Nasıl insanlarla evleniyorsunuz ki annenizden rahatsız oluyo? Hadi onu geç insan kocası rahatsız olacak diye kendi annesini istememesi, üzücü...
Adam iliskide mi yasamasin banyoda mi yapmasin kv gilde uzun zaman kaldigimizda birseyler yapinca banyoda gurultulu dus almistim benden sonra esim girmisti o kadar sessizdi ki saclarindan aanladim dus aldığını
Ve esim ondan sonra gitmek istemedi
Ustelik cocuklar bile varken rahat davranamiyorsun anne baba da hic olmaz bence konu sahibinin annesi gun boyu hizmete de alismis
Sorun klima degil bence...uzuldum anneniz icin..yalnızlık mesele bu
.
Kocasi yasiyormus
Ben uygun bulmadim
Bizim burda komsunun kocasi hic yok bir gunden bi gune gitmez kizlarinin yanina onlar gelir rahat rahat yatar kalkarlar
Sanırım ben fazla vicdan yapıyorum eşimde bir kere konu annem degildi akrabamızdı onla ilgili aynı sehirde yatılı kalmanın saçma olduğunu söylemişti laf arasında
E daha ne desin adam
Bence annenize gidip kalin bir kac gun
Annende rahatina duskunmus bayagi sabahtan aksama sadece oturuyor mu yaninizda hani siz cocuklarla yemek hazirlayip bulasik yikiyorsunuz ya anneniz ne yapiyor
Torunlarina olsun bakiyor mu
Aayni ben tek fark annemle evlerimiz bahcede birlesik kv kp kayin gorum gelsin diye cok beklerim ama nerdeeeee
Yine de cok gelmek iyi olmaz
Belki esi yalniz vakit gecirmek istiyor
Dedem vefat edince babannem yalniz yatamadi bir sure sonra ramazan ayinda annem kaldi yaninda ev ayni avluda ve kapi birlesik neyse
Babam en son dayanamadi anne sen korkuyorsun ama bende korkuyorum dedi
Hatta gecen bir daha evlenicem f senin yaninda kalsin yeni este benim yanimda demis hic seslenememis
Tamam vaktinde anneannemin de yaninda kalmis amaa hastaneye gittigi zamanlar falan onun disinda hic kalmamis
Sanki annen gelsin yerlessin dedim ya yaz ayı dediğin kaç gün sanki hayret bisey
Kac gunde kisin da baska seyleri bahane edip gelecektir konu sahibi o zamanda annem corba yapmak zoruna gidiyor corba icmeye geliyor diye konu acarsa sasirma