- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
+1Benım de oyle fotoğraflarım var, canım sıkılınca acıp baktıgım. Ne kadar gencmısım, ne guzel guluyormusum, o gun bu olmustu dedıgım.
Genelde bunu mutsuzken yapıyorum, evde otura otura sıkıntıdan sende mutsuz olabilir musun acaba Cheryl?
Hersey super saglıklıyız, ac degıl acıkta degılız, anne babamız kardeslerımız, sevdiklerimiz saglıklı Hamd olsun.
Ama iste icsel Bı mutsuzluk mu ne desem adını bende bilmiyorum.
Insan yalnız kalınca anılara sarıyor, en azından ben
Gecıcıdır canım benim.
Hersey gecıp gittıgınde guzel gunler geldıgınde gene waffle yersin bu sefer farklı poz verirsin
Sana söz yine baharlar gelecek ♥
Zaten bu durumum bana biraz rahat batması gibi geliyor.Benım de oyle fotoğraflarım var, canım sıkılınca acıp baktıgım. Ne kadar gencmısım, ne guzel guluyormusum, o gun bu olmustu dedıgım.
Genelde bunu mutsuzken yapıyorum, evde otura otura sıkıntıdan sende mutsuz olabilir musun acaba Cheryl?
Hersey super saglıklıyız, ac degıl acıkta degılız, anne babamız kardeslerımız, sevdiklerimiz saglıklı Hamd olsun.
Ama iste icsel Bı mutsuzluk mu ne desem adını bende bilmiyorum.
Insan yalnız kalınca anılara sarıyor, en azından ben
Gecıcıdır canım benim.
Hersey gecıp gittıgınde guzel gunler geldıgınde gene waffle yersin bu sefer farklı poz verirsin
Sana söz yine baharlar gelecek ♥
İnsanın kendine goz gore gore ıskence etmesi gıbı hava kapalı yagmurlu bugun. Soguk zaten.Zaten bu durumum bana biraz rahat batması gibi geliyor.
Normalde kararlarımı bu kadar sorgulamazdım.
Boşta kalınca, e bir de geçmişi hatırlayınca kalbim çıt gözyaşım pit
Normalde anıları hatırlayınca aa süpermiş der geçerim ama bu sefer çok farklı oldum. Umarım ediğin gibidir kuzum, umarım düzeltebilirim, toparlayabilirim bir an önce.
Teşekkür ederim değerli yorumun için, iyiki varsın.
Ben 2 dk balkondan hava aldım, zaten hiç uyumadım.İnsanın kendine goz gore gore ıskence etmesi gıbı hava kapalı yagmurlu bugun. Soguk zaten.
Canlanmak icin guzel seyler yaparsın dı mı? Peki ben napıyorum, Sabahtan beri rubato dinliyorum perdeler kapalı
Yapmam gereken bu mu? Degıl.
Ama yapıyorum, neden?
Acıdan zevk almak boyle bisey cunkuu
Ben balkona bile cikamadim balkondaki Hersey dusmus gece, kırılmıs. Cam kırığı dolu balkon , yagmur dnince bide balkon temızleyecegım.. Dert gorsun gozun bakBen 2 dk balkondan hava aldım, zaten hiç uyumadım.
Orada bile mod ühühü'ydü. Açtığım şarkıları sen tahmin et..
Sende yapma böyle kendine, kıyamam. Sen mutlu ol :)
Eskisinden daha güçlü, eskisinden daha az kusurlu, eskisinden daha iyiyim. Ama eskisi gibi heyecanlı ve mutlu değilim.Ben de geçmiş fotoğraflara bakınca hüzünlenirim. O günleri özlerim. O hallerimi özlerim. O zamanların tadı bambaşkaydı. Ama kapatırım ve biter. Sonra kendime bakarım aynadan. İçimde hala o kişiyi görebilirim. Şuan olduğum kişi daha güçlü, daha tecrübeli, daha mantıklı. Ama hala eskisi gibi heyecanlı, hala neşeliyim. Üstüne koymuşum, eksilmemişim yaşanan kötü şeylere rağmen. Yaşadığımız bütün olumsuzluklar bizi biz yapar. Bizden götürmesine sadece biz izin veririz. Ben vermedim. Birsürü yanlış yaptım. Ama sevdiğim insanlara zarar verdiklerim hariç kalan hiçbir yanlışımdan pişman değilim. Belki söylediklerim bakış acını değiştirir diye anlattım bunları.
Böyle dertlerimin olacağı günü iple çekiyorumBen balkona bile cikamadim balkondaki Hersey dusmus gece, kırılmıs. Cam kırığı dolu balkon , yagmur dnince bide balkon temızleyecegım.. Dert gorsun gozun bak
Şartlara bağlamadım.Mutluluk insanin icindedir ve sartlara baglanmaz , baglanmamali
Yani , su arabayi alirsam mutlu olacagim , cok param olunca mutlu olacagim , su ise girebilirsem.mutlu olacagim , uc odalı bir evim olunca mutlu olacagim vs vs
O zamanlar kendini boyle sartlara bagladiysan ve su anda o sartlara sahipsen yine mutlu olamazsin ve cokus yasarsin
Cunku aslinda kendini kandirmaktir bu sartlar
Neden o fotoya baktiginda mutsuz oldugunu dusun ve sebebi bulmaya calis , cevap orda sakli
Ahahaha kahkaha attımsen hiç olmazsa öyleymiş gibi hissediyorsun ben öyleyim büyük ihtimal
Hah işte o.Bende öyle eski arkadaşlarımı özlüyorum onlarla yaşadıklarım ve o dönemlerimde son mutluluğumu yaşamış gibi hissediyorum, bir daha ne kimseyle arkadaşlık edebilir ne o kadar mutlu olabilir gibi, hani çıtayı çok çıkarırsın ya onun gibi birşey herhalde.
Doğru olduğunu bildiğin bir karardan asla şüphe etmemek lazım, doğru olduğundan emin değilsen de kararı vermemek lazım
Yıllardır o günü bekliyorum eğer gerçekleşirse uyandır beniAhahaha kahkaha attım
Umarım bizde birgün doğru kararlar alabiliriz
Valla kuzu vardir bi nedeni, onu da ancak sen bilebilirsinŞartlara bağlamadım.
Şu olunca çok mutlu olacağım demedim. Ya da şuna sahip olunca mükemmel bir hayatım olacak demedim.
Sadece kendime "kendimi yetiştireceğim" dedim ve yetiştirdim.
Fotoğrafı gördüğüm güne kadar da çok mutluydum. Hiçbir eksiğim yok, ben mutluyum, ben tamamım diyordum.
O fotoğraf içimdeki mutluluğu alıp yerine hüzün bıraktı.
Diyorum ya o an sahip olduğum herşeyden fazla fazla var. Ama mutluluğum yok. O anki mutluluğum yok.
Eksik olan ne bunu bir türlü bulamadım.
Birgün hah tamam kararlarından memnunum dersem bu konuda seni alıntılarım. Amaaa nedense hiç gelmeyecek gibiYıllardır o günü bekliyorum eğer gerçekleşirse uyandır beni
Bakalım, umarım bulabilirim nedeniniValla kuzu vardir bi nedeni, onu da ancak sen bilebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?