İlahi canım yaa, hiç gülceğim yoktu, çok güldürdün beni gece gece , canım ben zaten öyleyim, daha hiç bi dediğini yapmamazlık yapmadım, herşeye tamam dedim, güler yüzlüyümdür hep, moralim bozuk olsa bile ona hiç belli etmedim, güldüm yine de yanındayken, bozuntuya vermedim, ama o, bişey soruyorum, yok o öyle bu böyle, zaman ver bana biraz, bekle, sabret diyor.
Kızlar merhaba, hepiniz de olduğu gibi benim derdim de sevgilimin ilgisizliği, 4 aydır çıkıyoruz, ben ne kadar ilgiliysem oda tam aksine çok ilgisiz, aldım karşıma konuştum bi gün, anlattım derdimi, benim yapım böyle, yapamam edemem, soğuk adamım, zaman lazım, çok acele ediyorsun, ben anı yaşayalım istiyorum, öyle pat deyince olmaz herşey dedi, mesela geçen gün buluştuğumuzda koluna girdim, omzuna başımı yasladım, ne bu böyle birbirinden hiç ayrılamayan liseli aşıklar gibi, içime girceksin nerdeyse, millet bize bakıyor, ben milleti kendimi baktırmam, laf ettirmem, elalemin içinde yapma böyle şeyler, baş başayken yap ama halk arasında yapma dedi, bende hemen ayrıldım, uzaklaştım, bu sefer de çok uzatıyorsun, bilmem ne dedi, seni seviyorum, içimdesin ama böyle şeyleri yaşamayalı çok uzun zaman oldu, unuttum, bi an olunca garipsiyorum dedi, anlamıyorum ben, insan sevdiğiyle herşeyi yapmak istemez mi, herşeyi derken yanlış anlaşılmasın dediklerim, bu hep böyle mi sürcek, eğer böyle sürcekse ben yapamıcam, görüşmeyelim dedim, olmaz öyle şey, yapamam ben görüşmeden senle, birbirimizsiz yapamayız biz, ayrılsak bile barışırız hemen dedi, mesela daha az önce şöyle bişey oldu, mesajlaşıyorduk, birden kesildi mesaj atmadı, ne yapıyorsun, beni unuttun, bi cevap ver yazdım, ee arkadaş geldi, dışarı çıktık, yürüyoruz, ne var bunda yazmış, bende çok sinir oldum, iyi siz devam edin yürüyüşünüze ben rahatsız etmiyim sizi yazdım, yaa canım biliyorum ilgi istiyorsun ama yanımda arkadaşım var, parkta oturuyoruz ne yapayım yazmış, mesajlaşırken yada telefonda konuşurken gülüm, balım, canım, aşkım, rosemarycim diyor hep sürekli, ama yüz yüze gelince hiç bişey yok yani yapmıyor, söyleyin şimdi ben mi çok abartıyorum ?
yanındayken belli et ama canım sende yüzün düşünce ilgilenir o kadar da odun değildir.. Gerçi her erkek farklı formulu bulmak lazım senin neyine dayanamaz?
Canım seni sevip sevmediği hakkında yorum yapamicam çünkü bilmiyorum..önyargılı da davranmayı sevmiorum ama sadece şunu dicem.. bi tanıdığım var..çıktığına dışarda el ele yürüyelim falan filan diodu o da aynı şeyleri söylüyodu..yakışmaz,ayıp,millet bakıo falan filan ama başka kızlarla kafelerde halay çektiği de oluyodu..karısına,sevdiği kadına yok ama metresine var..böyle erkeklerde var..hem daha 4 aylıksınız sizin cıvıl cıvıl olmanız gerek, ne bu ilgisizlik..Romantik,duygusal biriysen bu adamla zor yürür ha ama ben kaldırırım olsun diyosan sen bilirsin canım..
Yaa valla ağlıyorum şu anda yemin ederim, mesaj attı şimdi, arkadaşı otobüse bindirdim, kusura bakma bu akşam için yazmış, bende arkadaşın 4 yaşında küçücük çocuk mu da kendi binemiyor galiba otobüse dedim, benimle böyle konuşcaksan bi daha hiç konuşmayalım, akşama kadar iş yerinde bi sürü canımı sıkan şey oluyor zaten yazmış.
Bilemicem canım artık orasını, odun mu, kalas mı yoksa kütük mü, ağladığım zaman dayanamaz canım, bi kere kendisi de söylemişti üzülmene dayanamam diye, ama ilgilenmesi için illa hep üzülmem ağlamam mı gerekiyor canım yaa ?
Sevgilinizin koluna girip, omzuna başınızı yaslamanızın liseli aşıklarla alakası yok.
Ayrıca halk arasında da garipsenecek bir davranış değil ki.
Sevgiliniz saçmalamış resmen.
Soğuk biri olmakla alakası var mı tam olarak bilmiyorum ama insan sevdiği, aşık olduğu birine dokunmak ister, bunda garipsenecek bir şey yok.
Ben sevgilimle elele yürürüm yoldayken muhakkak, hatta araba kullanırken bile elimi tutar arada. Sahilde gezeriz mesela sarmaş dolaş, bir mekanda otururuz o beni öper ben onu öperim.
Birde hep alttan alıyorum demişsiniz de, o çözüm değil.
Rahatsız olduğunuz birşeyi veya hoşunuza gitmeyen bir durumu söylemelisiniz mutlaka.
Mesaj olayında mesela, ben arkadaşımla çıkıyorum canım yürüyeceğiz biraz, geldikten sonra devam ederiz yazması kaç saniyesini alır?
Göz yummayın, sorunlar sorunları doğurur konuşulup çözülmediği takdirde. Birikince de işin içinden çıkamazsınız.
biraz kapalı kutu ol mesela... herlşeyi saniyesinde bilmesine de gerek yok...
çok abartmadan umursamaz davran... kendine ait bir hayatın olduğunu hissetttir. yani sen ondan önce de vardın.. hala onun olmadığı bir çevren var. bunu hissetsin..
kendine güvenli ol. ama bunu da abartma. çünkü erkeklerin yapılarında biraz daha kırılgan kadınlara (tamamen koruyup kollama dürtülerinden dolayı) eğilim vardır.
sonuçta kadında da tam tersi korunup gözetilme arzusu vardır. dengeyi bir kurdun mu herşey nasıl yoluna girer.. sen bile şaşırırsın
Yaa sabrediyorum sabrediyorum ama benimde sabrımın bi sınırı var sonuçta, şimdi diyor ki bana, normal konuşurken birden trip atmaya başladın bana dedi yaa, valla ben mi çok abartıyorum, o mu anlamıyor, dalga mı geçiyor, anlayamadım, kafayı sıyırıcam yeminle yaa.
Hımm, keşke o cevabı vermeseydin de ama sende gerginsin.. mesaj at anlıyorum gerginsin diye ama beni de anla diye..
ah ah birini hatırladım ama pek iyi anmam onu.böyle etraf görmesin bilmem diyorsa o kadar konuşmaya bence altını eşele.
senin yanındayken koluna giricem. ben böyleyim böyle rahat ediyorum de. ayrıca arkadaşlarıyla tanış sende kendi arkadaşlarınla tanıştır. bakalım derdi neymiş?
Yaa valla ağlıyorum şu anda yemin ederim, mesaj attı şimdi, arkadaşı otobüse bindirdim, kusura bakma bu akşam için yazmış, bende arkadaşın 4 yaşında küçücük çocuk mu da kendi binemiyor galiba otobüse dedim, benimle böyle konuşcaksan bi daha hiç konuşmayalım, akşama kadar iş yerinde bi sürü canımı sıkan şey oluyor zaten yazmış.
Evet canım gerginim hemde çok gerginim, attım zaten attım, anlıyorum ama sende beni anla diye, ne yapmam lazım yine neyi anlamadım yazmış, valla odun yaa, yemin ederim odun.
Karşına al konuş bence..Tavır da yap, kırıldığını belli et..
çete üyesi gibi algılanmam inşallah... :))
ben olsam valla "tamam konuşmayalım o zaman, bu kadarcık şeyi böyle büyütüyorsan, sanki benim hayatım çok güllük gülistanlık" der kapatırdım...
şımarık bu adam yaaa:))))
Canım bak, senin abarttığın bir durum yok anlattıklarına bakılırsa.Yaa sabrediyorum sabrediyorum ama benimde sabrımın bi sınırı var sonuçta, şimdi diyor ki bana, normal konuşurken birden trip atmaya başladın bana dedi yaa, valla ben mi çok abartıyorum, o mu anlamıyor, dalga mı geçiyor, anlayamadım, kafayı sıyırıcam yeminle yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?