- 23 Haziran 2013
- 315
- 357
- 103
- Konu Sahibi life is beatiful
-
eşinizin sergilediği tavırlar normal değil fakat sizin de sevmediğiniz biriyle evlenmeniz normal değil
silah zoruyla evlendirilmediniz sonuçta
neden sevmediğiniz birine evet dediniz
eşiniz normal değil ama eşiniz dört dörtlükte olsa sevmediğiniz için gözünüze batardı diye düşünüyorum
evliliği kesinlikle eşini sevmeden yürütemezsin
yuh yani... sizin özelinizi gidip utanmadan ablasına mı anlatıyor, nasıl bi kafa bu ya..
cnm işin çok zor... ailesinin sözünden çıkmayan biri ile geçinmeye çalışmak insanı yer bitirir...
ayrıca ailesinin ihtiyacı varsa yardım etmeli dini açıdan fakat kendi ailesini mahrum bırakmadan...
öncelik kendi ailesinindir.. seni soğukta üşütüp, kendi ailesine para göndermesi hem günah hem de ayıp...
senin bir eksiğiniz olmaz, herşeyin tam olur o zaman ayrı...
ama bi tarafı ezip diğer tarafı yüceltmek çok yanlış..
aile kırduğunun farkında değil anlaşılan
ahhh ahhhh işte 30 uma geldim ama hala bu sebeplerden kaçıyorum görücü usulunden çok büyük risk almışsınız evlenerek tamamen piyango işte bu olay Allah yardımcınız olsun
Yatak odası özeldir. . Ve orada yaşananlar sadece 2 kişi arasında kalmalıdır. .
Eşinizin her şeyi ablasına anlatması oldukça çirkin. . Bununla ilgili herhangi bir konuşma yapmadınız mı?
Yaş gelmiş otuza herkesin evi ayrı kesenin bir olmasının mantığı nedir ! Tamam her türlü yardımda bulunabilir ailesine ama birini rahat ettireyim derken evdeki karısını da soğuk odalarda tutmamalı. .
Kendisi de söylemiş aslında herhangi bir çekiciliği olmadığını. . Buna rağmen resti çeker gibi konuşmalarını şahsen ben olsam kaldıramazdım. .
Nişanlılık evresinde herhangi yakınlaşmanız konuşmanız geleceğe dair planlamalarınız olmadımı !!. . Boş zamanlarını veya tatil günlerini nasıl geçirdiğini hayatını nasıl idame ettirdiğini özellikle görücü usulü evliliklerde sormak gerekirdi bence . .
Açıkçası mesajlarla değildi bir süre sonra karşılıklı konuşarak karar vermenizi tavsiye ederim. . Ayrı geçirdiğiniz zaman sürecinde eşinizde düzelmeye karşı herhangi bir umut görmezseniz hayatınızın pekte güzel geçeceğini düşünmüyorum
çocuk yapmaa sakın
O zaman kendini daha fazla yıpratma arkadaşımBu söylediklerimden de maddiyata düşkün biri olduğumu sanmayın. Ben elimden geldiği kadar kanaatkar olmaya çalıştım ve öyle bir insan olduğumu o da biliyor. Onu yontmaya değiştirmeye de çalıştım. Güzellikle söyledim yerine göre kadınlığımı da kullandım hatta çok canım sıkılınca laf da söyledim ama adamın kafa almıyor. O kendini hala lise okuyan ailesinin eline bakan biri gibi görüyor. Karakteri oturmamış evlilik nedir insanlar neden evlenir bir fikri yok. Mesela çocuk bile istemiyor. Tamam bende daha 8 aylık evliyim hemen çocuğumuz olsun demiyorum ama eşim bana sen istemesen ben ömür boyu hiç çocuk istemem diyor. Bende tam tersine çocuk aşığı biriyim. Her yönden ben bu adamla bir gelecek göremiyorum. Ailemde benim arkamda diğerleri (uzak akrabalar komşular vs.) zaten beni ilgilendirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?