• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi para yok olur bı adamda

Banka borçlarından haberleri var tabii bende ablasına söylemiştim biliyorum bizimde borcumaz var dedi.esim bundan dört yıl önce falan ailesiyle tartışmış.zor durumdayım artık diye.annesine sen bize ne yaptın ki ne fayda var demiş.cok zoruna gitmişti.ama halen yapmaya devam ediyorum.keske eski eşi nafaka isteseymis onu verir çocuğun ihtiyacini karşılardı.gecenlerde ablası buzdolabı almış 6 binmiş galiba.grcen sene yemek odası takımı almış.ne diyeyim artık bilmiyorum ki.derdimi anlatayım dedim ama biraz fazla oldu galiba kusura bakmayin

Sende Al, koltuk takimi eskisi, buzdolabi sogutmuyor, bulasik makinesi yikamiyor. Aslinda böyle seylere karsiyim ama Adam Hak ediyor.
Sen evdesin, emekli sigoratan var Mi? Yoksa ilk is onu iste. Bu kiz illa ki o özel okula gidecek diye direkt. Annen versin derse, annem cok sikisik, veremez de. O Zaman gitmesin derse kiyameti kopar senin kizin evlat da Benim ki ne diye.

Hic cinnet gecirip Evi bir birine Kattin Mu artik Para gitmicek o kadina diye?

Ah annemle kızıma neler dedim.halimi gördüler kaç kez sinir krizi geçirdim.agla ağla bı hal oldum.tabii ikiside üzüldü ama kızım baba baba baba sürekli.annemde illaki borç bitecek düzelir merak etme bı borcun bitsin diye bekletiyor.esim de ben daha ne kadar böyle calisicam hastalaniyorum diye sizlaniyo ama masraflar aynı borclar aynı.
Ay cok garipler
Öz evladı aglarken,damadın tarafında resmen.
Muhtemelen etraf 2.ye de bosandı demesin diye yapıyor,ama o evde dertleri ceken sizsiniz.
Etraf görmez bunu,keske anlasa.
Allah yardımcınız olsun:dua:

Daha öncede kardeşimin ihtiyacı olmuştu uzun süre annemle ben kiraları ona vermiştik.tabi o zaman bizim eve benden para girmedi.hic daha bosanalim demedi.5 sene zaten bu kadar sorunumuz olmadı parayla alakalı.6 senedir var toplamda.bakalim belki bu sefer ya akillanir ya ayrılır gider ailesi ona bakar birazda
Siizin kardesime yardım etti dediğiniz,babanızın kendi malı sanırım.Yani sizin malınız.
O adamın yardımı degilki?
Siz ister kardesinize verirsiniz,ister komsuya.
Sizi nasıl bi kafaya soktular bilmiyırm ama su yasadıgınız kölelik.
80 bin borca neden gireyim yani,eski esi calıstırmayıp beni calıstırıp borc ödeten adama?
Eski esinden daha mı kıymetsizsiniz siz?
Valla ben ilk onu derim.
Onun ki can ,benimki patlıcan mı diye?

Siizin kardesime yardım etti dediğiniz,babanızın kendi malı sanırım.Yani sizin malınız.
80 bin borca neden gireyim yani,eski esi calıstırmayıp beni calıstırıp borc ödeten adama?
Valla ben ilk onu derim.

Nasilda Güzel yazmissin, evet eski esi daha kiymetli.
Kadin adama cik Gel dese, Adam saniye arkasina bakmadan kosa kosa gider. Böyle olmasa en azindan bi ortak cocuk isterdi Adam.

Son düzenleme:
Bence akşam eşinize açıkça sorun benim bilmediğim bir şey var mı aklıma yatmayan bir şürü şey geldi.sanki sizden gizlenen sizden kaçırılan mallar varmış gibi geliyor.

Sizin bu adamla çocuğunuz var mı yok mu?evlenmeden ömce konuştunuz mu çocuk konusunu?adamın çocuk istemiyorum diye dayatması itici geldi eğer konuşmadıysanız.böyle bir adam için ailemi borca sokmazdım sonunda üzülen siz olursunuz.eşinize para vermeyi kesin kendisi sizin paranızla öteki ailesine bakıyor resmen.

Valla ben ilk onu derim.
Yok evliligimiz ilk zamanlarinda bende o kadar para yokken yardım etti kardeşime ailesine.sonra 1.5 sene önce kardeşim zor bı doğum yaptı o zamanda eşim kendisi maddi yardımda bulundu.bende kardeşimin yanında oldum.bende ki parayı borca ödüyorum diye aldı hep.sonra dükkan batınca tekrar iş kurunca bende borcam girdim.
Benim en çok zorlandigim 3 eve bakicam herseyleri tam olsun derken kendi borcumuz duruyor.borc bitmiyor.bide adam gergin para yok ne olacak diyor.
Bugün öğrendim eski eş ise başlamış.cok şükür dedim.biraz olsa kendine faydası olur diye düşünüyorum.

Ay cok garipler
Öz evladı aglarken,damadın tarafında resmen.
Muhtemelen etraf 2.ye de bosandı demesin diye yapıyor,ama o evde dertleri ceken sizsiniz.
Etraf görmez bunu,keske anlasa.
Allah yardımcınız olsun:dua:
Amin çok sağolun.birinci evliligimde çok sıkıntı yaşadım.bu evliligimde sadece maddiyat olunca annem geçer demeye başladı.en azından borçlar bitene kadar bekle diyor bana hep.
Bide ben hep derdimi anlatırım bişey olsun hemen söylerim onlara olağan geliyor galiba.gecer düzelir diye çok umursamiyolar.ama yıllar geciyo daha zorlanıyorum ben.

Yok evliligimiz ilk zamanlarinda bende o kadar para yokken yardım etti kardeşime ailesine.sonra 1.5 sene önce kardeşim zor bı doğum yaptı o zamanda eşim kendisi maddi yardımda bulundu.bende kardeşimin yanında oldum.bende ki parayı borca ödüyorum diye aldı hep.sonra dükkan batınca tekrar iş kurunca bende borcam girdim.
Benim en çok zorlandigim 3 eve bakicam herseyleri tam olsun derken kendi borcumuz duruyor.borc bitmiyor.bide adam gergin para yok ne olacak diyor.
Bugün öğrendim eski eş ise başlamış.cok şükür dedim.biraz olsa kendine faydası olur diye düşünüyorum.

Allah gecinden versin, Adam bugün ölse, 280 bin borc Sana ve kizina kalacak Dimi?

Gerci Ben senin konuna niye yaziyorum ki, israrla cevap vermiyosun Bana.

Adam o kadar sevmiyor ki seni, senden cocuk bile istemiyor, seni dibine kadar borca sokarken düsünmüyor. Yok kizim baba diyor, yok annem bosver diyor. Sen Asil Ben kocamsiz duramam desene. Nikahin da olsa ikinci kadinsin iste, ap acik ortada. Adam, eski es icin onlar benim önceligim onlar benim ailem diyor, daha ne Desin ki?

Sende Al, koltuk takimi eskisi, buzdolabi sogutmuyor, bulasik makinesi yikamiyor. Aslinda böyle seylere karsiyim ama Adam Hak ediyor.
Sen evdesin, emekli sigoratan var Mi? Yoksa ilk is onu iste. Bu kiz illa ki o özel okula gidecek diye direkt. Annen versin derse, annem cok sikisik, veremez de. O Zaman gitmesin derse kiyameti kopar senin kizin evlat da Benim ki ne diye.
Emekli sigortam yok.uzerime dükkan açtığımızda sigortam başladı ondan da borç kaldı bana 2 bin kadar.az önce konuştuk okul konusunu oda özel okula göndermek çok iyi olur faydası olur sınavda çok zorlanacak nasıl yaparız dedi ama çözüm yok.annem gerçekten yardım edemez zaten oda biliyor durumunu.
Tamam okula verelim ama bir iki sene sonra bana bişey olur durumumuz çok kötü olur ödeyemez duruma gelirsek ne yaparız diyor.
Bugün oturduk konuştuk ama bı sonuç bulamadık.sonuc ta ben çocuğumu istediği,rahat edecek bı okulda okutacagim.bunu da bı şekilde sağlamak zorundayım.ister yanımda olur ister karsimda

Allah gecinden versin, Adam bugün ölse, 280 bin borc Sana ve kizina kalacak Dimi?

Gerci Ben senin konuna niye yaziyorum ki, israrla cevap vermiyosun Bana.
Görmem isimdir yazdığını dikkat etmedim inan ki.kusura bakma.
Şimdi eşime bugün bişey olsa 80 bin belki biraz fazla benim borcum olacak.ben reddi miras yaparım zaten onun bana kalacak öyle ahım şahım mirası yok borcu redderim ama kendi borcumu ben ödeyeceğim tabii

Emekli sigortam yok.uzerime dükkan açtığımızda sigortam başladı ondan da borç kaldı bana 2 bin kadar.az önce konuştuk okul konusunu oda özel okula göndermek çok iyi olur faydası olur sınavda çok zorlanacak nasıl yaparız dedi ama çözüm yok.annem gerçekten yardım edemez zaten oda biliyor durumunu.
Tamam okula verelim ama bir iki sene sonra bana bişey olur durumumuz çok kötü olur ödeyemez duruma gelirsek ne yaparız diyor.
Bugün oturduk konuştuk ama bı sonuç bulamadık.sonuc ta ben çocuğumu istediği,rahat edecek bı okulda okutacagim.bunu da bı şekilde sağlamak zorundayım.ister yanımda olur ister karsimda

Nasilda iyi bir insan, Sana sigorta yok, ama eski ese var, senin kizina yaaa iyi olurdum amaaaa var, kendi kizina gelince elbette gidecek. Tebrik ediyorum seni 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Hic cinnet gecirip Evi bir birine Kattin Mu artik Para gitmicek o kadina diye?
2 kez cinnet geçirdim.birisi çarşının ortasında kendimi yerlere attım yeter artık diye.annem sakinleştirdi yine.digeri evdeydi bu kadın kadar olamadım ne yapmam lazım bende bosarim seni o zaman diye.hatta ayrılmıştık ama kapıdan gitmedi yine komşular annem kızım derken geldi eve.bu arada bugün öğrendim eski eşi ise girmiş sonunda.

Nasilda iyi bir insan, Sana sigorta yok, ama eski ese var, senin kizina yaaa iyi olurdum amaaaa var, kendi kizina gelince elbette gidecek. Tebrik ediyorum seni 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Yok ben diyorum benim çocuğunda istediği rahat ettiği okula gidecek.he eşim yanımda olursa kendi bilir yanımda olmazsa karşımda durur.son bir aydır sigortasını yatirmadik biz zaten ise de başladı yatırmak falan yok artık dedi.bende baktım gercekten eski eşi ise başlamış. Sonunda

Adam o kadar sevmiyor ki seni, senden cocuk bile istemiyor, seni dibine kadar borca sokarken düsünmüyor. Yok kizim baba diyor, yok annem bosver diyor. Sen Asil Ben kocamsiz duramam desene. Nikahin da olsa ikinci kadinsin iste, ap acik ortada. Adam, eski es icin onlar benim önceligim onlar benim ailem diyor, daha ne Desin ki?
Yani bu kadar ağır soylemeseydin keşke.inan derdim kocam falan değil.istedigin an gidebilir bende hemen bosanirdim.kizimla kendim düzenimizi kurarız.keske böyle bısey olsaydı bizde ayrilsaydik.

2 kez cinnet geçirdim.birisi çarşının ortasında kendimi yerlere attım yeter artık diye.annem sakinleştirdi yine.digeri evdeydi bu kadın kadar olamadım ne yapmam lazım bende bosarim seni o zaman diye.hatta ayrılmıştık ama kapıdan gitmedi yine komşular annem kızım derken geldi eve.bu arada bugün öğrendim eski eşi ise girmiş sonunda.

Ben hic bir sekilde maddiyat konusun degisecegini sanmiyorum.
Sana anneligin icin kizmistim ama simdi anladim ki, Annen de annelik nedir bilmiyor. Allaha büyük konusmayim, Allah sinamasin ama kizimin iki kere sinir krizi gecirdigi yere Geri yollamam.

Back
X