teşekkür ederiz canım aradaşımla farklı illerdeydık.şuan aynı yerdeyız.eşler aynı meslek grubundan.tayınlerı bızım bulunduğumuz yere çıktı.bu da çok sevındırıcı olduhihoyyythihoyyyt kısmetse bugun görüşeceğiz..ben arkadaşıma gıdeceğimalkisalkisalkis ılk görüşme olcakopuyorumnanaktan
rica ederim tatlım bende mutlu olmana çok sevindimopuyorumnanaktan
ayrıca bugün için çok teşekür ederim.çok güzel bir gündü benim için seni tanımak çok güzel arkadaşım.iyice yorduk seni.en kısa zamanda ben beklıyorum artıkzemuszemusopuyorumnanaktan
rica ederim tatlım bende mutlu olmana çok sevindimopuyorumnanaktan
ayrıca bugün için çok teşekür ederim.çok güzel bir gündü benim için seni tanımak çok güzel arkadaşım.iyice yorduk seni.en kısa zamanda ben beklıyorum artıkzemuszemusopuyorumnanaktan
tatlım benim içinde güzel bir gündü.. ama kısa sürdü be yaaaa..:)) yorgunluğumda olmadı severek yaptım gerisi kuzularımın herzamanki durumları yani...ayrıca o minik şirineyede doyamadım.. eşime dedim resmini çekseydin sende diyor unutmuşum ama bir dahakine artık...
tatlım benim içinde güzel bir gündü.. ama kısa sürdü be yaaaa..:)) yorgunluğumda olmadı severek yaptım gerisi kuzularımın herzamanki durumları yani...ayrıca o minik şirineyede doyamadım.. eşime dedim resmini çekseydin sende diyor unutmuşum ama bir dahakine artık...
aynı kanıdayız tatlım.zaman çabuk geçti valla bende anlamadım.ama kuzular seni çok koşturuyor canım Allah yardımcın olsun.gerçi benım mınık cadımıda gördün senınkılerden farkı yok.bugun çektiğim resimleri gönderirim ben sanaopuyorumnanaktan