Zaten annesine gelme diyo gelcem karışma diyo kadın sözlüm ne işin var senin dedi anlamıyoNeeeee :) bence anneyi suçlamayın, ona "Anne saçmalama" demeyen, sizinle başbaşa kalacağı, öpeceği, koklayacağı zamanı ayırmayı planlamayan sözlüye kızın.
Kolayı var, telefonu kapatsın.Zaten annesine gelme diyo gelcem karışma diyo kadın sözlüm ne işin var senin dedi anlamıyo
Gelmesie bile zaten telefonda sürekli arıyo napıyonuz diye
Bahaneniz de hazır olduğuna göre şimdiden hayırlı olsun evliliğiniz diyeyim o zamanBundan önceki nişanlımda böyleydi benim kaderim böyle artık öyle düşünmeye başlıyorum ben bunu çekcem kim olursa olsun
Valla bahane değil bundan önceki konularıma bakarsan önceki nişanlım da böyleydi bıktım artık ben artık herkes tüm erkekler böyle gibi geliyor psikolojik olarakzaten önceki nişanlımdan dolayı çok yıprandımBahaneniz de hazır olduğuna göre şimdiden hayırlı olsun evliliğiniz diyeyim o zaman
Öyle olunca beni arar annesi ehvam yapıyor çok herkesi ayağa kaldırırKolayı var, telefonu kapatsın.
Yolda uyurmuş kaza yaparmış bunun içinİkinizde gelmeyin de ana oğul otursunlar. Neden annesi de geliyor ki, yolda meme falan vermek için mi? Sütten kesilmemiş çünkü belli
Sen evlenince annesinin yaşadığı şehiremi gideceksin?Yolda uyurmuş kaza yaparmış bunun için
Yok sözlüm benim memleketime gelecekSen evlenince annesinin yaşadığı şehiremi gideceksin?
E size hep aynı tür insanlar denk geliyorsa nerede hata yaptığınızı mı bulmak daha mantıklı yoksa kaderim bu demek ki kimle evlensem bunu çekeceğim demek mi? Tüm erkekler böyle değil valla. Sadeve henüz doğru kişiye denk gelememişsiniz. Ayrıca bu derece oğluşumcu bi annenin oğlunu sizin memleketinize göndermesine de şaşırdım doğrusu yaşamak içinValla bahane değil bundan önceki konularıma bakarsan önceki nişanlım da böyleydi bıktım artık ben artık herkes tüm erkekler böyle gibi geliyor psikolojik olarakzaten önceki nişanlımdan dolayı çok yıprandım
Haha hiç böyle bir şey de duymamıştımSözlüm farklı şehirde benim yanıma gelecek uzun süredir görüşemiyoruz 5 saatlik bir yol
Fakat annesi bende gelcem diyor annesi gelirse biz rahat rahat oturamıcaz annesi ben bi yerde otururum siz buluşursunuz diyormuş sizce ne yapmalıyım
Birde önceden de benim yanıma gelmişti annesi telefonla 3 4 kez aradı napıyosunuz diye sürekli böyle yani normalmi bu kadar araması
Evlenince nasıl olur
Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Annesinin haberi vat zaten işe girme için gelecek benle de görüşcekE size hep aynı tür insanlar denk geliyorsa nerede hata yaptığınızı mı bulmak daha mantıklı yoksa kaderim bu demek ki kimle evlensem bunu çekeceğim demek mi? Tüm erkekler böyle değil valla. Sadeve henüz doğru kişiye denk gelememişsiniz. Ayrıca bu derece oğluşumcu bi annenin oğlunu sizin memleketinize göndermesine de şaşırdım doğrusu yaşamak için
Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Iyi de bu insan birakin evlenip baska bir evde yasamayi, tek basina tuvalete bile gidemez, boyle bir annesi olunca. Evliliginizi de sonunu da tecrübeyle sabit kestirebiliyorum. o yuzden hayatin bana ogrettigi bir seyi yazmak istedim bazı insanlar evlenmemeli evlat olarak devam etmeliler kimsenin başını yakmamalılar ne yazıkki eş ya da baba olmayı başaramayan öyle çok kişi var ki en büyük örneği benim başımda idi boşanıyorum çok şükür umarım siz yol yakınken aklinizi kullanırsınızGelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Bu adamla evlenmiyceksin dimi nolur evlenmiycem deGelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?