• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep suclu benim...

Sakin ezdirme kendini. Benim esimde oyleydi durmadan 'amcami ara teyzemi ara komsusuna hirsiz girmis halami ara' bilmemne
Off puf yapip ariyodum ama onlari bir gun davet ettim yemege yeni evlendigimizde gelmediler hastayim cok dediler.
2 gun sonra disarda dogumgunu kutlamislar
Bu saatten sonra ne evime davet ederim nede gelmek istediklerinde musait olurum seninde haberin olsun simdiden soyluyorum diye rest cekmistim
Neyse ki hakkaniyetli,milletin agizina bakmiyo esim hic sesini bile cikartmadi...
Umarim seninkide anlar ama sevmedigini soyleme gerektigi zamanlarda ara sana karsi bir saygisizlik oldugu zamanda susma kesinlikle yedirme hakkini.

yeni olayımız.... kayınvalidem yarın akşama misafir çağırmış, bizi de çağırdı. ama devamı geldi hayrına çağırmıyormuş hanım. gece eşimle konuşuyordu, ne yapalım akşama oğlum diye. aklınca ağız arıyor larcenciel gelince yemek hazırlar mı diye. eşimde o kadar kişiye olmaz gerekirse ben dışarıdan alır gelirim dedi. bizimki bozularak kapattı telefonu. kesin arkadan da dedikodu kazanı döndürmüşlerdir hep birlikte. evde 4 kadın tüm gün oturacakmış ben işten çıkıp gelince hanımın misafiri de dahil hepsine yemek hazırlayacakmışım. ne güzel dünya :)
Eşin gereken cevabı vermiş, kim ne dedikodusu ediyosa etsin.

yeni olayımız.... kayınvalidem yarın akşama misafir çağırmış, bizi de çağırdı. ama devamı geldi hayrına çağırmıyormuş hanım. gece eşimle konuşuyordu, ne yapalım akşama oğlum diye. aklınca ağız arıyor larcenciel gelince yemek hazırlar mı diye. eşimde o kadar kişiye olmaz gerekirse ben dışarıdan alır gelirim dedi. bizimki bozularak kapattı telefonu. kesin arkadan da dedikodu kazanı döndürmüşlerdir hep birlikte. evde 4 kadın tüm gün oturacakmış ben işten çıkıp gelince hanımın misafiri de dahil hepsine yemek hazırlayacakmışım. ne güzel dünya :)
canım benim bu modeller böyle,
bak bende de var hatta o kadar ki doktor "gelinin her hafta evini temizler haftada 2 gün yemeğini yaparsa sen iyişeyirsin"dedi benim kv evde kp evde ben akşam 18,30-19 ,00 gibi işten çıkıyorum küçük bir bebeğim var, ben evimin işine yetişemiyorum ama gel evimin temizliğini yap yemek yap demiyor da doktor dedi diyor...
bunlar böyle böyle hem kendinden soğutuyor hem bencilliklerini ispatlıyor. eşte bitiyor nokta.
GERİSİ BOŞ.

imtihan herkes bişeylerle sınanıyor kimisi eş,kimisi hastalık, kimisi de böyle aile bireyleri...
eğer kapıyı kapattığında eşinle mutlu huzurlu isen diğerleri boş. ama yok o kapı kapanınca da huzursuzluk dizboyu ise yapacak bişey yok elbet bi yerde kopar. dikkatli olmak ve çok zarar görmeden atlatmak lazım..

canım benim bu modeller böyle,
bak bende de var hatta o kadar ki doktor "gelinin her hafta evini temizler haftada 2 gün yemeğini yaparsa sen iyişeyirsin"dedi benim kv evde kp evde ben akşam 18,30-19 ,00 gibi işten çıkıyorum küçük bir bebeğim var, ben evimin işine yetişemiyorum ama gel evimin temizliğini yap yemek yap demiyor da doktor dedi diyor...
bunlar böyle böyle hem kendinden soğutuyor hem bencilliklerini ispatlıyor. eşte bitiyor nokta.
GERİSİ BOŞ.
bir de aptal numarası yapıyor ya onda çıldırmamak elde değil. ne yapsak ki oğlum bilemedim ki, eşim diyor dışarıdan getiririm, hala tatmin olmuyor öyle mi dersin diye bozuk atıyor. inan düşündükçe daha da sinirleniyorum. böyle bir terbiyesizlik yok. kendi kızlarına yapılsa napar acaba. bu aradada kendi kızları şubat tatili diye rapor almış çocuklarla aynı evde oturuyorlar tüm gün. ben de iş çıkışı gidip bunlara, bir de misafirlerine hizmet edecekmişim. zihniyete bakın!

bir de aptal numarası yapıyor ya onda çıldırmamak elde değil. ne yapsak ki oğlum bilemedim ki, eşim diyor dışarıdan getiririm, hala tatmin olmuyor öyle mi dersin diye bozuk atıyor. inan düşündükçe daha da sinirleniyorum. böyle bir terbiyesizlik yok. kendi kızlarına yapılsa napar acaba. bu aradada kendi kızları şubat tatili diye rapor almış çocuklarla aynı evde oturuyorlar tüm gün. ben de iş çıkışı gidip bunlara, bir de misafirlerine hizmet edecekmişim. zihniyete bakın!
ah güzelim biliyorum....
onların gözünde gelin hizmetçi kızları prenses. her kaynana böyle.
benim eşimin yeğeni kardeşi bile değil bak bana gerizekalı diye mesaj attı , efendim ben alttan alacakmışım ben büyükmüşüm, ben idare edecekmişim vs vs vs..8 aylık hamile idim verdim ağzının payını sessiz kalmadım diye ne savaşlar çıkarttı.hastanelik oldum. vay efendim telefonuma bir daha böyle bişey yazma dedim deyi kendini odalara kapatmalar yerden yere atmalar (bildiğin ergen tripleri) ...
onlardan doğruyu adaleti bekleme, ben beklemiyorum artık, doğumdan geldiğim gün hadi boşanın artık be kızımı vermem diye beni hüngün hüngür ağlatan kaynanaya da hamile halimle beni dövdürtmeye kalkan dayı yenge yeğene de ... ne acırım ne anlarım...
insan zamanla öğreniyor.
siz kendinizi çekin ama yok yapmayınca huzursuzluk oluyorsa ;
ben olsam o yemeği de yaparım herkesin içinde lafımı da sokarım. eh benim kaynanada görümcelerde iş yok işten gelip yemek hazırlıyorum ay yorgunum ama kusura bakmayın der çekilir evime giderim. ay yapma falan derseler de kusura bakmayın işten geldim hem size yemek hazırlamak için geldim ama duramayacağım kötü oldum müsadenizle der kalkarım, yok eğer eşim kalkmama müsade etmezse orta yere bayılıveririm, elbet sorarlar yorgunluktan der otururum.
bak ikinci defa çağırıyorlar mı:63::63:

sen sakin kal kenarda , yapacağını saman altından yap sessiz ,tatlı...
elbet bir süre sonra kazanacaksın.
sabır tatlım sabır....

ah güzelim biliyorum....
onların gözünde gelin hizmetçi kızları prenses. her kaynana böyle.
benim eşimin yeğeni kardeşi bile değil bak bana gerizekalı diye mesaj attı , efendim ben alttan alacakmışım ben büyükmüşüm, ben idare edecekmişim vs vs vs..8 aylık hamile idim verdim ağzının payını sessiz kalmadım diye ne savaşlar çıkarttı.hastanelik oldum. vay efendim telefonuma bir daha böyle bişey yazma dedim deyi kendini odalara kapatmalar yerden yere atmalar (bildiğin ergen tripleri) ...
onlardan doğruyu adaleti bekleme, ben beklemiyorum artık, doğumdan geldiğim gün hadi boşanın artık be kızımı vermem diye beni hüngün hüngür ağlatan kaynanaya da hamile halimle beni dövdürtmeye kalkan dayı yenge yeğene de ... ne acırım ne anlarım...
insan zamanla öğreniyor.
siz kendinizi çekin ama yok yapmayınca huzursuzluk oluyorsa ;
ben olsam o yemeği de yaparım herkesin içinde lafımı da sokarım. eh benim kaynanada görümcelerde iş yok işten gelip yemek hazırlıyorum ay yorgunum ama kusura bakmayın der çekilir evime giderim. ay yapma falan derseler de kusura bakmayın işten geldim hem size yemek hazırlamak için geldim ama duramayacağım kötü oldum müsadenizle der kalkarım, yok eğer eşim kalkmama müsade etmezse orta yere bayılıveririm, elbet sorarlar yorgunluktan der otururum.
bak ikinci defa çağırıyorlar mı:63::63:

ben bu şekilde muhatap olmak istemiyorum hiçbiriyle. o kadar edepsizki hepsi, inan baş edemem hiç. evlenmeden önce hiçbiri yoktu ortada, evlendikten sonra türediler. ablalarının kocaları yok ortalıkta. onlar da kaçıyorlar her fırsatta. ama daha kayınvalidem olacak o akıllı geçinen insan anlayamadı çocuklarının yuvasını bozduğunu. 1 tane oğlu var, hizmet etsin, hem zaten yeni bir hizmetçi olsun diye evlendi oğulları da. tüm gün evde oturur akşama da her tür acındırmasını yapar üstelik.

sen sakin kal kenarda , yapacağını saman altından yap sessiz ,tatlı...
elbet bir süre sonra kazanacaksın.
sabır tatlım sabır....
sakin kalıp ses çıkarmadıkça daha da tepeme çıkıyorlar. hepsi birden üstelik.

sakin kalıp ses çıkarmadıkça daha da tepeme çıkıyorlar. hepsi birden üstelik.
bak ben sana hiçbirşey yapma demedim. sakin kal dedim. ses çıkarma derken bağırıp çağırma manasında dedim.
anlıyorlar bir yerden sonra alıyor o kafaları.....
sen sakin kaldıkça karşı taraf sinirden kuduruyor ve daha çok yanlış yapıyor....
sen sinir olup üzüleceğine gül geç (onların yüzüne ) onlar öfkeder kudursun...
bunlar bundan anlıyorlar

bak ben sana hiçbirşey yapma demedim. sakin kal dedim. ses çıkarma derken bağırıp çağırma manasında dedim.
anlıyorlar bir yerden sonra alıyor o kafaları.....
sen sakin kaldıkça karşı taraf sinirden kuduruyor ve daha çok yanlış yapıyor....
sen sinir olup üzüleceğine gül geç (onların yüzüne ) onlar öfkeder kudursun...
bunlar bundan anlıyorlar

zaten yapım gereği öyle ortamlara giremiyorum. sakin kaldıkça da bunlar dediğin gibi iyice sinirleniyorlar. o durumdada eşimi dolduruyorlar bize boş boş bakıyor diye. aman öyle yoruldum ki yaptıklarından hepsinin, anlatmaya gücüm kalmadı.

Back
X