- Konu Sahibi A n n e y i m
Evet dün akşam anlattım şuan bile inanamıyorum anlattığıma .. Hayrolsun inşAllah bizim için .. İlk anlatmaya başladığımda beni dinlemesini birde büyük yeminetmesini söyledim duyduktan sonra bişey yapmayacağına .. Kendiside bilmediğim bişey ne olduğunu söyle ona göre bakarız dedi .. Ve anlattım önce bi anlamadı ağlayarak anlattım çünkü utandım sakin olup tekrar konuşucaz dedi saat 2.5 gibi kalktı anlat dedi o sordu ben söyledim sonunda benden ne yapmamı istiyosan onu yapıcam dedi .. Bende şuan sadece bilmeni istiyorum dedim burda yazdıklarım hariç detayına kadar anlattım oda bende uyumadık bu tepkisinin bu kadar ılımlı olcağını düşünmüyodum şunuda anladım bu olay benim evliliğimide etkiliyomuş ne kadar sorun eşimde desem malesef bi o kadarda bu durumdan dolayı bendede varmış bunu bu kadar çabuk nerden anladın diye soracak olursanız tamamen rahatladığımı hissettim bilmiyorum tepkisi benim yanımda olduğunu gösterdi planlar kurdu annenlere anlatalım sonra gidelim burdan dedi bilmiyorum bi kaç bişey Rabbim hayırlı olanı kılsın inşAllah olabilecek yapabilecek şeyleri söyledi bana yani tamamen yanımda çok üzüldüğünü söyledi sarıldı bundan sonra birlikte hareket ediceğimizi bi sinirle öfkeyle kalkıp bişey yapma dedi ki yapsan bu zamana kadar yapardın diye ekledi düşünücem ne yapabiliriz bu konuyu sorma bana önce ne yapabiliriz onu düşüncez dedi ve ben anlattıktan konu biraz kapandığında senin psikolojini bozmuş dedi bu yüzden herşey sana bu kadar zor geliyomuş dedi böyle inanın burda yazdığımda rahatlamıştım eşime anlattıktan sonra daha bi rahatladım ve biliyorum ki bu konuda beni yanlız bırakmıcak onun için hep kötü düşünüyodum çok yanılmışım![]()
her ne kadar kötü bir tecrübe olsa da bu mesajı okuduğuma çok sevindim. Eşinin tepkisini gerçekten çok beğendim. Sessizliği ise tamamen üzüntüsünden ve seni korumak istemesinden. Bence bu konuda eşini dinle. Ailene anlatır mısın anlatmaz mısın bilemem ama kesinlikle uzaklaşın.