- Konu Sahibi life is beatiful
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben 8 aylık evli biriyim. Eşimle görücü usulü evlendik. Sessiz sakin, iyi bir mesleği olan biriydi. Ama ben evlendiğimden beri eşime bir türlü ısınamadım gerçekten elimden geleni yaptım sevmeye çalıştım ama olmadı ve eşimde sanki ondan soğumamı istermiş gibi garip davranışlar sergiledi. Ya insan daha yeni evlendiği karısına yok "sen dünyanın en asosyal insanıyla evlendin", yok "ben bekarken bir sürü kızın peşinden koştum ama kızlar beni itici buldu hep reddetti"der mi? Üstüne üstlük adam 30 yaşına gelmiş ama ablasının sözünden çıkmıyor, annesinin dizinin dibinden ayrılmıyor. Ablası dul bir tane de oğlu var bunlar 5-6 senedir hep birlikte yaşıyorlarmış (kv,kp,eşim ablası ve oğlu). Tamam insan ablasını, annesini sever arar sorar maddi manevi elinden geldiği kadar yardımcı olur. Ama eşimin durumu çok farklı.
Ben 6 aralıkta evlendim ve 22sinde doğum günümdü. Düşünsenize daha bir aylık bile evli değiliz. Ben sandım ki eşimle başbaşa bir doğum günü kutlarız bende ona daha da ısınırım.Bizse doğum günümde ne yaptık eşim, görümcem ve oğlu hep birlikte dolaştık alışveriş yaptık. Eve dönerken de bana pasta aldılar yine eşimin ailesinin evinde hep birlikte doğum günü kutladık. Şimdi sizce bu normal birşey mi?
Yaz geldi tatile gidelim diyorum. Beni Eskişehir'e götürmek istiyor. Orda kayınvalidemin evi var ve ben kocamın yıllık iznini Eskişehir de kayınvalidem ve görümcemle geçiricem. Ve bu bizim ilk yaz tatilimiz. Affedersiniz ilk gece bile ablasını aradı. Geçenlerde ilişki sonrası vajinamda şişkinlik ve yanma oldu gece vakti hemen telefona sarıldı ablasına sormak için. Ya ben en özel şeylerimi görümcemle paylaşmak zorunda mıyım?
En son salı akşamı bazı olaylar oldu bende ertesi gün birkaç parça eşyamı alıp babamın evine gittim. Benim değerimi anlasın evliliğimizin normal olmadığını farketsin istedim. Ve bana o kadar ağır bir mesaj attı ki. Sanki ben ona ya ailen ya ben demişim, seni terkediyorum herşeyimi aldım gidiyorum demişim. Bana attığı mesajda ailemle senin aranda tercih yaparsam ailemi seçerim diyor. Şimdi ben bu yaptıklarından sonra birde bu mesajdan sonra bu adama nasıl geri dönerim.
Bu arada maddi yönden de hep ailesine yardım yapıyor. Tüm kış boyunca kaloriferli evimiz olmasına rağmen beni soğukta oturttu ama ailesine gelince elindekini avucundakini veriyor. Bunların bütçesi birmiş. Eşim hala maaşını alınca ailesine veriyor sonra da liseli çocuk gibi onlardan harçlık alıyoruz. Sizce bu normal mi? Bir evliliğin böyle olması garip değil mi? Bana yazdığı mesajda sana rahat battı demiş. Heralde kışın beni soğukta oturttuğunu her zaman para yok dediğini unuttu.
Ne olur bana bir akıl verin yorumlarınızı bekliyorum.
Sanki eşiniz bir nevi itiraf etmiş yaşam tarzını size asosyal olduğunu söyleyerek.Bu yaşında hala evliliğini bile ailesinin yardımı ile yürütmeye çalışıyor.Doğumgününüzü onlarsız kutlayamaması,geçineceği parayı kendi idame ettirememesi,özel hayatınız ile ilgili sorunları bile onlarsız halledememesi bunun bi kanıtı.Muhtemelen sizden önce düzgün bir ilişki yaşamamış olmasıda size nasıl davranacağını bilmemesinden belli oluyor.
Ben sizin kurduğunuz cümlelerden bu duruma mantığa oturttuğunuzu hissettim, sevginin olmadığı bunların size yük gelmesinden belli zaten.Haklısınızda..Evliliğinizin akıbeti ne olur bilmem ama emin olduğum birşey varsa daha size kendi başına bir birey olduğunu dahi kanıtlayamamış olan bu adama saygı duymayacağınızdır,sevgi olsada biter zaten..Hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun..
bak canım sinirden mi eşimi sevmiyorum yazmışsın yoksa gerçekten mi sevmiyorsun?yani hiç sevmediysen ve hala da sevgin aşkın yoksa bu adama karşı zaten yapacagın tek şey boşanmak ben şahsen sevmedigim bir adamla aynı yataga girmem aynı evde karı koca hayatı yaşamam oyüzden şimdi yorumumu sen seviyormuşsun gibi düşünerek yapıyorum..
1.yuva kolay yıkılmaz sevgi varsa..1yıl cok az bi süre mücadele et değiştirmeye çalış..mesela harca bırak kalorifer parası gelsin aç kullan her seyi üstünü başını aldır cünkü mecbur o eve bakan temizleyen yemek yapan sensin ihtiyaçlarını karşıla..
2.kaynanan ve görümcenle cok didişme belli ki bu adam anacı ablacı hatta içlerine gir iyi davran yalakalık yap iyice öğren paranız nerde kiime gidiyor onlar nasıl harıyor yiyor içiyorsa sen d eaynını yap anacım ablacım de ölmezsin merak etme..
3.eger bunları yapınca eşin sana yakın ve istedigin gibi yaklaşırsa da çocuk yap asıl o zaman anlicak aile oldugunu bebez maması bezi bak gör senden daha cok sevecektir erkeklerin hemen hemen yüzde 90 ı doğmadan ilgilenmez dounca sever arkadaşalrımdan biliyorum bunu ..sonrasında maddi manevi söz hakkın daha cok olacak..eşin istemese de kazayla yapıver işte..
tabi bütün bunları içinde sevgin varsa yap yok gerçekten sevmiyorsan kocanı zaten bu ona büyük bi ihanettir sevilmedigini anlamayacak kadar aptal oldugunu sanmıoyrum bir insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?