Hep kalmak isteyen Anne

Eğer sıcak bir ilde yaşamıyorsanız klimanın anlamını bilemezsiniz hanımlar 😄 Geçen hafta bulunduğumuz ilde abartmıyorum 47-48 dereceyi gördü. Hele nemle birleşince hareket etmek bile eziyet bırakın uyumayı.
Eğer durumunuz uygunsa annenize klima alabilirsiniz veya kardeşlerle anlaşarak ortak karşılayabilirsiniz. Bu seçenek yoksa eşinizle konuşarak eğer onu rahatsız etmeyecekse sıcaklar bitene kadar misafir edebilirsiniz.
Bu da mümkün değilse haftada üç gün en azından annenizin gönlünü hoş tutuyorsunuz.
Evt Akdeniz sehrindeyz klima cok mühim biliyorsunuz😊.Artı bi klima bile yetmiyo annemde klima var ama küçük ve eski cok sogutmuyo suan ödemelerim cok kredi falan almam imkansız ...Galiba gereksiz vicdan yapıyorum

Ne bileyim bugün çıkarken sen yat serin serin deyince tavırlı gibiydi kal demedim bugün.Diger kardesm cagırsa birazda belki bu kadar sorun etmezdm onada giderdi o kal demiyor
Normali zaten çağırmaması. Aynı şehrin içinde kalma mı olur. Siz başlatmışsınız bunu. Ailem şehir dışından geliyor da 3 günden fazla kalamıyorlar. İnsanın evi gibisi var mı Allah aşkına.

Gelinle de damatla da uzun uzun kalıp yüz göz olamamak lazım.

Neyse ben bu konuya yorum yapmayacağım ananın ayağını kes gelmesin desem daha çok hoşunuza giderdi belliki...
Anne bastacıdır tabiki gelecek ama ayrı bir aile oldum bende ve aynı sehirde haftanın 3 günü zaten agırlıyorum evimde..Sadece eşimin bıkmasını istemiyorm sonucta calısıyo yorgun argın dinlenmek istiyo ve gereksiz vicdan mı yapıyorum diye soruyorum yazanlara

Normali zaten çağırmaması. Aynı şehrin içinde kalma mı olur. Siz başlatmışsınız bunu. Ailem şehir dışından geliyor da 3 günden fazla kalamıyorlar. İnsanın evi gibisi var mı Allah aşkına.

Gelinle de damatla da uzun uzun kalıp yüz göz olamamak lazım.
Sanırım ben fazla vicdan yapıyorum eşimde bir kere konu annem degildi akrabamızdı onla ilgili aynı sehirde yatılı kalmanın saçma olduğunu söylemişti laf arasında

Sanırım ben fazla vicdan yapıyorum eşimde bir kere konu annem degildi akrabamızdı onla ilgili aynı sehirde yatılı kalmanın saçma olduğunu söylemişti laf arasında
Şimdi laf arasında söyler iki gün sonra direk söyler canınız sıkılır. Hiç sokmayın bu duruma kendinizi. Hastalık olur başka bir şey olur bakarsınız annenizdir. Ama keyfi olarak gereksiz bence

Çok saçma kocamın sabri tasar mı ne demek arkadaşım yeni evli de olabilirsin farketmez.o anne sen yuvanı kur diye nasıl sıkıntı çekti kim bilir ben ailemin yanında olmasını hep istedim onlar yük oluyoruz diye gelmezler 10 gun zor kalır farklı ildeyiz eşim annemi arar neden gelmiyorsun canımız çok sıkılıyor gel başımızda dur der keza kayınvalide oda burnundan kıl aldırmaz tenezzül etmez biz istedikçe kaçıyorlar demek ki. yazarken farkettimde kaçan kovalanır bizimkiler hep kaçıyor 😂😂😂😂benim halimde pek iyi değilmiş 🤣🤣🤣

Evt Akdeniz sehrindeyz klima cok mühim biliyorsunuz😊.Artı bi klima bile yetmiyo annemde klima var ama küçük ve eski cok sogutmuyo suan ödemelerim cok kredi falan almam imkansız ...Galiba gereksiz vicdan yapıyorum
Ben de inanın gün sayıyorum sıcakların bitmesi için. Ama bu haftayı atlatırsak sıcaklıklar düşüyor yani mevsim normallerine iniyor👍
Dediğim gibi zaten evinizde misafir edip gönlünü alıyorsunuz. Üzülmek için sebep yok.

Çok saçma kocamın sabri tasar mı ne demek arkadaşım yeni evli de olabilirsin farketmez.o anne sen yuvanı kur diye nasıl sıkıntı çekti kim bilir ben ailemin yanında olmasını hep istedim onlar yük oluyoruz diye gelmezler 10 gun zor kalır farklı ildeyiz eşim annemi arar neden gelmiyorsun canımız çok sıkılıyor gel başımızda dur der keza kayınvalide oda burnundan kıl aldırmaz tenezzül etmez biz istedikçe kaçıyorlar demek ki. yazarken farkettimde kaçan kovalanır bizimkiler hep kaçıyor 😂😂😂😂benim halimde pek iyi değilmiş 🤣🤣🤣
Tabiki annemle olmaktan mutluyum zaten en cok bana gelir bende kalır..Benm sorum aynı sehirde sürekli yatılı kalma ile alakalı ve eşimede haksızlık yapmak istemem

Nasıl insanlarla evleniyorsunuz ki annenizden rahatsız oluyo? Hadi onu geç insan kocası rahatsız olacak diye kendi annesini istememesi, üzücü...

Kayınvalideler de anne biz gelinler de onlardan rahatsız oluyoruz, annesini dibinde isteyen kimsenin günahına girip evlenmesin bi zahmet. Oğlunu/kızını aldık diye anaları promosyon mu tee Allahım ya

Ben de inanın gün sayıyorum sıcakların bitmesi için. Ama bu haftayı atlatırsak sıcaklıklar düşüyor yani mevsim normallerine iniyor👍
Dediğim gibi zaten evinizde misafir edip gönlünü alıyorsunuz. Üzülmek için sebep yok.
Alıyorum inanın haftanın 3 günü ben cagırıyorum sabahtan aksama kadar bazende yatılı hatta...ama ne bileyim bugün kal yat burda demedim uyu sen serin serin ohh dedi acaba kırıldımı dedm ama sürekli de kal diyemem eşimede haksızlık yapmak istemem.Yoksa annem bastacı

Kayınvalideler de anne biz gelinler de onlardan rahatsız oluyoruz, annesini dibinde isteyen kimsenin günahına girip evlenmesin bi zahmet. Oğlunu/kızını aldık diye anaları promosyon mu tee Allahım ya
Şurda bi kayınvalide gelininde klima var diye onun evinde kalmak istese kadını linç ederdik.

Bence haftada üç gün bile fazla konusahibi, ben eşimin annesi üç gün bizde kalsa rahatsız olurdum heralde
Sanırım gereksiz vicdan yapıyorum.Ama ne bileyim annem cıkarken bugün yat burda demedim diye ohh sen kal yat serin serin dedi sanki tavırlı gibiydi ama hergünde yatıramam ki eşimede haksızlık yapmak istemem diger kardesimde hiç kal yat demez

Sanki annen gelsin yerlessin dedim ya yaz ayı dediğin kaç gün sanki hayret bisey

Sanırım gereksiz vicdan yapıyorum.Ama ne bileyim annem cıkarken bugün yat burda demedim diye ohh sen kal yat serin serin dedi sanki tavırlı gibiydi ama hergünde yatıramam ki eşimede haksızlık yapmak istemem diger kardesimde hiç kal yat demez

Gereksiz vicdan yapıyorsunuz unutmayın gel demek kolay git demek zordur, anneniz tavır yapmasın gerekiyorsa klima alsın seneye.

Bizde akdenizdeyiz klimasiz yasam dusunemiyorum burada
Eski klimayi kucuk odaya alsaniz bu fikir geldi aklima yani kucuk oda varsa bir sure orda uyunabilir temizletilmeyincede verim dusuyo birde aklima bunlar geldi valla yada ikinci el almaya bakin buralarda cok yaygin bizimde bi tanesi ikinci el gayette iyi calisiyor

Nasıl insanlarla evleniyorsunuz ki annenizden rahatsız oluyo? Hadi onu geç insan kocası rahatsız olacak diye kendi annesini istememesi, üzücü...
E çoğu gelinler de hergün gelen kv yi şikayet etmiyor mu aynı şey herkes evli baraklı herkes kendi hayatında ne gerek var ki bu kadar darlamaya?

Klimanın önüne bir kase soğuk su buz koysun bir yerde görmüştüm vantilatör önüne de koyuyorlar

İyide annenin oyle bir niyeti varsada dogru degilki aeni sevdigi icin degil klima icin kalmak istiyosa kalmasin zaten. Ayrica bukadar yakin mesafede kalmak olmaz ve haftanin 3 gunu kalmiyodur insallah okadar gorusmek bile fazla ayri bir ailesiniz bukadar takmayin kafaniza

Back
X