Annesi anlamıyorsa evlendikten sonra anlamaz sizin istemediğiniz şeyleri. Sözlünüz kac yaşında? Annesi ne diyorsa o oluyorsa Uzak durun.Söylüyor annesi anlamıyo gelcem diyo ille
Bi kere benim yanıma geldi böyle annesi dtelde 3 4 kez arayıp durdu ya çok endişeliyim annesinden sürekli arıyo ediyo evlinincede böyle ararmı
Anlamıyor diye bir şey yok. Bu konudan sizin haberiniz bile olmaması gerekirdi. Yani halletmeliydi sessiz sedasız.Hayır dedi senin ne işin var dedi ben otururm bi yerde dedi öyle şey olurmu gelme dedi anlamıyo annesi
Daha da beter olur evlenince bence şimdiden böyle yapan insan artık evlendiniz ayrı aile oldunuz demez bence. Tam tersi sürekli hayatınızın ve kararlarınızın içinde olacak sözlünüz sınırı koyamadıkça. Daha oğlunun da ayrı nir birey olduğunu kavrayamamış çünkü. 15 yaşındaki çocuk bile bu muameleye mâruz kalmıyor artık.Söylüyor annesi anlamıyo gelcem diyo ille
Bi kere benim yanıma geldi böyle annesi dtelde 3 4 kez arayıp durdu ya çok endişeliyim annesinden sürekli arıyo ediyo evlinincede böyle ararmı
Anne problem; birSöylüyor annesi anlamıyo gelcem diyo ille
25 yaşında görcez ben tek gelcem merak etme dedi ama gelince görcez bunuAnnesi anlamıyorsa evlendikten sonra anlamaz sizin istemediğiniz şeyleri. Sözlünüz kac yaşında? Annesi ne diyorsa o oluyorsa Uzak durun.
Görüntülü konuşurken öğrendim ben bunu sözlüm anlatmadı annesi dediAnne problem; bir
Çocuk annesinin en saçma isteğine bile engel olamıyor; iki
Çocuk, senin anasına karşı dolacagini bile bile yemeyip s.cmayip annesiyle olan şeyleri sana yetiştiriyor; üç
Üç hayirla ugurla bu çocuğu. Adam bile diyemeyeceğim,çocuk daha. Bebe.
Bu bebeyi koca yapacaksın da ne olacak, dünyada erkek kıtlığı mi var?
Kv nin suçu yok, suç sözlünüzde.25 yaşında görcez ben tek gelcem merak etme dedi ama gelince görcez bunu
Annesi gelmesede zatenztelde yetiyo maşallah
Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor
Bu konuyu gördükten sonra evlenince açılacak konular gözümde canlandı resmenKv nin suçu yok, suç sözlünüzde.
Böyle düşünen adam anasını da getirir. Size laf ettirmez.
Delircem ya hep böyleleri denk geliyor bana ana kuzularıBu konuyu gördükten sonra evlenince açılacak konular gözümde canlandı resmen
Bunun bir sebebi olmalı bence hepsi tesadüf olamaz herhalde. Acaba çok mu anaç davranıyorsunuz da öylesi denk geliyor mesela tamamen farazi bir örnek verdim de. Ana kuzusu birini değiştiremezsiniz bence sakım evlenince değişir diye düşünmeyin.Delircem ya hep böyleleri denk geliyor bana ana kuzuları
çünkü yuzde 90i böyleDelircem ya hep böyleleri denk geliyor bana ana kuzuları
Demek ki yanlış kişileri tercih ediyorsunuz.Delircem ya hep böyleleri denk geliyor bana ana kuzuları
Neeeee :) bence anneyi suçlamayın, ona "Anne saçmalama" demeyen, sizinle başbaşa kalacağı, öpeceği, koklayacağı zamanı ayırmayı planlamayan sözlüye kızın.Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Bundan önceki nişanlımda böyleydi benim kaderim böyle artık öyle düşünmeye başlıyorum ben bunu çekcem kim olursa olsunBunun bir sebebi olmalı bence hepsi tesadüf olamaz herhalde. Acaba çok mu anaç davranıyorsunuz da öylesi denk geliyor mesela tamamen farazi bir örnek verdim de. Ana kuzusu birini değiştiremezsiniz bence sakım evlenince değişir diye düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?