- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.915
- 798
- Konu Sahibi A n n e y i m
Siz susmayın demişsiniz ama sizin de susmamanız lazım. Ya başka çocuklara da yaparsa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru ve bu ben 16 yaşıma kadar devam ettiÇok geçmiş olsun ama anlayamadığım nokta abimle aramda 4 yaş var yazmışsınız yani siz ilkokul 1 deyken oda 10 yada 11 yaşında olmuyor mu ?yanlışım varsa düzeltin lütfen
Evet ben de simdi bunu yazacaktim. Insallah kiz cocugu yoktur abinizin. Yoksa allah ona kiz cocugu nasip etmesin.
Aklimi yitirecek gibi oluyorum dusununce. insanin nefsi nasil kendi kanina uyanir aklim almiyor...
Allah yardimciniz olsun yasadiklariniz cok uzucu. Psikolojik destek almanizi oneririm..
Ya kendi cocuklarina da boyle birsey yaparsaSanirim ben susamazdim. Sirf olacak cocuklari icin..
Şuan görüşmüyorum zaten kaldıki onlarıda göndermiyorumKız,erkek fark etmez bu sapıklara ...
Konu sahibi ne olursa olsun evladını o hayvanla başbaşa bırakma... hatta akılları ermeye başladığında dayılarını yanlarına yaklaştırmamalrını açıkça olmasa tembihle
Boşanma evresindeyiz henüz davalık bişey yok ama yolumuz malesef ki oraya doğru gidiyor ..Umarım eşinizle aranız iyidir.
16 yasınıza kadar devam ettiyse yani yaklasık 7yıl öncesine kadarEvet hatırlamadığımı sanıyor bu yüzden bu şekilde sessiz zaten
Aynen bende buna takıldım yaş farkı çok yokmuş konu sahibi annenize demeliydiniz şimdi deyin hatta bide 11 yaşında daha çoçuk nasıl kız kardeşini taciz eder anlamadım vallaÇok geçmiş olsun ama anlayamadığım nokta abimle aramda 4 yaş var yazmışsınız yani siz ilkokul 1 deyken oda 10 yada 11 yaşında olmuyor mu ?yanlışım varsa düzeltin lütfen
Evet öz konuşmuyorum ve bu olayın farkında keşke tamamen anlatabilsem kendimi ama inanın korkularla şiddetle dayakla susturulan çocuktum susmam sizce normal değil mi evet şuan susuyorum ama kime nasıl anlatabilirim akıl verin ciddiyim bu yorumumu okuyanlar yazsın inanın yapıcam ama bana nerden başlamam gerektiğini söyleyin yine söylüyorum desteğe ihtiyacım var kimden nasıl başlamalıyımÖz abin mi? Ay Allah'ım neler geciyor suan ona sarf etmek için agzimdan. İğrenç yaratık. Bence onunla artık konusmayin ve tamamen hayatinzdan cikarin o mahluku. Keşke susmasaydiniz 16 yasina kadar cok susmussunuz gerçekten
Amiin çok sağolun İnşAllahAilenizin de abinzden farki olmayacak gibi susturmaya calisirlar diyorsunuz ne diyecegimi bilemedim rabbim yar ve yardimcin olsun cok uzucu![]()
Yeni evlendi çocuğu yok . Çok haklısınızBence anlatmalisin ,cocuklari varmi abinin?kendi cocuklarina bile dokunur bu pislik ya o cocuklara nolucak?lutfen boyle patansiyel bir sapigin kimseye zarar vermesine izin vermeyin.Susmayinki baskalarinin cani yanmasin
Esiniz ne tepki verir ki bu duruma? Sadece o pislikle yuzlesip yuzune tukurseniz belki yine içiniz rahatlar.Evet öz konuşmuyorum ve bu olayın farkında keşke tamamen anlatabilsem kendimi ama inanın korkularla şiddetle dayakla susturulan çocuktum susmam sizce normal değil mi evet şuan susuyorum ama kime nasıl anlatabilirim akıl verin ciddiyim bu yorumumu okuyanlar yazsın inanın yapıcam ama bana nerden başlamam gerektiğini söyleyin yine söylüyorum desteğe ihtiyacım var kimden nasıl başlamalıyım
Bilmiyorum zaten ona ilk anlatmak istedim tartışmalarımız anlaşamıyo olmamız birde bunu anlatsam bilemedim ne yapacağını bilmiyorumEsiniz ne tepki verir ki bu duruma? Sadece o pislikle yuzlesip yuzune tukurseniz belki yine içiniz rahatlar.