Hepatit b taşıyıcısı olmak ve evlilik..

Genetik mi genetik virüs mü olur anneniz sizi doğururken size bulaştırmıştır

Hepatit b olağan bir şey değil havadan sudan filan bulaşmaz ya cinsel yolla bulaşır ya da kanla. Hepatit c ve hivle aynı tarzda bir virüs hiçbir farkları yok eşiniz sizi kandırmış olmasın
Hepatit b hepatit c veya hıv ile aynı tarzda bir virüs değil yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen insanlara..hepatit b yüzde 90 kan yolu ile bulaşır,cinsel yokdan bulaşma yüzdeliği kana göre çok daha düşüktür.Ayrıca kronik hepatit b taşıyıcıları bu virüsü ya anneden kapmışlardır doğumda,yada çocukken..bunu bana prof.doktor açıkladı...eğer yetişkin iken bu virüsü kaparsanız yüzde 98 virüsten kurtuluyorsunuz ve bağışıklık gelişiyot..ama bebek yada çocukken kaptıpınızda bağışıklık sisteminiz gelişmiş olmadığı için taşıyıcı olarak kalıyorsunuz..
Ayrıca hepatir b nin aşısı var.hepatit c yada hıv virüsünün aşısı yoktur.hıv virüsü bağışıklık sistemini çökertir.hepatit c hepatit b den çok daha kötü ve tehlikelidir hızlı ilerler..hepatit b virüsü karaciğere yerleşir ve taşıyıcıların çoğunda ömür boyu zarar vermeden yaşayabilir..

Ahahahhah bunların hepsini biliyorum ama sağ ol yinede o kadar uğraşmışsın

Hepatit b olağan bir şey değil havadan sudan filan bulaşmaz ya cinsel yolla bulaşır ya da kanla. Hepatit c ve hivle aynı tarzda bir virüs hiçbir farkları yok eşiniz sizi kandırmış olmasın
Ayrıca böyle bir konuda dalga geçerek gülerek insanlara cevap vermenizde çok ilginç..çok eğleniyorsunuz anlaşılan bu virüsü taşıyan insanlar olduğunu duyunca!cehalet bu olsa gerek!

Hayır eğlenmiyorum kandırılmalarını istemiyorum ve yanlış bilgilerini başkalarına aktarmalarını istemiyorum

Ayrıca böyle bir konuda dalga geçerek gülerek insanlara cevap vermenizde çok ilginç..çok eğleniyorsunuz anlaşılan bu virüsü taşıyan insanlar olduğunu duyunca!cehalet bu olsa gerek!
[/
Be

Cehaletinizden belli hergün kimlerle vizit attığınız
dalga geçince cahil olunmuyor yine de siz bilirsiniz insanları kandırmaktan iyidir

Hepatit b nin hepatit c ve hıv ile aynı virüs olduğunu insanlara söyleyecek kadar bilgilisin tebrikler....
Öyle bir şey demedim aynı yolla bulaşıyorlar dedim ama öğrenmek istersen
Hiv virüsü retroviridae ailesinden bir rna virüsü
Hepatit b hepadna ailesinden bir dna virüsü
Hepatit c flaviviridea ailesinden bir rna virüsü
Hıv makrafojlar ve cd4 t lenfosileri invaze eder.
Hepatit b ve c hepatositleri enfekte eder.
Kısa bir mikrobiyoloji dersi hadi yine iyisin hava atarsın millete

Hafızanda sorun var belli..erken bunama yaşıyor olabilirsin..az önce yazdıklarını unutacak kadar beynin küçülmüş belli dön birdaha oku bari ben be yazdım diye...hepatit b hepatit c ve hıvdan hiçbirfarkları yok yazan başka bir katakterinizmiydi acaba?

Arkadaşımda var evlenirken eşi aşı olduoldu bitti

Benim anneme kanla bulastigini biliyoruz çünkü teyzem kanser hastasiydi 5 sene hastanede kaldilar surekli kan alip verildi buradan kaptığı soylensi doktorlar tarafindan. Ama evlenmeden once benim babam asi vurulmadı bunye kendisi bu hastalığı yenmis asilama olmaksizin bunye yenebilir hastaligi bence bunu bu kadar kafaniza takmayin gercekten zararli bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…