Keşke biraz da bize geniş olsaydı gönlü.en son o benim kızım o evde kızım var tabi herşeyi yapicam.o benim annem tabi önceliğim anailem demesi beni çok üzdü.bizde 11 yıldır aileyiz. Bizde burda onu istiyoruz.inanin parasını istemiyorum borcumuz olmasın yeter.
Yorumlarına beğen atmaktan elim yoruldu.konuya cvp yazacak dermanım kalmadı.Yok ya esının hayatı yolunda gayet. Eskı karın ise girsin diyormus konu sahıbı makyaj malzemelerini de biz almayalım diyormus, kızım evde tek kalmasın giremez diyormus adam..
Ama konu sahıbı calısıyor mesela, kızı tek kalıyor.
Konu sahıbı bu sene bende kızımı ozel okula vermek istiyorum diyormus, kocası ikisine birden yetemeyız diyormus ama kendı kızı ozel okula gidiyor adamın.. konu sahipleri oduyor gene okulu.
Adamın tarafı belli yanı, arada kalmamıs.
Sürekli söylüyorum.eski eşin ise girsin en azından biraz faydası olur bizimde bütçemiz belli dedim.annesine bakıyor kızım yalnız kalmasın genç kız diyor.annenlerle beraber otursunlar ben zaten görünüyorum diyorum eski eşi istemiyormuş.gercemten eşime başka lafım yok.bizim de her istediğinizi yapıyor sağolsun.ama bana sürekli para yok demesi agir geliyor.bende kendimi ona karşı yardım etmek zorunda hissediyorum.
Hapisteymiş, şiddet görmüş konu sahibi, zor ayrılmış, boşandıktan sonra iletişim kurmamışlar hiç.Şöyle mesajları okudum da... Kızınızın babası nerde?
Hapisteymiş, şiddet görmüş konu sahibi, zor ayrılmıştır, boşandıktan sonra iletişim kurmamışlar hiç.
Umarım eski eşinin ya da kendi ailesinden akıllı merhametli biri çıkar da alır çocukcağızı. Annesi olmayanın kimsesi olmuyor yazık.Hapisteymiş, şiddet görmüş konu sahibi, zor ayrılmıştır, boşandıktan sonra iletişim kurmamışlar hiç.
Benim de kızım var diyorum.senin kızın ilk boşanmış anne babanın kızı değil diyorum.benim kızımda ne zorluklar çekti bize bişey olsa çocuğa ne olacak diyorum.haklisin ama elimden geleni yapıyorum diyor.ama ben bı laf söylesem savunmaya geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?