• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep suclu benim...

En büyük hata sevmiyorum demek.
bunu akıllarına kazıyorlar ve sevecek diye kodluyorlar.
Bende iyi anlaşmak isterim ama bak bana neler dediler kırgınım onlara vs demek daha makul.
Ya da bak onca kırgınlığıma rağmen yemek yapayım gelsinler istiyorum tek taraflı bakma denebilir.
Kusura bakma ama elimden geldiğince çabalıyorum bazı şeyler tek taraflı olmuyor denebilir.
Sebeplerinizi söyleyip geri çekilin kararlı durun, o sizi sindirmeye çalışıyor.
Oturun konuşun, ya ben sevmiyorum diyorum ama öyle değil, sadece kırıldığım noktalar var telafi edilmediği için böyleyim deyin.
emin olun birebir aynisini soyluyorum. ama tutturmus seveceksin. zaten her islerinde kocami aramalarina giciğim boyle daha da soguyorum. su an bile benim boyle uzulmeme sebep oluyorlar.

Sen hatayı burda yapmışsın
İçinden gelmiyorsa aramayacaktın hiç
Önce arayıp sonra vazgeçince, daha sarpasarmış işler

Ben hiç aramıyorum, onlara özel değil
Telefon muhabbetlerini sevmem
İşyerindekilere de mail atarım dahiliden bile aramam ( Kıl bi tipim galiba :KK53: )
O yüzden eşimin ailesini de aramam, istediğinde eşim kendisi arasın.
herşeyden önce aslında sevdiğim hayatımı paylaştığım insanın anne ve babası onlar ne olursa olsun küs kaldığım hiç aramadığım ve içimden gelmesede misafir ettiğim günler oldu eşimin hatrına katlanıyorum....ama şu da bir gerçek eşine ailesini ne kadar karalar yada zorlama bir ilişki kurarsan düşkünse onlara seni de zor günler bekliyor demektir bende öyle oldu en azından....

herşeyden önce aslında sevdiğim hayatımı paylaştığım insanın anne ve babası onlar ne olursa olsun küs kaldığım hiç aramadığım ve içimden gelmesede misafir ettiğim günler oldu eşimin hatrına katlanıyorum....ama şu da bir gerçek eşine ailesini ne kadar karalar yada zorlama bir ilişki kurarsan düşkünse onlara seni de zor günler bekliyor demektir bende öyle oldu en azından....
Ben sizi konu sahibi sanmışım , pardon
Ama fikrim değişmedi tabi
Siz taktik diyosunuz, ben netlik diyorum

isin komigi evlenmeden once duskun olmayip sizi savunan adamlarin evlenince ailesi kiymete biniyor. siz el oluyorsunuz.

Çok bencilce..
Herkes hakkettiği karşılığı görse keşke ama nerede....

peki mutlumusunuz? ben hic mutlu degilim.

Bende değilim. Sürekli tartışıyoruz, haklılığımı yüzüne vurup duruyorum. Hala ailesine toz kondurmuyor... Düğün videomuzu bile izleyemiyoruz izleyip sinirimiz bozulacak, tartışıcaz diye.. Eşim hep üstünü örtmeye çalışıyor. Geçmiş geçmişte kaldı unut diyor ama benim ne kadar hasar gördüğümün farkında değil...

eşin seninle ailenin arasında bağ olmalı sende eşinle ailesinin arasında bağ olmalısın..aynı şekilde eşinde seninle ailen aranda bağ olmalı...sevmek zorunda değilsin bunu dile getirmek zorundada değilsin..bir araya geldiğinizde güler yüzlü tatlı dilli ol..karşılıklı olmalı bu durum oda senin aile aynı şekilde davranmalı..

Bende değilim. Sürekli tartışıyoruz, haklılığımı yüzüne vurup duruyorum. Hala ailesine toz kondurmuyor... Düğün videomuzu bile izleyemiyoruz izleyip sinirimiz bozulacak, tartışıcaz diye.. Eşim hep üstünü örtmeye çalışıyor. Geçmiş geçmişte kaldı unut diyor ama benim ne kadar hasar gördüğümün farkında değil...
ayni durumdayim. yuzune bakinca o anlar canlaniyor gozumde beynim catlayacak gibi oluyor. o yuzden bosanmayi dusunmeye basladim iste kendime bu kadar eziyet etmemek icin.

Bunlar için saygı demek, ailelerinin her istediğini yapmak demek. Saçma olsun , olmasın, iste, isteme. Zorbalığın adını " saygı duyacaksın " demişler. Hürmet et , saygı göster hiç birşey değişmez bunu bil, kendini üzme.

2 buçuk aydır evliyiz.. 1 ayı tartışmayla geçmiştir..
benimde ayni. hic kendi aramizdaki sorundan olmadi kavgalarimiz, kocamin annesi ve 3 ablasi yuzunden oldu. aslinda benim 4 kaynanam var. basta nasil ise oyle gidiyor iste. evlendikten sonra mallari oluyoruz sanki. simdide tavir yapiyor evde iki yabanciyiz. boyle nereye gider bilmiyorum.

Bunlar için saygı demek, ailelerinin her istediğini yapmak demek. Saçma olsun , olmasın, iste, isteme. Zorbalığın adını " saygı duyacaksın " demişler. Hürmet et , saygı göster hiç birşey değişmez bunu bil, kendini üzme.
onlar bana saygi gosteriyormu diye soruncada ben kucukmusum ben gostercekmisim saygiyi cevabini aliyorum. oyle buyuk bir hataymiski bu evlilik.

benimde ayni. hic kendi aramizdaki sorundan olmadi kavgalarimiz, kocamin annesi ve 3 ablasi yuzunden oldu. aslinda benim 4 kaynanam var. basta nasil ise oyle gidiyor iste. evlendikten sonra mallari oluyoruz sanki. simdide tavir yapiyor evde iki yabanciyiz. boyle nereye gider bilmiyorum.
Halini gayet iyi anlıyorum.. Benim görümcem yok ama kadın gibi bir kayınbabam var.. Emin ol daha çekilmez.. Ne diyelim.. Yalnız değilsin arkadaşım. Halden anlayanlarla iki kelam etmek ne güzel...

Halini gayet iyi anlıyorum.. Benim görümcem yok ama kadın gibi bir kayınbabam var.. Emin ol daha çekilmez.. Ne diyelim.. Yalnız değilsin arkadaşım. Halden anlayanlarla iki kelam etmek ne güzel...
aynen oyle... beni belki de su an en iyi sen anliyorsundur. inan korkuyorum bu dertle sagligimdan olacagim diye. ben aileme bile karsi gelip evlendim sirf seviyorum diye. karsiligi bu olmamalıydı. en zor zamanlarimda bana destek olmak yerine inadina ustume geliyor o 4 kaynana ugruna. oyle pismanimki inan arkadasim ve su an oyle hale geldimki yuzunu bile gormek istemiyorum.

aynen oyle... beni belki de su an en iyi sen anliyorsundur. inan korkuyorum bu dertle sagligimdan olacagim diye. ben aileme bile karsi gelip evlendim sirf seviyorum diye. karsiligi bu olmamalıydı. en zor zamanlarimda bana destek olmak yerine inadina ustume geliyor o 4 kaynana ugruna. oyle pismanimki inan arkadasim ve su an oyle hale geldimki yuzunu bile gormek istemiyorum.
Bende eşimin yüzüme baktığımda babasını görüyorum, soğuyorum uzaklaşıyorum.. Benimde ailem eşimin ailesiyle tanıştıktan sonra pek sıcak bakmamaya başladı ama beni kırmak istemediler ne istersem olur dediler.. Canım ailem, o kadar iyi anlıyorum ki şuan onları.. O yüzden burdan herkese sesleniyorum. Ailenize kulak verin arkadaşlar. Boşa konuşmuyorlar, dinleyin onları, sadece kalbinizle değil mantığınızla da hareket edin...

Kizlar banada yardim edin lutfen kafam gercekten karisik. Nisanlim suanda askerde ve surekli ordan buraya beni kukla gibi yonetmeye calisiyor. Gittigim yerleri burnumdan getirmeyi cok iyi biliyor.oysa ben o sivilde isi ve mesgul oldugu zamanlarda gayet anlayisla karsilayip isi bitince aramasini beklerdim. Ve annesi ablasi hep benim aramami bekliyor hep venim ilgilenmemi bekliyor. Ablasi baska bi sehirde 2 yasi.da oglu var ve hic arayip sormaz sen ararsan doner aramazsan hicc cocugum var der cikar isin icinden.annesi telefon kullanmayi bilmiyor diye arayamiyormus ama babasi gayet guzel telefon kullaniyor diyemez mi gelini ara bakayim konusalim ama nerdeee sonra ben bunlari ona soyleyince e yasli kadin bilmiyo ivir zivir bahane hep ben ilgilenemem ki 3 ben arayim 1 o arasin ona bile raziyim nasil olacak bilmiyorum.

bende sevmem eşimin ailesini ve sürekli dile getiririm bunu ama eşim seslenmez bilir çünkü anasının huyunu annemle felan konuşurken cadoloz kaynana yok anne rahat konuşabiliriz derim hatta eşimin yanında:KK53: güler geçer buna o yüzden eşimim bu huyunu çok severim pek dert etmez ailesini sevmememi:KK51:

Back
X