Hep sabrettim ama artık boşanmayı düşünüyorum. Bana bir akıl verin.

yapıcı yazayım ben biraz :) birincisi, çocuğunuz yok sanırım, bu çok büyük bir artı bu evlilik için.boşanınca bağınız kalmayacak.ama bir de şu var, olaylara kendi pencerenizden bakmadığınıza eminsiniz değil mi.yani tarafsız bir gözle incelemek için çabalayın.gerçekten böyleyse ailenizle görüşün durumu.Allah yardımcınız olsun.Bu süreç sizi zorladığı kadar anne babanıza da zor gelecek.Allah sabır versin

Boyle birine esimizden yakindigimiz zaman hemen der ki bazilari ickisi yok, sigarasi yok, kumari yok diye. Ama olmuyor iste, adamin ickisinin, kumarinin olmamasi, evine bakmasi onu iyi bir es yapmiyor. Aklima hep boyle anlarda su gelir. Hz. Zeynep Hz. Zeyd ile evlenmisti ve daha sonra bosandi. Ikisi de sahabe. Dusunun ki bu sahabe evliliginde de oyle seyler (icki, kumar vs.) yoktu, dayak da yoktu ve bosandilar. Cunku karakter veya denklik problemi vardi (yanlissam daha iyi bilenler duzeltsin lutfen)

Sizin evliliginizde de ben ayni seyi goruyorum. Siz maalesef denk degilsiniz. Dolayisiyla siz de esinize saygi duymuyorsunuz, muhtemelen duyamiyorsunuz ve onu sevemiyorsunuz. Belki ona sadece merhamet ediyorsunuzdur zaman zaman.

Bu cok onemli bir mevzu. Kadin esini kendinden daha guclu gormek istiyor. Bu olmayinca da olmuyor maalesef.

sessiz sakinden korkar oldum arkadaş

siz hakkınız olan 25bin liranın tamamını nasıl eşinize verirsiniz onu anlamadım ve anladıgım kadarıyla elle tutulur bişeyde almadı veya yapmadı

Sözde borç olarak aldı. Bir daha geri gelmeyeceğinden eminim. Para geldiği sıralar sıkıntıdaydı 10.000 lirasını kendi rızamla verdim. Geri kalanı hangi ara nasıl bitti gitti ben de anlamadım. Yok canım paralar nereye gitti bilmiyorum. Eşimin hesabını kitabını hiç bilmem. Ben en başından beri hep kendimden ödün verdim. Eşimde o cesaret kafasına göre davrandı. Hata ettim şimdi şimdi kendi isteklerimi dile getirmeye başladım. Geç kalmış olsamda... Dün buraya yazdığım msjdan sonra eşim eve geldi Mutfak dolabı da yaptıracakmış yatak yorgan için ayrı bi dolapta. Hayret ettim. Ben diretince onunda aklına yattı galiba...

seviyosunuz diye çok ödün vermişsiniz gerçekten evlilikte herşey ortaktır fakat nereye gittigi belli olmayan ve size ait bi para var ortada eşiniz biraz duyarsızmış hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra

balik burcu erkek cok zordur, ailesine cok düskündür evet, esi olarak hep ikinci planda kalirsin.
esim balik ben akrep kolay degil

Olaylara kendi penceremden değil de objektif baktığıma inanıyorum çünkü eşimi tanıyan herkes onun pasif ailesine düşkün biri olduğunu söylüyor. Ayrıca bu boşanma meselesi gündeme geldiğinden beri kaç akrabamdan biz zaten onun öyle olduğunu anladık ama ara bozucu olmamak için birşey söylemedik dediğini duydum. Bu çok üzücü bir durum belki baştan bana söyleselerdi bende daha farklı bir karar verebilirdim.

anaaaaaaam ben görücü usulü evliliği ilk defa eşimin memleketinde gördüm ve hala varmı böyle şeyler diye çok şaşırdım ama onuda medeni bi hale getirmişler söz takılıyo sonra eş olacak çiftler uzun bi süre görüşüyo o süre zarfında zaten anlarsın az buçuk ne olduğunu çünkü aşık değilsin gerçekleri görmek daha kolay olur hadi onuda geçtim ailesi araştırılıp soruşturuluyor şu zamanda nasıllar iyilermi tanıdıklara soruluyo öyle görücü geldi şu kdr parası evi arabası var hooop verdik olmuyo senin nasıl oldu bilmiyorum ama o akrabalarda nasıl insansa senin hayatın söz konusu sonuçta ve şu para mevzularınıda evlenmeden önce konuşmak lazım paranı naparsın nasıl harcarsın gibi oda sana bi fikir verir

Cnm yasadiklarina cok uzuldum. Benim esimde 30 yakin ama biz su an bosanma asamasindayiz ve soylediklerine inanirim cunku hemen hemen ayni sorunlar bendede vardi.
Benim esimde aynn ailesine bagimli bir insan anasinin eteginden ayrilmaz ablasina maddi destek full ablasi evli oldugu halde tabi bunada evlilik denirse !!!! ama bana gelince ayri ev acmadi. Isine gelmedi cunku.

Kendisi benim pesimden 30 tanesi kosuyor ama sen onlardan farkli oldugun icin seninle evlendim ama sende onlarin seviyesine dustun dedi hatta beni bir fahiseyle kiyasladi bunlar cok aci seyler dedi annesi ise kina gecesinde kapida davul caldirdi butun kizlar oglumun evlendigini bilsin ve pesini biraksin diye !!! ne oglu varmis mubarek bulunmaz hint kumasi sanki.

Ben on kere evlenirim ama annemi birakmam seninle olmuyormu bosanirim bir daha evlenirim onunlada olmadi yine bosanirim yine evlenirim huzuru buluna kdr derdi.

Sevgililer gununu bile annesi ablasi arkadaslariyla kutladigimi bilirim ben esimle ne zaman disariya cikip gezsem annesi bana eve geldigimizde sozlu saldirilarda bulunurdu siz benden habersiz nasil disariya cikiyorsunuz oglum simamarta sunu bilmem ne kadin psikopatti yani kizida aynen halbuki bu sevgililer gunu ozel kutlanmasi gerekirken cumbur cemaat dusun yani cok sinir bozucu anliyorum seni

Ozelini gorumcene anlattigina cani gonulden inaniyorum cunku bu benil basimada geldi annesine kiz kardesine ve hatta teyzesine bile anlatirdi pislik herif hatta gercek gecesinde ablasini ve kuzenimi bile aramisti hem kendini hem beni rezil etti !!!!

Ve ne oldu en son ailesini tercih etti bana yaptiklari onca kotuluge ragmen APTAL KENDI YUVASINI AILESININ LAFINA GIDEREK YUVASINI KENDI ELLERIYLE YIKTI !!!!!!! bu tip erkekler 50 sinede gelse olgunlasmaz birde ben severek evlendim dusun yani sogumustum seni ise isinamadim diyorsun !!! zaten bu sekildede isinman mumkun degil !!!

Allah yar ve yardimcin olsun SAKIN COCUK YAPMA ZATEN BOYLESI INSANLARIN ARASINDA O COCUGU DOGRU DURUST EGITEMESSIN

Son düzenleme:

Sana harfiyen katiliyorum bu tip erkekler degismezzzz !!!! hele aileleri hic degismez

peki tanisma surecinde soz veya nisan doneminde nasildi ? anlayamadiniozmi hallerinden

Kızlar kusura bakmayın yanlışlıkla oldu.
Boşanmadım, eşimle sorunlarımızı hallettik çok şükür. Artık ailesine eskisi gibi düşkün değil. 4 ay önce bir bebeğimiz oldu mutluyuz. :)

İsterseniz bu konunuzu kapattırın. Bunları da geçmişte bırakmış olursunuz. Hortlamaz bir daha :)
Allah bağışlasın bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…