- Konu Sahibi life is beatiful
-
sessiz sakinden korkar oldum arkadaşMerhaba arkadaşlar,
Ben 8 aylık evli biriyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Sessiz sakin, iyi bir mesleği olan biriydi. Ama ben evlendiğimden beri eşime bir türlü ısınamadım gerçekten elimden geleni yaptım sevmeye çalıştım ama olmadı ve eşimde sanki ondan soğumamı istermiş gibi garip davranışlar sergiledi. Ya insan daha yeni evlendiği karısına yok "sen dünyanın en asosyal insanıyla evlendin", yok "ben bekarken bir sürü kızın peşinden koştum ama kızlar beni itici buldu hep reddetti"der mi? Üstüne üstlük adam 30 yaşına gelmiş ama ablasının sözünden çıkmıyor, annesinin dizinin dibinden ayrılmıyor. Ablası dul bir tane de oğlu var bunlar 5-6 senedir hep birlikte yaşıyorlarmış (kv,kp,eşim ablası ve oğlu). Tamam insan ablasını, annesini sever arar sorar maddi manevi elinden geldiği kadar yardımcı olur. Ama eşimin durumu çok farklı.
.
siz hakkınız olan 25bin liranın tamamını nasıl eşinize verirsiniz onu anlamadım ve anladıgım kadarıyla elle tutulur bişeyde almadı veya yapmadı
Sözde borç olarak aldı. Bir daha geri gelmeyeceğinden eminim. Para geldiği sıralar sıkıntıdaydı 10.000 lirasını kendi rızamla verdim. Geri kalanı hangi ara nasıl bitti gitti ben de anlamadım. Yok canım paralar nereye gitti bilmiyorum. Eşimin hesabını kitabını hiç bilmem. Ben en başından beri hep kendimden ödün verdim. Eşimde o cesaret kafasına göre davrandı. Hata ettim şimdi şimdi kendi isteklerimi dile getirmeye başladım. Geç kalmış olsamda... Dün buraya yazdığım msjdan sonra eşim eve geldi Mutfak dolabı da yaptıracakmış yatak yorgan için ayrı bi dolapta. Hayret ettim. Ben diretince onunda aklına yattı galiba...
Kimse seni ciddiye almıyor ki. Boşanacağına da inanmıyorlar, yoksa bu kadar rahat rest çekemezlerdi. Hem boşansan ne olur ki onlara, eşin olacak kişinin çocuk sahibi olmak gibi bir niyeti yok zaten, seni seviyor bırakamaz desen zaten böyle davranmazdı, ailecek tek istedikleri oğullarının evlenebilecek biri olduğunu göstermekti dışarıya, nitekim evlendi de. Şimdi boşansan, ele güne karşı işte gelin şöyle sorunluydu böyle kötüydü oğlum boşadı diyecekler. Kusura bakma arkadaşım, biliyorum böyle şeyler duymak çok üzücü. Ama inan niyetim seni kırmak değil, sadece gerçeklerle yüzleşmeni ve kendini bu durumun içinden kurtarmanı istiyorum. Sen kendine değer vermedikten sonra, kimse sana değer vermez. Bu insanların arasında yerin yok, kıymetini bilecek, değer verecek bir adamı hak ediyorsun. Bırak onlar oğluşlarıyla sonsuza dek yuvarlanıp gitsinler.
Bana en garip gelen huylarından biride bu zaten kaç yaşında adam annesine bu kadar düşkün olur mu.
peki tanisma surecinde soz veya nisan doneminde nasildi ? anlayamadiniozmi hallerindenTabiki silah zoruyla evlendirilmedim. Ama benim çevremde de hemen hemen herkes görücü usulüyle evleniyor. Evet aramızda büyük bir sevgi ya da aşk söz konusu değildi. Yine de içimde ona karşı sevgi saygı vardı. Davranışlarıyla konuşmalarıyla karaktersizliğiyle bu sevgiyi de o aldı benden. Halbuki kendini sevdirmek onun elindeydi.
Ya kusura bakmayın ben eski konuma yanlışlıkla mesaj yazdım konuyu guncellemis oldum.peki tanisma surecinde soz veya nisan doneminde nasildi ? anlayamadiniozmi hallerinden
he valla sen soyleyince farkettim 2013 oldugunu2013 konusu? Bir şey de yazmamışsınız. Niye hortlattınız ki?
Geri alıyorum konu sahibi kendi hortlatmış. Olabilir o zaman.
Son durum nedirlife is beatiful ?
Ya kusura bakmayın ben eski konuma yanlışlıkla mesaj yazdım konuyu guncellemis oldum.
Allah bagislasinKızlar kusura bakmayın yanlışlıkla oldu.
Boşanmadım, eşimle sorunlarımızı hallettik çok şükür. Artık ailesine eskisi gibi düşkün değil. 4 ay önce bir bebeğimiz oldu mutluyuz. :)
Kızlar kusura bakmayın yanlışlıkla oldu.
Boşanmadım, eşimle sorunlarımızı hallettik çok şükür. Artık ailesine eskisi gibi düşkün değil. 4 ay önce bir bebeğimiz oldu mutluyuz. :)
Nasıl kapattırabilirim? Yardımcı olur musunuz?İsterseniz bu konunuzu kapattırın. Bunları da geçmişte bırakmış olursunuz. Hortlamaz bir daha :)
Allah bağışlasın bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?