hiç kimseye kötülük yapmadım hep dürüst olmaya çalıştım.hem ailemden hemde evlendigim insandan kazık yedim.çok acı çekiyorum çok.umarım beni anlarsınız arkadaşlar kesinlikle durumumu dramatize yapmıyorum :KK43:(

Sen aldatildigin için kendini sakin sorgulama bir kadın ne olursa olsun aldatilmayi haketmedikleri. Aldatan erkeklerin en basit açıklaması karım bana ilgisiz di ymk yapmiyidu geziyidu söyle böyle. . Biride çıkıp yaptım lan ama karimin yüzünden değil s.rfsizlik kanimda varmış ondan yaptım demedi arkadaş. Kadınlar aldatmaya kalksaaa ohooo birsürü bahanesi var

Kadın iyi olur aldatilir , bakımsız olur beğenilmez , bakımlı olur ulasilmaz , fedakarlık yapar fazla gelir adama, fedakarlık yapmaz gözü dışarı kayar adamın. Şüphe duymaz hafiyecilik yapmaz sahiplenmiyorsun olur, kıskanç şüphecidir boguyorsun olur. Yani SEREFSIZ KARAKTERLER ADAM KADIN NE OLURSA OLSUN ALDATIR. Burda sorun kadında değil erkeğin zihninde ruhundadir. Ha erkeğin evli, nişanlı, sevgilisi olduğunu bilip çok seviyorum ayağına yatıp 2. Kadın olmayı kabul eden kadınlar da o erkekten daha şerefsiz daha pislik tir.
Şerefsiz her kadın erkek aldatır. Ve burda suç asla aldatilanin değil, ezik gibi neden kendimizi suclayalim ki. Neden ortalığı ayağa kaldirmayip suçu ört bas edelim ki. Bu imtihan dan iyi kadın payını alır, geri kalanlar cezasını bulur hepsi bu.

+1

Ama kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmezki. Yaptığı iştir esas olan. Sorun dediğiniz gibi sevilmesi. Burçin Bircan'ın günlüğünde milletimizin taptığı ne isimler var..
Aylin Nazlıaka'nın eteği bana komik geldi mesela. Ama birkaç arkadaşım sıradışı,özgüven sahibi wayyy ne hoş,helal dedi.
La kitapsız ben giysem zevksiz,ilgi manyağı kezban dersin.
Valla o etek bana gore de degil hic sacma ama eminim marka cok pahali biseydir

Belki mutsuz oluyorlar ama kan kusup Kızılcık şurubu içiyorum diyolardir. Aile yaşantısıni bilemeyiz kimsenin. Dışarıya herkes mutlu görünüyor fotolar gezmeler Etiketler. . Yada başka dertleri oluyordur. Insanlar farklı dertlerle imtihan oluyorlar. Tabii herkesin düşüncesi farklı saygı duyarım ama bu konuda Allah bir yerden çıkarıyor diye düşünüyorum. Ayrilmiyorlar belki ama hastalık maddiyat evlat vs.. Allah bir yerden mutluluklarini kisitliyor bence.
kesınlıkle ve kesınlıkle doğru,şimdi düşün eşim benı aldattı,ben o adamla devam edıyorum,ama diğer kadına beddua edıyorum,ve dıyoruzki Allah o kadına soracak,soracakda,senın yanındkaı adama da soracak,ona bunun hesabını ödetırken sen ve çocukların onunla aynı çatı altındasın,sanada bulaşacak bu bela,Allah kulunun kendıne ezıyetını sevmez,aldatan adamla olmasınada razı gelmez,çok derın bır konu,ender saraç ve gönül ateşsaçan bunları çok guzel anlatıyor,tek bir kez bıle yatsan bırı ile o kışının enerjı boyutundan 7 yıl çıkamıyorsun,bu yuzden tekeşlilik şart,araştır,çok keyıf alırsın öğrendıklerınden,öpüldün

Bu tarz seylere kafa yormayalı epey oldu
o yuzden bılemem hep ıyılermı aldatılır

Sadık kadının elinin altında olduğunu biliyor adam daha rahat hareket ediyor üstüne titremiyor diye düşünüyorum. Bknz. Asena erkin, neler yaptı adama adam hala aşığım diye geziyor. Olayın iç yüzünü bilemem ama el ele fotoğrafları vardı en son
Çantada keklik meselesi canım. Bir de erkektir elinin kiridir diye iğrenç bir düşünce var ya. Meşru sayıyor erkekler aldatmayı. Valla ben benimkine açıkça söyledim. Öyle birşey olursa, maddi manevi hayatını çökertirim; ömrün boyunca tazminat ödersin ona göre ...ama söylemesi kolay tabi. Yaşayan bilir. Ben de evlenmek üzereyken aldatılmıştım. Üstelik evin bütün eşyasını kredi çekerek kendim aldım. Bir sürü borçla kurduğum evi terkettim. Sonra o şerefsizin başka bir kadınla benim dayayıp döşediğim evde oturduğunu öğrendim. 3 yıl borç ödedim, aç gezdim. Onun yüzünden yıllarca evlenemedim. Ama şimdi dini bütün, iyi bir işi ve ailesi olan bir eşim var çok şükür. Sadece çocuğumuz olsun istiyoruz o kadar. Aldatılmak berbat bir duygu. Kendi kadınlığını sorguluyorsun günlerce. Bir daha kimse beni sevmez istemez diyorsun. Offf Allah yaşatmasın bir daha :KK43:

Back
X