• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEP SUSTUM .. AMA SİZ SUSMAYIN ..

Söylemek tabiki olması gereken fakat her doğru her yerde söylenmez. Aile işleri zordur, herkes her hakkı kendinde görür. Halalar, dayılar dıdısının dıdıları konuya müdahil olucak çok canınızı sıkacaklar. Ben de bir ara anlatmayı düşündüm benim diğer kuzenlerime daha beterini yapmış amca bozuntusu. 3 kuzen bir olup hapislerde bile süründürebilirdik ama üç çocuğu var acıdığımdan değil de uğraşmaya değer mi? Ne olacak annenizle babanız evlatlıktan reddedecek, karısı boşayacak abiniz sokaklarda kalacak mı sanıyorsunuz? Anlattığınızda beklentiniz nedir?
Böyle bir konuyu neden uğraşmaya değmez buluyorsunuz kanım dondu..işte sapıklar böyle sessiz kalan mağdurlar yüzünden güç buluyor yıllarca at koşturuyorlar.varsın aile faciası çıksın ne olacak?zavallı 3 genç kızın yaşadıkları,psikolojisi ne olacak peki..
Böyle şeylerin yaşandığı anda bas bas bağrılarak ifşa edilmesi gerektiğine inanıyorum.herkes her zaman sapığı koruyacak diye bir şey yok

Yani sen 6 isen o 10 yaşındamıydı
10 yaş küçük bir yaş
Bu adam ne yaşadı ne gördüde bunu uyguladı
Ailenizde derin problemler var gibi
Çok üzüldüm inanın hibir çocuk bunları yaşamamalı
Lakin daha 6 yaşında nikah düşer bir kuz çocuğuna diyebilen bir toplumda yaşıyoruz
Çürük ve yoz bir toplum

Çok zor allah sabır versin. Ne olursa olsun güçlü olun kızlarınız için dimdik olun o şerefsizin cezası elbet bir gün verilecek Allah biliyor her şeyi iyi ki onun azabı var :dua:

Toplu cevap olsun .. Öncelikle çok sağolun destekleriniz için .. Ferahlamadım değil.. Eşime ciddi ciddi anlatmak istiyorum evet aramız kötü ayrılık noktasına gelecek kadar ama kendisi öyle bildiğiniz adamlardan değil tam aksine bana yardımcı olacağını düşünüyorum şimdi sorcaksınız böyle bi insansa başta anlatsaydın inanın ben çok utandım korktum çekindim ve fazlası taciz tecavüz gibi haberlerde izlediğimizde tavrını merak ederdim ve çok sert tepki verirdi yani kalbi kötü bi adam değil kullanmaz bana karşı anlattıklarımı .. Annene anlatsaydın yazmış biri yine söylüyorum söylemememin sebebi korku korku korku ama burdn olacakları yazıcam kesinlikle kararımı verdim inanın daha önceden yazsaymışım buraya laf olsun diye söylemiyorum çok kararlıyım .. Düşünüyorum evde büyük abimin kızı var gidip geliyor bunların ileride çocukları olur komşularımızın çocukları girer çıkar bana yapan onlara hayli hayli yapar. Allah korusun böyle bişey olursa kendimi asla affedemem Hepinizin yorumlarını okudum noktasına kadar haklısınız inanın bi ışık oldu benim için bu söylediklerimin hiçbirinde yalan dolan bişey yok yaşadım bunları malesefki yaşadım .. Allah razı olsun sizlerden

İstiyorum ki insan içine çıkamasın utansın yerle bir olsun bunu kalpten istiyorum her kim olursa olsun bilinçli bilinçsiz Allah böyle insanları kahretsin bana derin bi yara açtı Rabbim de ona daha beter acılar yaşatsın her iki cihandada ama bunu sadece kendi yaşasın Rabbim görüyor ya içimdeki şu sıkıntıları başkada bişey söylemiyorum

Aklima ne geldi? Sana bunu yapan ya cocuklarinada yapiyorsa?
Kendi çocuğu yok benim çocuklarada yapamaz görüşmüyoruz kızım biri 4 diğeri 1.5 yaşında her daim gözümün önündeler bu kötü tecrübe malesef beni onlara daha çok bağlamamı sağladı doğdukları günden itibaren 2. Doğumumda bile büyük kızım yanımdaydı kimseye bırakamadım

Kendi çocuğu yok benim çocuklarada yapamaz görüşmüyoruz kızım biri 4 diğeri 1.5 yaşında her daim gözümün önündeler bu kötü tecrübe malesef beni onlara daha çok bağlamamı sağladı doğdukları günden itibaren 2. Doğumumda bile büyük kızım yanımdaydı kimseye bırakamadım
Zaten birakmamamiz gerekir. Bunu annenle babanla paylassan en azindan? Utanacak olan sen degilsin sonucta

Böyle bir konuyu neden uğraşmaya değmez buluyorsunuz kanım dondu..işte sapıklar böyle sessiz kalan mağdurlar yüzünden güç buluyor yıllarca at koşturuyorlar.varsın aile faciası çıksın ne olacak?zavallı 3 genç kızın yaşadıkları,psikolojisi ne olacak peki..
Böyle şeylerin yaşandığı anda bas bas bağrılarak ifşa edilmesi gerektiğine inanıyorum.herkes her zaman sapığı koruyacak diye bir şey yok
Ne demek aile faciası çıksın babamın katil olması yıllarca hapislerde kalması beni yaşadığım olaydan daha büyük etkiler. Böyle şeylerde atıp tutmak kolay başa gelince en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun

Ne demek aile faciası çıksın babamın katil olması yıllarca hapislerde kalması beni yaşadığım olaydan daha büyük etkiler. Böyle şeylerde atıp tutmak kolay başa gelince en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun
Kızların cinsel tacize uğraması daha mı iyi?ayrıca baba niye hemen katil oluyor?

çok hassas bi konu sizi kırmak istemem ama 15-16 yaşındayken olup biten herşeyi anladığınızı bal gibi biliyordu o kepaze.yani kafamda kurunca biryerlere oturmuyor olayın iğrençliği.hani desemki yaşınız küçüktü kendince büyüyünce hatırlamaz diye düşünüyordu falan desem yok ona da uymuyor dedikleriniz...neden ve nasıl bıraktı peki?

çok hassas bi konu sizi kırmak istemem ama 15-16 yaşındayken olup biten herşeyi anladığınızı bal gibi biliyordu o kepaze.yani kafamda kurunca biryerlere oturmuyor olayın iğrençliği.hani desemki yaşınız küçüktü kendince büüyünce hatırlamaz diye düşünüyordu falan desem yok ona da uymuyor dedikleriniz...neden ve nasıl bıraktı peki?
Ondan sonrada kaçmış konu sahibi ama 10 yaşında çocuk daha kendi vucudunu tam bilmiyordur nasıl kız kardeşini taciz ediyor burası pek inandırıcı gelmedi

Kızların cinsel tacize uğraması daha mı iyi?ayrıca baba niye hemen katil oluyor?
Aile faciası çıksın dedin diye o ihtimal üzerinden gittim. Psikolojimi düşünüyorsun o amcadan ve akrabalardan uzakta sürdüğüm bir hayatım ve mutlu bir evliliğim var. Çok uzun yıllar önce yaşandı görünce tiksiniyorum ama tekrar ortalığı ateşe vermek “benim için gereksiz” İlahi adalete inanırım

Ondan sonrada kaçmış konu sahibi ama 10 yaşında çocuk daha kendi vucudunu tam bilmiyordur nasıl kız kardeşini taciz ediyor burası pek inandırıcı gelmedi

öyle düşünmeyin yakın görüştüğümüz bir ailenin 7 yaşındaki oğlu benim oğlana garip garip şeyler sormuş.oğlm anlatınca elim ayağım boşaldı..yani iç dünyaları çok farklı artık çocukların.

Yaşamayan anlayamaz. Komşunun oğluyla aramızda bir yaş vardı. Beni ders çalıştırmak için gönderirlerdi, daha ilk okuldaydık. Ne ders çalıştırması. Ödevlerini bana yaptırırdı, üzerine bir de surtunurdu soyunup. Aklıma geldikçe sinir oluyorum kendime aileme. Ağlardım gitmeyeceğim diye. Ayıp olur derdi ailem. Şu anda kızım dedesine anneannesine gitmek istemezse zorlama kucaklamak için çocuk istemiyor derim. Ayıp lafını hiç kullanmam. 2 yaşında ama kararlarına isteklerine elimden geldiğince saygı duymaya çalışıyorum. Istemedigini yatırmıyorum. Her söylediğini dinliyorum. Istemedigi kisiyle yalniz bırakmıyorum. Kızım benim yasadiklarimi yasamasin diye çabalıyorum. Kızım buyudukce bu tarz insanlar karşına çıkacak diye ödüm kopuyor. Gezmese hiç rahat oturduğunu bilmen. Ayri odada övünüyorlarsa 10 dakikaya bir kontrol ederim. Kızım buyudukce ben o travmaları tekrar tekrar yaşayıp ağlıyorum. Üniversitede iken ben o insanlarla görüşmek istemiyorum. Siz akşam oturmasına gidebilirsiniz, düğününe vs gidebilirsiniz, ben görüşmek istemiyorum, bitti dedim. Sebebini açıklamadım. O zamandan beri görmem görüşmem. Ne zaman kızım oldu o anılar geri canlandı. Her akşam ağlıyorum aklıma geldiği için. Içime kapanıp insanlardan soyutlamak istiyorum kendimi. Kafamda sürekli bu konu olduğu için sohbetlere kendimi veremiyorum. Esimi görmek dahi istemiyorum. Ilaç kullanıyorum depresyondan dolayı. Ama bu konuyu bir kimseye anlatamiyorum. Alah kimseye yaratmasın.

Back
X