- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
- Konu Sahibi Durummleyla
Yoo ben şaşırdım açıkçası o yüzden cevap yazdım, genelleme yaptığınızı düşündüğüm için yazmadım. Eşim ya da ben özel hayatımız birimizin ailesi tarafından ihlal edilse ve karşı taraf rahatsız olsa hemen önlemimizi alırız, eşim bana “idare et” dese ben çok kırılırım ve önemsenmediğimi düşünürüm.Birincisi bunun kendi fikrim olduğunu belirttim.. İkincisi ise yazın sıcaklarda kadın kalmak istiyormuş sürekli konu sahibinin evinde yaşamak gibi bir derdi yok yazdığına göre.. Arada annelerin de idare edilmesi taraftarıyım.. Eşlerimizle bir ömür boyu aynı evde yalnız yaşayacağız zaten annelerimiz ne kadar yanımızda oluyor.. Olmak istemişse de kalsın biraz ne olacak.. Ayrıca kayınvalidem de aynısını yapsa kendi annem gibi tabi ki istemem ama eşimin annesi olduğu için mecburen kabul ederim aynen de yazınızda belirttiğiniz gibi hafta boyu idare ediverelim yapacak birşey yok derim.. Yani çok ütopik birşey değil benim için annemin veya kayınvalidemin evimde 1 2 hafta kalması.. İsterse aynı apartmanda yaşayalım istiyorsa kalır bu benim için böyle.. Herşeyin tabi ki sınırı var ama bu benim sınırlarım içinde sizin sınırlarınızı aşıyor olabilir.. Ayrıca eşim annemi biraz idare edemeyecekse eşimle tartışırım..sorduğunuz için söyleyeyim o zaman Her ilişkinin farklı kırmızı çizgileri var benim de ailem söz konusu olduğunda eşim idare etmek zorunda.. Benim kocamla aramdaki ilişki bu şekilde ama başkasını bilemem kimse de bizim gibi olmak zorunda değil tabi ki.. Zaten siz genelleme yapmışım gibi yoeumlamışsınız.. Halbuki herkes gibi bende kendi fikrimi belirttim açık ve net ortada zaten yazdıklarım..
1-2 hafta kalmıyor ki öyle olsa idare edilir, her hafta birkaç gün kalıyor, diğer günler de kal dese kalacak. Bu normal bir durum değil ki.
Tabi ki fikir sizin fikriniz, saygı duyarım ama bana çok yanlış geldi. Yazmadan duramadım.
Böyle sebeplerden aile huzuru bozulur işte. Tamam baş tacı ama bir anne durduk yere niye evlada huzursuzluk versin?