• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep iyi niyetimden :(

NURsima9090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
3
1
1
35
Öncelikle merhaba,
Sizlere danışmam gereken bir konu var. Ben komşumuza borç para verdim, ailemden habersiz ben ailemle yaşıyorum evli değilim ,kadınla aramızda bir yaş var kendinden büyük biriyle evlenmiş baya maddi sorunları var, benim de birikmiş az biraz param vardı bunu annemden duymuş , istedi benden borç olarak seni zora sokmam diyerekten bir de kimseye söylemememi istedi aramızda kalsın dedi. Ben de çocukları var belliki zordalar diye üzüldüm verdim 6-7ay önce. Verirken de 6 ay sonra alırım dedim.
Her neyse 5ay falan geçti kocası işten ayrıldı, sonra duydum ki kocası uyuşturucu madde yetiştiriyormuş bahçesinde yakalandı ama sonra serbest kaldı ben çok pişman oldum böyle bir durum olduğunu bilseydim katiyyen vermezdim şimdi de kendimi çok suçlu hissediyorum acaba benim paramla bu işleri mi yaptılar diye.
Ben o zaman yine bir şey diyemedim tabi, sonra işte kadın çalışmaya başladı kocası evde çocuk bakıyor. O da yetmezmiş gibi bir de araba almışlar para yok diyorlar anlam veremedim.
Ben de en sonunda dedim kadına benim paraya ihtiyacım var bir ay içinde ayarlamaya çalışın diye. biraz trip attı tabi nasıl ayarlıyayım falan diye. Ben yine de üzüldüm acaba yanlış mı yaptım istemekle biraz daha beklemeli miydim ama istemezsem bu sefer diyecekler "aman boşver nasıl olsa bir şey dediği yok salla gitsin " bunu da düşünüyorum bir de ailem bilmediği için korkuyorum da hiç vermeyip ortalıktan kaybolabilirler de o zaman ne derim aileme.

Olay bundan ibaret kısaca, siz ne düşünüyorsunuz???

Çok büyük bir meblağ değilse hiç gelmeyecek diye düşünün. Açıkçası vereceğini düşünmüyorum ama ola ki aldınız piyango çıkmış gibi sevinirsiniz.

ne sacma aileye söylemeden para vermek..kadına bak paran oldugunu ögrenmis direk istemis...uzgunum o paranin ustune su ic..acı ama gercek. Hem nasıl ispatlıycan para verdigini? Normal bir aile olsalardi amenna da uyusturucu yetistirmek nedir ya..eminim her türlü çirkefligi yapacaklardır.

Canim kesinlikle ailenle bölüş. Akıl akıldan üstün nede olsa.. onlar büyük ve daha tecrübeliler. Allah yardımcin olsun. Umarım iyi niyetin sui istimal olunmaz

Üzgünüm sizin ki saflığa kayıyor artık... Araba alan insanın-hele ki şu son zam olaylarından sonra- ciddi anlamda maddi sıkıntısı olamaz. İsteyin tabii paranızı,uyuşturucu falan... İnsanları tam tanımadan bir daha böyle birşey yapmayın

Canım millete acıma bundan sonra. Evde olan birikimi başkasına verme sanane durumu kötüyse kötü? Şimdi paranı zor alırsın. Ben borç verdiğimde hiç paramı geri alamadım. Bide üstüne trip yedim tavır yedim.

Parayı alırken trip atmıyor ama alıyorsa ödemeyi de bilsin bir zahmet. İyi yapmışsınız bir daha da kimseye borç para vermeyin çok lazımsa mutfak ihtiyacını görürsünüz

Parayı alırken kimseye söyleme diyen birine para vermemeyi öğrenmiş oldunuz sıra geldi kendi paranızı geri almak için gireceğiniz zorlukları öğrenmeye Allah yardımcın olsun.

kesinlikle pisman olmaki seni uzmek istemem o parayi alabiLeceginide cok dusunmuyorum zaten 6 7 ay olmus verirkende 6 ay sonra alirim demissin.ne demek 1 ayda nasil ayarlayayim.zaten sen sOylemeden onun suanda bu parayi ayarlamasi lazimdi.Allah yardimcin olsun ne diyeyim

Neeee.
3900 TL mi.
Sizin için büyük değil, büyük zaten.
Kadının ne kadar yüzsüz ve pişkin olduğu konunun her şeyinden belli. Paranız olduğunu öğrenince istemeler, nasıl ayarlayım diye bir de üste çıkmalar.
Çok sert konuşur ve ne olursa olsun ısrarla isterdim yerinizde olsam. Herkese de anlatır bilinmesini sağlardım.

Back
X