- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çocuğunu çok özlüyor evladı.Eski eşini değil de çocuğunu özlüyordur. Öyle dalıp giderken aklında çocuğu oluyordur.
o zaman bu düşünceleri at kafandan insanız hepimiz düşünceli olmak kötü bir şey değil bazen ben slow bir şarkı duyduğumda çocukluğum falan gelir aklıma orada geçen bir kelime benim anılarımı tetikler gülerim kendi kendime ya çocukken neleri dert ediyordum derim insani şeyler bence sende böyle düşünYanı dalıp dalıp gitmeleri dışında mükemmel bir çiftiz tartışmalar hariç )
5 yıl önce bitmiş ama 3 yıl önce resmi boşanmışlar ..bizde toplam 1.5 yıldır birlikteyiz
Neden böyle bi his oldu anlamadım ;( umarım çok sürmez çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz içinÜzerinden çok zaman geçmiş ya.. Ben kendimi düşündüğüm için cevap verdim. Biz geçen yıl Mayıs'tan beri irtibatı kestik ve halen daha boşanmadık.
Ama sizin birliktelik çok olmuş. Boşandıktan 1,5 yıl sonra hayatına girmişsiniz zaten, dalıp gitmesi normal kim dalmıyor ki bu zamanda hayatın kendisi dertken :) Eski eşle ilgili soru sormayın hiç gerek yok.
Eşim ben terkettim demedi hiç bi zaman onun dürüst tavrını sevdim zaten.birlikte almışlar kararı ..önceki yazışmalarını okudum hep bana anlattığı şeyler ..Onu sevse seninle evlenmezdi diyenler belki kadin terketti adami.
Sevgililikte de gecerli herkes "Onu sevseydi hala seninle olmazdi" diyor belki kiz birakti net bilmeden konusmak oluyor boyle soylemek.
Erkek kiz biraksa da ben biraktim diyebilir.
Konu sahibi bunlar sizin icin gecerli olmayabilir yasayan sizsiniz siz bilirsiniz kadinlar anlar.
Eşim ben terkettim demedi hiç bi zaman onun dürüst tavrını sevdim zaten.birlikte almışlar kararı ..önceki yazışmalarını okudum hep bana anlattığı şeyler ..
Ahh keşke anlayabilsem hislerim kuvvetlidir ama bilemiyorum ;(
5 yıl önce bitmiş ama 3 yıl önce resmi boşanmışlar ..bizde toplam 1.5 yıldır birlikteyiz
Evet onu çok kıskanıyorum sanırım o tetikliyorBen de bazen dusunuyorm.esimin ilk ve tek esiyim :) bir muzik dinlese soylese ayrilikla falan ilgili acaba eski sevgilikerimi aklina geldi diyirm.buna kiskanclik diyip geciyorm tabiki oyle birsey yok suan senin yaninda seninle evli oyle dusun
Istemsiz güldüm çok tatlı yazmışsınız :)Yapma.. Şarkı türküyle anlamazsınn..
Ben öyle şarkılarda öyle bir efkarlanır sigara yakarım ki.. Sanırsın eski kocam için 7 köy öldürmeye hazırım. ☺ Öyle bi dalar gider öyle bi ağlarım ki, vuhuu..
Eşim unutamadımmm diye şarkıya eşlik ediyordu geçen, baya içten ha. 6 yaşından beri hayatında olmasam ben bile inanıcam o derece.Bizim eski sevgilimiz,efkarlanacak tek şeyimiz yok ama dışardan ne sanılıyor Allah bilir.
Tek bu söylediklerin bi kıstas değill asla olamaz kendine eziyet etmee.
Evet öyle demişti o da..aklıma geliyor mutlaka ama bu onu sevdiğim özlediğim anlamına gelmiyor demiştiMutlaka aklına geldiği oluyordur ama sevmiyordur herhalde artık.aranızda iyiymiş düşünmeyin gittikçe cocugun mezuniyeti balosu derken görüştüklerinde kafanıza takılır.şimdiden asmaya calısın