• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep suclu benim...

bende sevmem eşimin ailesini ve sürekli dile getiririm bunu ama eşim seslenmez bilir çünkü anasının huyunu annemle felan konuşurken cadoloz kaynana yok anne rahat konuşabiliriz derim hatta eşimin yanında:KK53: güler geçer buna o yüzden eşimim bu huyunu çok severim pek dert etmez ailesini sevmememi:KK51:
sevmek zorundaymisim ben! sevmiyorum senin icinnde saygisizlik etmiyorum demem yetmiyor. gelmiyor iste icimden gelmiyor, yaptiklarindan sonra. benimki hep onlari savunuyor siz sansslisiniz.

Kizlar banada yardim edin lutfen kafam gercekten karisik. Nisanlim suanda askerde ve surekli ordan buraya beni kukla gibi yonetmeye calisiyor. Gittigim yerleri burnumdan getirmeyi cok iyi biliyor.oysa ben o sivilde isi ve mesgul oldugu zamanlarda gayet anlayisla karsilayip isi bitince aramasini beklerdim. Ve annesi ablasi hep benim aramami bekliyor hep venim ilgilenmemi bekliyor. Ablasi baska bi sehirde 2 yasi.da oglu var ve hic arayip sormaz sen ararsan doner aramazsan hicc cocugum var der cikar isin icinden.annesi telefon kullanmayi bilmiyor diye arayamiyormus ama babasi gayet guzel telefon kullaniyor diyemez mi gelini ara bakayim konusalim ama nerdeee sonra ben bunlari ona soyleyince e yasli kadin bilmiyo ivir zivir bahane hep ben ilgilenemem ki 3 ben arayim 1 o arasin ona bile raziyim nasil olacak bilmiyorum.
bir buyuk tavsiyesi sana... cok iyi dusun hemen evlenme. aklina yatmıyorsada ayril. belki ayrilinca cok uzulursun ama bizim dustugumuz duruma dusme. bu modeller boyle.seninki birde bastan hakimiyet kurmaya calisiyor. benim kocam evlenmeden once tapardi bana, benim her yaptigimi hakli gorurdu. hatta onlara karsi ne kadar sakinsin seni bundan seviyorum derdi. simdide ailesine tapiyor onlar durust onlar mukemmel. bense elde ettigi bi kadin iste.

bende sevmem eşimin ailesini ve sürekli dile getiririm bunu ama eşim seslenmez bilir çünkü anasının huyunu annemle felan konuşurken cadoloz kaynana yok anne rahat konuşabiliriz derim hatta eşimin yanında:KK53: güler geçer buna o yüzden eşimim bu huyunu çok severim pek dert etmez ailesini sevmememi:KK51:
Çok sanşlısın.....

Bende eşimin yüzüme baktığımda babasını görüyorum, soğuyorum uzaklaşıyorum.. Benimde ailem eşimin ailesiyle tanıştıktan sonra pek sıcak bakmamaya başladı ama beni kırmak istemediler ne istersem olur dediler.. Canım ailem, o kadar iyi anlıyorum ki şuan onları.. O yüzden burdan herkese sesleniyorum. Ailenize kulak verin arkadaşlar. Boşa konuşmuyorlar, dinleyin onları, sadece kalbinizle değil mantığınızla da hareket edin...
annemle resmen dusman olmustum bu evlilige karsi diye. oyle hakliymiski. simdide arayip dertlesebilecegim tek o var. burnumun dikine gidip evlendim diye dinlemeyebilirdi ama sagolsun dinliyor. onuda uzuyorum iyice kahroluyorum.

bir buyuk tavsiyesi sana... cok iyi dusun hemen evlenme. aklina yatmıyorsada ayril. belki ayrilinca cok uzulursun ama bizim dustugumuz duruma dusme. bu modeller boyle.seninki birde bastan hakimiyet kurmaya calisiyor. benim kocam evlenmeden once tapardi bana, benim her yaptigimi hakli gorurdu. hatta onlara karsi ne kadar sakinsin seni bundan seviyorum derdi. simdide ailesine tapiyor onlar durust onlar mukemmel. bense elde ettigi bi kadin iste.
Tamamen katılıyorum Larcenciel... Arkadaşım yolun başındasın. Geri dönüşü olmayan bir yolda değilsin kendini çıkmazda hissetme.. Daha şimdiden seni esir almaya çalışıyor nişanlın, evlenince ne yapar düşünemiyorum.. Olmuyorsa uzatma ayrıl...

annemle resmen dusman olmustum bu evlilige karsi diye. oyle hakliymiski. simdide arayip dertlesebilecegim tek o var. burnumun dikine gidip evlendim diye dinlemeyebilirdi ama sagolsun dinliyor. onuda uzuyorum iyice kahroluyorum.
Benimki bana tavırlı... Bazı şeyleri görmeme rağmen evlendiğim için. Anneme karşıda bazı saygısızlıkları oldu eşimin ailesinin.. Şuan görüşmüyorlar.. Oysaki dünürlerim olacak diye seviniyordu başta, o da benim gibi hayal kırıklığı yaşadı.. Olumsuz olan herşeyi anlatamıyorum o yüzden :(

Amannn bosverin bunlari ya.giderse gidin.ararsa konusun.basbasayken hic mevzusunu acmayin.
Anca oyle oluyor.ben telefonda konusmayi sevmem.evden disarida pek cikmam.gittigim yer nere olursa bir saatten fazla duramam.
benimde esime aramiyo gelmiyo gitmiyo dediler.
bende dedim hep sorun oldugundan yada istemedigimden degil ben boyleyim.baktim aramiz bozuluyo hic mevzu etmedim.simdi aradiklarinda telefona bile vermiyo.slm var annemin diyor.sormuyorum bile hic.gidelim de demiyorum kendi derse gidiyorum.
Anlat anlamiyosa bosver gitsin.

Benimki bana tavırlı... Bazı şeyleri görmeme rağmen evlendiğim için. Anneme karşıda bazı saygısızlıkları oldu eşimin ailesinin.. Şuan görüşmüyorlar.. Oysaki dünürlerim olacak diye seviniyordu başta, o da benim gibi hayal kırıklığı yaşadı.. Olumsuz olan herşeyi anlatamıyorum o yüzden :KK43:
ben bugun patlayip anlattim herseyi. dayanamiyorum cunku artik. bizimkilerde gorusmuyor. beni tek bilip iyice tepeme ciktilar. onuda uzdum ama insan konusma ihityaci duyuyor. ne hayallerle evleniyoruz sonuca bak. dilerim ayni seyleri ablalarida yasar ve anlarlar bana yasattiklari aciyi. hic beddua etmedim hayatimda kimseye ama bunlara bunu diyorum.

Amannn bosverin bunlari ya.giderse gidin.ararsa konusun.basbasayken hic mevzusunu acmayin.
Anca oyle oluyor.ben telefonda konusmayi sevmem.evden disarida pek cikmam.gittigim yer nere olursa bir saatten fazla duramam.
benimde esime aramiyo gelmiyo gitmiyo dediler.
bende dedim hep sorun oldugundan yada istemedigimden degil ben boyleyim.baktim aramiz bozuluyo hic mevzu etmedim.simdi aradiklarinda telefona bile vermiyo.slm var annemin diyor.sormuyorum bile hic.gidelim de demiyorum kendi derse gidiyorum.
Anlat anlamiyosa bosver gitsin.
anlamayip ustune tepki veriyorsa napmali peki? evde kriz surekli. duyanda kendisi herseyi cok duzgun yapiyor sanar.

ben bugun patlayip anlattim herseyi. dayanamiyorum cunku artik. bizimkilerde gorusmuyor. beni tek bilip iyice tepeme ciktilar. onuda uzdum ama insan konusma ihityaci duyuyor. ne hayallerle evleniyoruz sonuca bak. dilerim ayni seyleri ablalarida yasar ve anlarlar bana yasattiklari aciyi. hic beddua etmedim hayatimda kimseye ama bunlara bunu diyorum.
Sen beddua etme.. Eğer haksız yere sana bunu yapıyorlarsa Allah cezasını öyle bir verir ki.. Bende içimden çok şey geçiriyorum ama kendimi frenliyorum.. Tek yapabildiğim dua atmek...

Sen beddua etme.. Eğer haksız yere sana bunu yapıyorlarsa Allah cezasını öyle bir verir ki.. Bende içimden çok şey geçiriyorum ama kendimi frenliyorum.. Tek yapabildiğim dua atmek...
Allah'a siginiyorum zaten ve emin ol ilahi adalet cikiyor bir yerden. bunlar hic olmuyor gibi annesi bir gun gecti karsima basimizda bir beladir dolaniyor diye kendini acindiriyor bana. diyemedim bana yaptiklarinizi cekiyorsunuz diye... of of oyle doluyumki sabaha kadar yazabilirim inan. bir cozum yolu olsa....

anlamayip ustune tepki veriyorsa napmali peki? evde kriz surekli. duyanda kendisi herseyi cok duzgun yapiyor sanar.
Onlar erkek.Onlar erkek ailesi ne yaparlarsa dogrudur haklidir.yeri gelir kendi annen bile aman oglumun yuvasi bozulmasin diye geri durur.ama kendi kizina yapilsa hakli onlar olur.
Damadin oyle bi zorunlulugu yok ama gelin herzamn icin butun sulaleye karsi dort dortluk gelin olcak.
Ne yapacaksin sen hakliysan dogruysa bosvereceksin duymuyacaksin he hì deyip gececen once sen kendini dusunceksin.
Tabi kocanda biraz burda seni anliyacak.yoksa ne yaparsan yap bugun git yarin agir hasta ol gitme sen onu bosamadan o seni bosar zaten.

sevmek zorundaymisim ben! sevmiyorum senin icinnde saygisizlik etmiyorum demem yetmiyor. gelmiyor iste icimden gelmiyor, yaptiklarindan sonra. benimki hep onlari savunuyor siz sansslisiniz.
işte Allah bi yandan veriyo bi yandan alıyor eşim konusunda şanslıyım ama o cadoloz kv suratını hergun çekiyorum çünkü maalesef yanlarında kalıyoruz :KK12:

Evet kuzum aynen simdiden herseyde eli var ama benim babami arayip konusmayi kisa kestigi zaman yani ona oyle geliyor hemen aliniyor niye kisa konustu diye. Keske senin annende arasada kisa konussa. Bende her seferinde sen karisma ister ararim ister aramam diyorum o da her ne kadar karismam desede adamin ici durmuyo ki yine de laf arasinda soyluyor. Istenmedigimi dusunuyorum resmen ogluna baska birini mi layik goruyor artik bilemem.

Allah'a siginiyorum zaten ve emin ol ilahi adalet cikiyor bir yerden. bunlar hic olmuyor gibi annesi bir gun gecti karsima basimizda bir beladir dolaniyor diye kendini acindiriyor bana. diyemedim bana yaptiklarinizi cekiyorsunuz diye... of of oyle doluyumki sabaha kadar yazabilirim inan. bir cozum yolu olsa....
Insanin boyle o an dolu dolu yaptiklarinizi cekiyorsunuz iste diyesi geliyor dimi bendede aynisi oluyor sizin yuzunden boyle oluyor huzurumuz kaciyor diyesim var. Dert etme canim Allah bi yerden cikartiyo mutlaka. Zaten aileler olmasa evliligin icinde olmaz eksik olur. Huzur olacak ya ondan o burunlarini sokmaktan islere geri kalmiyorlar burunlari kapiya sıkıssın karisanlarin yaaa sanki bi tek onlarin oglu evli.

Insanin boyle o an dolu dolu yaptiklarinizi cekiyorsunuz iste diyesi geliyor dimi bendede aynisi oluyor sizin yuzunden boyle oluyor huzurumuz kaciyor diyesim var. Dert etme canim Allah bi yerden cikartiyo mutlaka. Zaten aileler olmasa evliligin icinde olmaz eksik olur. Huzur olacak ya ondan o burunlarini sokmaktan islere geri kalmiyorlar burunlari kapiya sıkıssın karisanlarin yaaa sanki bi tek onlarin oglu evli.
Eee etme bulma dünyası diyorum içimden. Ama eden ettikten zarar verdikten sonra, kaç yazar ettiğini çekmesi... bizim burada evliligimizi mahvettiler. Benim gittigim okullar calisitigim yer bile onlara dert. Asagilik kompleksinde ne yapacaklarini şaşırmış haldeler. Böyle huzur bozmak daha yikici oluyor, o kozu kullaniyorlar. Çok iyi düşün lütfen evlenmeden. Sonra bitirme kararı vermek bile zor oluyor.

işte Allah bi yandan veriyo bi yandan alıyor eşim konusunda şanslıyım ama o cadoloz kv suratını hergun çekiyorum çünkü maalesef yanlarında kalıyoruz :KK12:
O zaman benden daha kötüsün mu demeliyim? Allahtan benimki farklı şehirde sadece telefonla yetisiyor. Her gün yüzünü görsem cildirirdim herhalde.

Sabırlı ol eşin eninde sonunda sana hak verecek annesinide umursamayacak bende bunları yaşamış biri olarak yazıyorum , tam olarak 20yıl çektim şimdi annesi
eşimi üstüme salamıyor annesi ne söylese umursamıyor

Back
X