- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Benim eşimde ileri hız yüzde 1 di sadece. Arı sütü karışımını kullandık. Sabah 1 akşam 1 kaşık olacak şekilde. Ve o ay hamile kaldım şükürler olsun. Keçi boynuzlu olanı tercih ettim sperm hareketlerine faydalı olduğu için.Hayirli olsun sizin adiniza çok sevindim. Hocanin onerdigi butun takviyeleri kullandiniz mi nasil oldu ne kadar surede gebe kaldiniz mfk ile
Çok teşekkür ederimHayirli olsun sizin adiniza çok sevindim. Hocanin onerdigi butun takviyeleri kullandiniz mi nasil oldu ne kadar surede gebe kaldiniz mfk ile
Ne güzel maşallah. Ben de ari sutu karisimi aldim ama baska marka bakalim deniyoruz bir seyler:)Benim eşimde ileri hız yüzde 1 di sadece. Arı sütü karışımını kullandık. Sabah 1 akşam 1 kaşık olacak şekilde. Ve o ay hamile kaldım şükürler olsun. Keçi boynuzlu olanı tercih ettim sperm hareketlerine faydalı olduğu için.
Peki siz başka ne kullandınız, 3 2 3 uyguladiniz mi acaba?Benim eşimde ileri hız yüzde 1 di sadece. Arı sütü karışımını kullandık. Sabah 1 akşam 1 kaşık olacak şekilde. Ve o ay hamile kaldım şükürler olsun. Keçi boynuzlu olanı tercih ettim sperm hareketlerine faydalı olduğu için.
İnan çok etkisi oluyor. Sağlıklı beslenmek gerçekten çok önemli. Ben hep sperm kalitesini arttırıcı gıdaları araştırırdım. En başta keçi boynuzu ve bal geliyorNe güzel maşallah. Ben de ari sutu karisimi aldim ama baska marka bakalim deniyoruz bir seyler:)
Canım ne güzel hamile kalabilmişsin. Bence faydasını görürsün hiçbir şey olmasa bile sağlıklı olmuş olursun. İnşallah en kısa sürede yeniden gebe kalırsınNe kullandınız acaba bende ilk gebeliğimde bakmıştım kendiliğinden hamile kalmıştım bebek gidince takibi bıraktım üzüntüden birçok çeşidi var çünkü bizde engel yok deniyoruz sadece
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahPeki siz başka ne kullandınız, 3 2 3 uyguladiniz mi acaba?
Bu arada hayırlı uğurlu olsun saglikla kucağınıza alın
Baktım siteye ama ne kullanacağımı anlamadım sence bize hangisi uygun olur canım sadece takviye olacakCanım ne güzel hamile kalabilmişsin. Bence faydasını görürsün hiçbir şey olmasa bile sağlıklı olmuş olursun. İnşallah en kısa sürede yeniden gebe kalırsın
Sizde problem var mı sende ya da eşinde? Mesela bizde sperm ileri hareket sorunu vardı ? Sizde öyle bişey var mı ?Baktım siteye ama ne kullanacağımı anlamadım sence bize hangisi uygun olur canım sadece takviye olacak
Yok canım yani biz baktırmadık ben daha önce hamile kaldığım için ama kendi kadın doğum doktoruma gidiyorum 2-3 ayda bir sıkıntı olmadığını söylüyor sadece destek amaçlı benim istediğimSizde problem var mı sende ya da eşinde? Mesela bizde sperm ileri hareket sorunu vardı ? Sizde öyle bişey var mı ?
Aminn, teşekkür ediyorumÇok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahBiz arı sütü bal propolis keçi boynuzu karışımını kullandık faydasını gördü eşim. Evet 3-2-3 yöntemini denedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?