- Konu Sahibi Floransaaa
-
Genetik miBende hepatit b taşıyıcısıyım.
Ailemde genetik çünkü.
Eşimde çocuklarımda aşılı.
Bu zamana kadar bir sıkıntı görmedim.
Bilenlerde beni aşağılamadı dışlamadı.
Ne alaka yaaa nefesimizden hepatit saçmıyoruz heralde
Hepatit b hepatit c veya hıv ile aynı tarzda bir virüs değil yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen insanlara..hepatit b yüzde 90 kan yolu ile bulaşır,cinsel yokdan bulaşma yüzdeliği kana göre çok daha düşüktür.Ayrıca kronik hepatit b taşıyıcıları bu virüsü ya anneden kapmışlardır doğumda,yada çocukken..bunu bana prof.doktor açıkladı...eğer yetişkin iken bu virüsü kaparsanız yüzde 98 virüsten kurtuluyorsunuz ve bağışıklık gelişiyot..ama bebek yada çocukken kaptıpınızda bağışıklık sisteminiz gelişmiş olmadığı için taşıyıcı olarak kalıyorsunuz..Hepatit b olağan bir şey değil havadan sudan filan bulaşmaz ya cinsel yolla bulaşır ya da kanla. Hepatit c ve hivle aynı tarzda bir virüs hiçbir farkları yokeşiniz sizi kandırmış olmasın
Ahahahhah bunların hepsini biliyorum ama sağ ol yinede o kadar uğraşmışsınHepatit b hepatit c veya hıv ile aynı tarzda bir virüs değil yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen insanlara..hepatit b yüzde 90 kan yolu ile bulaşır,cinsel yokdan bulaşma yüzdeliği kana göre çok daha düşüktür.Ayrıca kronik hepatit b taşıyıcıları bu virüsü ya anneden kapmışlardır doğumda,yada çocukken..bunu bana prof.doktor açıkladı...eğer yetişkin iken bu virüsü kaparsanız yüzde 98 virüsten kurtuluyorsunuz ve bağışıklık gelişiyot..ama bebek yada çocukken kaptıpınızda bağışıklık sisteminiz gelişmiş olmadığı için taşıyıcı olarak kalıyorsunuz..
Ayrıca hepatir b nin aşısı var.hepatit c yada hıv virüsünün aşısı yoktur.hıv virüsü bağışıklık sistemini çökertir.hepatit c hepatit b den çok daha kötü ve tehlikelidir hızlı ilerler..hepatit b virüsü karaciğere yerleşir ve taşıyıcıların çoğunda ömür boyu zarar vermeden yaşayabilir..
Ayrıca böyle bir konuda dalga geçerek gülerek insanlara cevap vermenizde çok ilginç..çok eğleniyorsunuz anlaşılan bu virüsü taşıyan insanlar olduğunu duyunca!cehalet bu olsa gerek!Hepatit b olağan bir şey değil havadan sudan filan bulaşmaz ya cinsel yolla bulaşır ya da kanla. Hepatit c ve hivle aynı tarzda bir virüs hiçbir farkları yokeşiniz sizi kandırmış olmasın
Kahkaha atmanızı gerektirecek kadar komik olan ne?Ahahahhah bunların hepsini biliyorum ama sağ ol yinede o kadar uğraşmışsın
Ayrıca böyle bir konuda dalga geçerek gülerek insanlara cevap vermenizde çok ilginç..çok eğleniyorsunuz anlaşılan bu virüsü taşıyan insanlar olduğunu duyunca!cehalet bu olsa gerek!
[/
Be
Cehaletinizden belli hergün kimlerle vizit attığınız
Hepatit b nin hepatit c ve hıv ile aynı virüs olduğunu insanlara söyleyecek kadar bilgilisin tebrikler....Ahahahhah bunların hepsini biliyorum ama sağ ol yinede o kadar uğraşmışsın
Sizin yazdıklarınız o kadar aydınlattı ki insanları...şimdi herkes hepatit b ve hıv virüsünü aynı sanıyor...maşallah..dalga geçince cahil olunmuyor yine de siz bilirsiniz insanları kandırmaktan iyidir
Öyle bir şey demedim aynı yolla bulaşıyorlar dedim ama öğrenmek istersenHepatit b nin hepatit c ve hıv ile aynı virüs olduğunu insanlara söyleyecek kadar bilgilisin tebrikler....
Hafızanda sorun var belli..erken bunama yaşıyor olabilirsin..az önce yazdıklarını unutacak kadar beynin küçülmüş belli dön birdaha oku bari ben be yazdım diye...hepatit b hepatit c ve hıvdan hiçbirfarkları yok yazan başka bir katakterinizmiydi acaba?Öyle bir şey demedim aynı yolla bulaşıyorlar dedim ama öğrenmek istersen
Hiv virüsü retroviridae ailesinden bir rna virüsü
Hepatit b hepadna ailesinden bir dna virüsü
Hepatit c flaviviridea ailesinden bir rna virüsü
Hıv makrafojlar ve cd4 t lenfosileri invaze eder.
Hepatit b ve c hepatositleri enfekte eder.
Kısa bir mikrobiyoloji dersi hadi yine iyisin hava atarsın millete
Kendinize eğlenecek başka bir başlık bulsanız iyi olur..Aaaa aynı virüs yazmışım özür dileriiim ahahahahaha şimdi fark ettim
Çıktı bile kocalarınız sizi kandırmasına izin vermeyinKendinize eğlenecek başka bir başlık bulsanız iyi olur..
Burdan size bişey çıkmaz...
Arkadaşımda var evlenirken eşi aşı olduoldu bittiMerhaba,bir önceki açtığım konuda da biraz bahsettim ama aranızda hepatit b taşıyıcısı olan varsa yardımlaşmak ve destek almak istiyorum.Ben 2 yıl önce tesadüf yapılan kan testimde hepatit b taşıyıcısı olduğumu öğrendim ve öğrendiğim günden beri bunalımdayım.toplumda hepatit b taşıyıcısı olanların dışlandığı bir sürü yazı okudum.bekarım eğer ilerde evlilik olursa nasıl söylerim ne tepki alırım bilmiyorum.Ben ilkokulda kulağımı deldirme işleminden sonra sarılık geçirdim.fakat iyileştim geçti bitti sanıyordum.belki bu konudaki cahilliğimden hiç üstüne düşüp de hepatit b yi araştırmadım.meğersem taşıyıcı olarak kalmışım haberim yok.evlenirken bazıları karşı tarafı aşşağılayarak terk ediyormuş böyle yazılar okudum ve moralim çok bızuldu inanın.bu sebepten 2 yıldır depresyon ve takıntı tedavisi görüyorum..hepatit b taşıyıcısı yada yakını olanlar bu durumla nasıl başettiniz,evli olanlar evlenirken sorun yaşadınız mı yardımlarınızı bekliyorum..
Kimse kimseyi kandırmaz bu kadar endişelenmeyn lütfen...siz kendinizi kandırmayın yeter..Çıktı bile kocalarınız sizi kandırmasına izin vermeyin
Teşekkür ederim <3Kimse kimseyi kandırmaz bu kadar endişelenmeyn lütfen...siz kendinizi kandırmayın yeter..
rica ederim.Teşekkür ederim <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?