Hepimizin derdi aynı mı ? İlgisizlik!

Biraz empati kursalar ortada hiç bi sorun kalmaz.. valla kaşınıyolar.. canım sana ters davranırsa sende ters davran(abartma ama,kötü olmasın) alttan al al nereye kadar.. biraz da o seni anlasın

Anlamaz o, odun olduğu için kendisi, ters davrandım canım, bak ne oldu bu sefer de, adamın yazdığı mesaja bak yaa, gece gece sinirlerimi zıplattı yemin ederim, gel de uyu.

yangına körükle gidiyomuş gibi olmak istemiyorum ama bu adam kim ki sana bu şekilde davranma hakkını kendinde görüyor...

nasıl sinirlendim anlatamam!!!!

Allah aşkına kendini olduğun yere koy.. kimsenin de seni olduğundan daha aşağılara koymasına izin verme!

saygısıza bak yaaa... bir de çok sıkıyorsun demiş...

Bu adam konuşmadan da anlamıo belli ki, zeytinyağı gibi üste çıkıyo.. konu sahibi arkadaşın karşısına alıp CİDDİ bi şekilde konuşması gerek..

Anlamaz o, odun olduğu için kendisi, ters davrandım canım, bak ne oldu bu sefer de, adamın yazdığı mesaja bak yaa, gece gece sinirlerimi zıplattı yemin ederim, gel de uyu.

Uyu canım o nasıl kafasını koyup takmadan uyuyosa sende uyu..değmez bu odun herif için..yüz verme,ağırdan sat kendini

Çok sıkıldım canım artık yaa, sussam da ben haksız oluyorum, susmasam da.

Uyu canım o nasıl kafasını koyup takmadan uyuyosa sende uyu..değmez bu odun herif için..yüz verme,ağırdan sat kendini

Öyle yapıcam canım bende zaten, bak bak ne yazmış, yatağıma yattım ben, her an uyuyabilirim, rahatlamaya ihtiyacım var, sende uyu rahatla biraz yazmış, hey Allahım yaa.

kurtul canım benim bu saygısızdan...

bu adam insanda ne özgüven bırakır, ne sinir bırakır...

senin bir kabahatin yok. adam hödük.. yapabileceğin bir şey yok. bunu yontmakla boşuna zaman harcama... onun yerine yontulmuşunu bul

Bu adam konuşmadan da anlamıo belli ki, zeytinyağı gibi üste çıkıyo.. konu sahibi arkadaşın karşısına alıp CİDDİ bi şekilde konuşması gerek..

Konuştum canım konuştum, kaçıncı konuşma, her seferinde ikna etmeyi başardı beni, yumuşattı, bekle, sabret dedi hep, bekle bekle, sabret nereye kadar ama ?

Öyle yapıcam canım bende zaten, bak bak ne yazmış, yatağıma yattım ben, her an uyuyabilirim, rahatlamaya ihtiyacım var, sende uyu rahatla biraz yazmış, hey Allahım yaa.

aynen şöyle yaz.... Ben çok rahatım canım benimde uyumaya ihtiyacım var, gözlerimi açamıyorum..uyuyorm bn tatlı rüyalar ) çatlasın bak bu kız çıldırmıyo desi..onu takmamaya çalışş

Bi daha bende aynısını söylicem canım, çok sıkıyorsun dicem, bakalım o zaman ne olcak.

Konuştum canım konuştum, kaçıncı konuşma, her seferinde ikna etmeyi başardı beni, yumuşattı, bekle, sabret dedi hep, bekle bekle, sabret nereye kadar ama ?

bak bilio musun ne yap... seni sinir ettiği zaman aynen şöyle de.. kapatıyorum ya kendini düzeltirsin yada böyle davranır davranmaz teli kapatırız..uzatırsa kapatıorum felan de. resmn takma ya..

Resti çekeceksin o zaman canım.
Ben senin bu davranışlarına katlanamam, olmayacaksa bitirelim de.
Herşeye göz yuman birini görmesin artık karşısında sevgilin.
Tepkisini ölç bakalım, kararlı ol yanlız.
Ciddiyetini anlamalı.

Canım sabrediyorum, dua ediyorum, ama soğutuyor artık beni böyle davranarak, inan ki soğumaya başladım, tamam seviyorum, aşığım ama hepsi bi yere kadar.

bence bu insandan hayır gelmez canım..seni sevse düşünse bu şekilde ben yatıyorum demez önce senin gönlünü alır rahatlatır . daha şimdiden böyleyse ilerde ooo...yol yakınken yol ver gitsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…