- 24 Haziran 2020
- 368
- 839
- 33
- 29
- Konu Sahibi biraslankadini
-
Kusura bakma eşin essek gibi clisacak yapacak bişey yok ya çalışacak ya aç kalicaksiniz erkekten beklenilen şey sadece çalışması onuda yapamıyorsa ben erkeğim demesin evlenmeden önce dusunucekti calismamayi
Ben kadınlar çalışmasın diye birşey mi dedim erkekten biz ev temizlemisini mi bulaşık yıkamasini mi cocuk mu yapmasını bekliyoruz çalışmak sadece çalışmak bununda yapamiyosa ben ne yapayım bu adamı biblo gibi masaya koyup izleyeyim olur mu? Saygısız olan nedir bu arada essek güzel bir hayvanNeden yani, kadinlarin eli ayagi tutmuyor mu? Su yazdiginiz kadinlar icin cok asagilayici bir ifade, calisanlar insanlar icin ayrica sacmalik calisan insanlar essek mi??? Polemige girmeyeyim dedim ama cok saygisizca yazdiklariniz
Ben zaten iş arıyorum ama bulamıyorum. Yoksa evde durmanın meraklısı değilim. Evle işin arası 15 dakika ve bu adam masa başı çalışıyor. Mutsuzluğu canımı sıkıyor. Kimi girse dert yanıyor. Çok zor çok yoruluyorum diye.Adam tüm gün çalışıyor madem girin siz de çalışın cocuk da yokmuş. Eee. Bir de laf ediyorsunuz adama.
Bunu çok isteyip çocuk sahibi olamayan biri olarak yazıyorum, önceki konunuzu okumadım, kadınlık hormonları ve içgüdülerinizle çocuk istiyor olabilirsiniz ama tavsiyem öncelikle çocuk yapmayın. Çocuk olunca değişir diye de dğşünmeyin. 34 yaşında adam çalıştığı için ağlıyorsa, babalık görevini yapamaz ve taşıyamaz. Ceremesini siz çekersiniz.Ne yapacağımı şaşırdım. Bir önceki konum çocuktu ama artık anladım neden çocuk istemediğini. Çünkü bana kalırsa sorumluluktan korkuyor.
Ne yapmalıyım?
Bu ne ya çıtkırıldımın kelime anlamı mıGerçekten nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Eylül ayında ikinci yılını dolduracak bir evliliğim var. Bu süre içinde eşim 3 defa işten çıkartıldı.
6 aydır yeni bir işyerinde çalışıyor. Eve her gelişi mutsuz. Yorgun, bitkin ve hep şikayetçi.
Her gün en az bir saat ne kadar yorgun olduğunu anlatıyor. Artık sabrım tükendi.
İşten çıkarıldığı süreçlerde maddi zorluk yaşadık. Şuan çalıştığı yerde patronlarına sürekli bir posta koyma hâli var anlattığı kadarıyla.
Kibarca anlattım çalışması gerektiğini olmadı. Kavga ettim sinir krizi geçirdim olmadı. Çalışıyor ama sürekli şikayet ediyor. Bunu dinlemek bana çok yorucu geliyor. Ben de iş hayatı yaşamış bir insanım neyin nasıl olduğunu biliyorum. Bu kadar şikayet bana anormal geliyor.
Ne yapacağımı şaşırdım. Bir önceki konum çocuktu ama artık anladım neden çocuk istemediğini. Çünkü bana kalırsa sorumluluktan korkuyor.
Ne yapmalıyım?
O 34 ben 25 yaşındayım ve kendisi tasarımcı.
İş bulamıyorum. Son işten çıkarıldığında 10 aya yakın işsiz kaldı. Kirada oturuyoruz. O süreçte benim çıkarıldığım işten aldığım tazminatla gecindik ve ailemin desteğiyle. Kenarda para var diye rahattı iş bakmadı. Ben de sinirlendim.Siz neden çalışmıyorsunuz çocuğunuz da yokmuş. Sağlığınızla ilgili bir problem mi var. Eşiniz çalışmazsa neden sinir krizi geçiriyorsunuz anlayamadım.
Ben zaten iş arıyorum ama bulamıyorum. Yoksa evde durmanın meraklısı değilim. Evle işin arası 15 dakika ve bu adam masa başı çalışıyor. Mutsuzluğu canımı sıkıyor. Kimi girse dert yanıyor. Çok zor çok yoruluyorum diye.
Neden çalışmıyorsunuz bukadar yakınmak yerine çalışsanız sorun kalmıycakGerçekten nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Eylül ayında ikinci yılını dolduracak bir evliliğim var. Bu süre içinde eşim 3 defa işten çıkartıldı.
6 aydır yeni bir işyerinde çalışıyor. Eve her gelişi mutsuz. Yorgun, bitkin ve hep şikayetçi.
Her gün en az bir saat ne kadar yorgun olduğunu anlatıyor. Artık sabrım tükendi.
İşten çıkarıldığı süreçlerde maddi zorluk yaşadık. Şuan çalıştığı yerde patronlarına sürekli bir posta koyma hâli var anlattığı kadarıyla.
Kibarca anlattım çalışması gerektiğini olmadı. Kavga ettim sinir krizi geçirdim olmadı. Çalışıyor ama sürekli şikayet ediyor. Bunu dinlemek bana çok yorucu geliyor. Ben de iş hayatı yaşamış bir insanım neyin nasıl olduğunu biliyorum. Bu kadar şikayet bana anormal geliyor.
Ne yapacağımı şaşırdım. Bir önceki konum çocuktu ama artık anladım neden çocuk istemediğini. Çünkü bana kalırsa sorumluluktan korkuyor.
Ne yapmalıyım?
O 34 ben 25 yaşındayım ve kendisi tasarımcı.
Beni anlamışsınız teşekkür ederim. Ailemleyken bile şikayet ediyor ve 3 defa işten çıkarıldı öncesinde herkes biliyor. İnsanlar bana onun için sorumsuz diyor ve çok üzülüyorumElbette yani kim surekli yakinan, mizildanan bir insanlar oturmak ister ki, kadin/erkek fark etmez. Bence guzelce konusun dert cekmekten biktim biraz mutlu ol diye. Pandemide is bulmus, masabasi, 15dk eve gayet olumlu bir durum yani mutlu olmasi icin cok sebep var. Yine issiz kalirsa hem evde bunalir hem gecinemezsiniz. Biraz sukretsin yahu.
İş arıyorum ama bulamıyorum. Bulsam 1 dakika durmam gerçekten. Ne evde oturmaya ne de birinin eline bakmaya meraklı değilim.Neden çalışmıyorsunuz bukadar yakınmak yerine çalışsanız sorun kalmıycak
İnanın ikinizin yararına olucaktır buİş arıyorum ama bulamıyorum. Bulsam 1 dakika durmam gerçekten. Ne evde oturmaya ne de birinin eline bakmaya meraklı değilim.
İş bulamıyorum. Son işten çıkarıldığında 10 aya yakın işsiz kaldı. Kirada oturuyoruz. O süreçte benim çıkarıldığım işten aldığım tazminatla gecindik ve ailemin desteğiyle. Kenarda para var diye rahattı iş bakmadı. Ben de sinirlendim.
Beni anlamışsınız teşekkür ederim. Ailemleyken bile şikayet ediyor ve 3 defa işten çıkarıldı öncesinde herkes biliyor. İnsanlar bana onun için sorumsuz diyor ve çok üzülüyorum
Teşekkürler, ekledim.Su yazdiklarinizi bence konuya ekleyin, ilk okdugumda adam pandemiden bunalmistir dedim ama is simdi bambaska bir boyut aldi. Esiniz net sorumsuz bence. Sorumsuz oldugu icin calismak zor geliyor. Calismayi seven bir insan olsaydi issiz kalinca bunalir, strese girer. Sizinkine calismak zor geliyor o yuzden gayat sartlari iyi bir is olmasina ragmen bik bik bik yapiyor. ustelik 3 kez isten cikarildi demissiniz ... insanlar hakli maalesef. Cocuk konudsunda da siz haklisiniz, adam gamsiz cocukla ugrasmak istemiyor.
Yasiniz genc, bu adamla hayat olur mu iyice dusunun tasinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?