Hep kalmak isteyen Anne

Birincisi bunun kendi fikrim olduğunu belirttim.. İkincisi ise yazın sıcaklarda kadın kalmak istiyormuş sürekli konu sahibinin evinde yaşamak gibi bir derdi yok yazdığına göre.. Arada annelerin de idare edilmesi taraftarıyım.. Eşlerimizle bir ömür boyu aynı evde yalnız yaşayacağız zaten annelerimiz ne kadar yanımızda oluyor.. Olmak istemişse de kalsın biraz ne olacak.. Ayrıca kayınvalidem de aynısını yapsa kendi annem gibi tabi ki istemem ama eşimin annesi olduğu için mecburen kabul ederim aynen de yazınızda belirttiğiniz gibi hafta boyu idare ediverelim yapacak birşey yok derim.. Yani çok ütopik birşey değil benim için annemin veya kayınvalidemin evimde 1 2 hafta kalması.. İsterse aynı apartmanda yaşayalım istiyorsa kalır bu benim için böyle.. Herşeyin tabi ki sınırı var ama bu benim sınırlarım içinde sizin sınırlarınızı aşıyor olabilir.. Ayrıca eşim annemi biraz idare edemeyecekse eşimle tartışırım..sorduğunuz için söyleyeyim o zaman Her ilişkinin farklı kırmızı çizgileri var benim de ailem söz konusu olduğunda eşim idare etmek zorunda.. Benim kocamla aramdaki ilişki bu şekilde ama başkasını bilemem kimse de bizim gibi olmak zorunda değil tabi ki.. Zaten siz genelleme yapmışım gibi yoeumlamışsınız.. Halbuki herkes gibi bende kendi fikrimi belirttim açık ve net ortada zaten yazdıklarım..
Yoo ben şaşırdım açıkçası o yüzden cevap yazdım, genelleme yaptığınızı düşündüğüm için yazmadım. Eşim ya da ben özel hayatımız birimizin ailesi tarafından ihlal edilse ve karşı taraf rahatsız olsa hemen önlemimizi alırız, eşim bana “idare et” dese ben çok kırılırım ve önemsenmediğimi düşünürüm.
1-2 hafta kalmıyor ki öyle olsa idare edilir, her hafta birkaç gün kalıyor, diğer günler de kal dese kalacak. Bu normal bir durum değil ki.
Tabi ki fikir sizin fikriniz, saygı duyarım ama bana çok yanlış geldi. Yazmadan duramadım.
Böyle sebeplerden aile huzuru bozulur işte. Tamam baş tacı ama bir anne durduk yere niye evlada huzursuzluk versin?

Yoo ben şaşırdım açıkçası o yüzden cevap yazdım, polemik yapmak için yazmadım. Eşim ya da ben özel hayatımız birimizin ailesi tarafından ihlal edilse ve karşı taraf rahatsız olsa hemen önlemimizi alırız, eşim bana “idare et” dese ben çok kırılırım ve önemsenmediğimi düşünürüm.
1-2 hafta kalmıyor ki öyle olsa idare edilir, her hafta birkaç gün kalıyor, diğer günler de kal dese kalacak. Bu normal bir durum değil ki.
Tabi ki fikir sizin fikriniz, saygı duyarım ama bana çok yanlış geldi. Yazmadan duramadım.
Böyle sebeplerden aile huzuru bozulur işte. Tamam baş tacı ama bir anne durduk yere niye evlada huzursuzluk versin?
Sorun orada işte.. Herkesin aile yapısı eş ilişkisi anne baba evlat ilişkisi yetiştirilme tarzı ile alakalı.. Bana annem bunu yapsa ben huzursuz olmam..annem bana huzursuzluk vermez.. Özel hayatımızın ihlal edildiği düşüncesine de kapılmam bir iki hafta değil de bir ay kalsın ne olacak.. Sonra yine gidecek yani eşimle bir ömür yaşayacağım Allah nasip ederse bir ayın hesabını ben yapmam eşimde zaten yapmaz.. Ben bunu demek istedim.. Ama herkesin ilişki dinamiği farklı düşüncesi yapısı farklı.. Bu da benim kafa işte 🤗

Anne baş tacı kıymetlim diye yazıp konu sahibini anlamayanlar olmuş . Zaten annesini kabul ediyor konu sahibi, ama kendine ait özel hayat da istiyor. Bazen bazı şeyler ters gidiyor, sadece kendinle ya da eşinle kalmak istiyor insan. Dertleşmek, ağlamak yada sevişmek istiyor. Konu sahibinin annesinin sağlıgi iyi, evde de yalnız değil. Yasadigi il yıllardır aynı yerde , eskiden beri sıcak olan bir il, mobilyadan önce alacağı klima olmalıydı annesinin . Konu sahibi vicdanınız rahat olsun, sizin de özel hayatınız var . Gayet vicdanlı evlatsiniz .

Yaşadığınız şehir Adanaysa yaşananlar normal..Adana sıcaklar yüzünden Cehenneme dönüyor..

Erkekler Kulübü Forum'da (varsa🤪) eşinizin başlık açtığına yemin edebilirim ama ıspatlayamam 😂
Konu: klima için haftanın 3 günü yatıya kalan kavınvalide.
Muhtemel cevap ve çözümler : klimayı boz kanka gelmesin 😂😂😂
Hakket öyle olurdu.
Konu sahibini elestirenler neden mobilya, klima değil dememiş. Madem klima bu kadar onemli.

Klima önemli öyle vazgecilmesi kolay olan bir sey degil.Ben klimasiz ortamda nefes alamadigini hissediyorum iklimden dolayi.Alıştım en önemlisi.Klimali odadan cikinca suratima alev ufluyorlar gibi geliyor.Uyuyamiyorum terden.Simdi kendimden yola cikarak bakiyorum olaya.Evet bence anneniz size laf sokuyor serin serin yat derken:)Yani ayaklari gidiyor ama gitmek zorunda oldugu icin yoksa yüzde bir milyon kalır .Annedir kalsin diyecegim ama o benim bakışaçım sizin bu durum hosunuza gitmiyor ve olabilir.En güzeli klima almak ama maddi olarak uygun degiliz demissiniz.Ne denilebilirki bu durumda.Bir tane video izlemistim laz bir amca vantilatorden kilima yaptım birazdan bu oda buz gibi olacak diyordu o geldi aklima anneye izletin belki kafasina yatar.Hani oda buz gibi olurmu bilemem ama amca cok umut vericiydi anlatirken ben sinifima yapmayi bile düşünmüştüm bi ara sizin konuyu okuyunca aklima geliverdi yazayim dedim

Anne baş tacı kıymetlim diye yazıp konu sahibini anlamayanlar olmuş . Zaten annesini kabul ediyor konu sahibi, ama kendine ait özel hayat da istiyor. Bazen bazı şeyler ters gidiyor, sadece kendinle ya da eşinle kalmak istiyor insan. Dertleşmek, ağlamak yada sevişmek istiyor. Konu sahibinin annesinin sağlıgi iyi, evde de yalnız değil. Yasadigi il yıllardır aynı yerde , eskiden beri sıcak olan bir il, mobilyadan önce alacağı klima olmalıydı annesinin . Konu sahibi vicdanınız rahat olsun, sizin de özel hayatınız var . Gayet vicdanlı evlatsiniz .
Çok Tsk ederim gerçekten anlamlı bir cevap olmus annem tabiki bastacım her zaman❤️

Şimdi herkes buralar çokkkk sıcak klimasız olmaz demiş de anneniz çocukken klima mı varmış

Bana çok ütopik geliyor bu tarz konular ölsem sıcaktan her gün bir başkasının evine gitmem

Alsın üç beş plastik şişe dondursun koysun yatağa

Bir de sonuçta aynı evde babanız da yaşıyor sizin eviniz klimanız yokken de yaşıyordu

Bu nedenle ilk kal demeniz dahi abes

Bir gelin olarak kv niz klima için sizde kalsa, eşinizden bu durumu çözmesini istersiniz, hatta anneyle göbek bağı kesilmemiş adam damgası yer.
Ama kendi anneniz olunca "haftada sadece 3 gün kalıyor, bütün yaz bizde mi kalsa" diye düşünüyorsunuz.

Sizce adaletli misiniz bu konuda?

Şimdi herkes buralar çokkkk sıcak klimasız olmaz demiş de anneniz çocukken klima mı varmış

Bana çok ütopik geliyor bu tarz konular ölsem sıcaktan her gün bir başkasının evine gitmem

Alsın üç beş plastik şişe dondursun koysun yatağa

Bir de sonuçta aynı evde babanız da yaşıyor sizin eviniz klimanız yokken de yaşıyordu

Bu nedenle ilk kal demeniz dahi abes
Bilemiyorum belkide bastan kal deyip ben alıstırdm diger kardesm asla kal demez ondan bişey beklemiyo sanırım benden bekliyo ama bende elimden geleni yapıp sk ak cagırıyorm zaten dahada fazlsını suan yapmam esime haksızlık olabilir

Bir gelin olarak kv niz klima için sizde kalsa, eşinizden bu durumu çözmesini istersiniz, hatta anneyle göbek bağı kesilmemiş adam damgası yer.
Ama kendi anneniz olunca "haftada sadece 3 gün kalıyor, bütün yaz bizde mi kalsa" diye düşünüyorsunuz.

Sizce adaletli misiniz bu konuda?
Kesinlikle zaten eşimi düsündgmden dün artık kal demedim bilerek söylemedm adamı bunaltmıyım diye ama cıkarkende annemn ohh sen rahat rahat serin serin yat deyincede vicdan yaptım aslında bana bunu hiç yansıtmasa bende bu kadar vicdan yapmam

Kesinlikle zaten eşimi düsündgmden dün artık kal demedim bilerek söylemedm adamı bunaltmıyım diye ama cıkarkende annemn ohh sen rahat rahat serin serin yat deyincede vicdan yaptım aslında bana bunu hiç yansıtmasa bende bu kadar vicdan yapmam
Evet malesef anneniz düşüncesiz davranıyor, sizde arada kaldığınızı hissediyorsunuz. Ama böyle düşünmeyin, babanızda aynı evde uyuyor demek ki oluyormuş. Siz hayırsız evlat değilsiniz, anneniz düşüncesiz bir ebeveyn.

Bende Adana daym bilirim nemi sıcakları ama siz yüzde yüz haklısınız. Annenize şaşırdım benim annem biz daha fazla yemek yiyelm diye ben yokum diyip yemeğe oturmaz an siz rahat edin der neler neler. Valah bende adanaym klimam yok. Vantilatör aciyorm karşısında oturuyorm ikinci el klima bakiyorz bu sene olmazsada napalm yani. Evdede klima varmış ama eskiymis kucukms blmyrm ya bazı anneler gerçekten çocukları üstünden gecinmeyi seviyor bende. Eşiniz gibi dusunuyrm aynı şehirde yatılı misafir çok tuhaf geliyor bana. Evi su basar hastalık vs olur ayrı onun dışında ne gerek var

Anneniz burada çok hatalı cümleler kurmuş.

Bende Adana daym bilirim nemi sıcakları ama siz yüzde yüz haklısınız. Annenize şaşırdım benim annem biz daha fazla yemek yiyelm diye ben yokum diyip yemeğe oturmaz an siz rahat edin der neler neler. Valah bende adanaym klimam yok. Vantilatör aciyorm karşısında oturuyorm ikinci el klima bakiyorz bu sene olmazsada napalm yani. Evdede klima varmış ama eskiymis kucukms blmyrm ya bazı anneler gerçekten çocukları üstünden gecinmeyi seviyor bende. Eşiniz gibi dusunuyrm aynı şehirde yatılı misafir çok tuhaf geliyor bana. Evi su basar hastalık vs olur ayrı onun dışında ne gerek var
Bende 2 büyük boy var tüm ev soguk oluyo onun 1 odası zor soguyo diye cok bunalıyomus bazen bende öyle düşünüyorum acaba anne bile olsa evladını kullanırmı diyorum ..Ki zamanındada eşim kal dememiş diye bir ton laf etti yarın öbürgün onunda bana işi düşer yardıma ihtiyacı olur nasıl yüzü olacak diye kızıyordu dedmki sonucta el Oglu her zaman kal diyemez ki

Back
X