bak bilio musun ne yap... seni sinir ettiği zaman aynen şöyle de.. kapatıyorum ya kendini düzeltirsin yada böyle davranır davranmaz teli kapatırız..uzatırsa kapatıorum felan de. resmn takma ya..
İşte ben yapamıyorum böyle, yapıyorum ama yapsam bile 5 dakika sonra yumuşuyorum, kendime çok kızıyorum sonra ama iş işten geçmiş oluyor, ama bi daha ki sefere dicem artık yaa, sıkıyormuşum beyefendiyi, göstercem sıkılmayı.
Canım sabrediyorum, dua ediyorum, ama soğutuyor artık beni böyle davranarak, inan ki soğumaya başladım, tamam seviyorum, aşığım ama hepsi bi yere kadar.
çok şımarık bu adam... bu lafımı unutma...
bunun burnunu iyice bir sürtmen lazım. ilk fırsatta eee çekemem artık seni demeye getirip bitir gitsin.. bak nasıl burnu sürtüyo..
ama sana dönmesini filan da beklemiycen..
bak ben erkeklere hiç güvenmem... böyle arkadaşını otobüse bindirmeler, telefon açmayıp da sadece mesajlaşmalar.. bunlar beni kıllandırdı biraz.
canım bende öyleydim ama yazık vallahi yazık..sert ol biraz..yumuşadığın an seni üzdüğü anları aklına getir.. o takıyomu ki.. yok .. snde takma
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, yardımcı olduğunuz için, bana destek olduğunuz için, artık bi yerden başlıcam, başlamam gerek, çok afedersiniz ama k*çını döndü yattı beyefendi, uyudu çoktan.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, yardımcı olduğunuz için, bana destek olduğunuz için, artık bi yerden başlıcam, başlamam gerek, çok afedersiniz ama k*çını döndü yattı beyefendi, uyudu çoktan.
Canım takma, uyu sende..papatya çayı felan iç..sakin ol yarın da dışarı çık kuaföre felan git gez toz.. msj atsa da cevap yazma dışardaydım teli evde unuttum felan de.. ee napıosun felan dese de geçiştir.. 2 3 gün özlesin seni ve senin kolay lokma olmadığını anlasın.. hemen yumuşuyorum diosun..bende öyleyim.. çözüm olarak.. senin üzüldüğün anları ve onun takmayıp uyuduğu anları aklına getir ve dik dur..değmez gerçekten..değen adam böyle yapmaz zaten..kütük kabus görsün kaçsın uykusu
Takmıcam bundan sonra zaten, ne hali varsa görsün, çok sıkıyormuşum baksana canım, sıkmayan birini bulsun gitsin de madem.
kendi ilişkime benzettim bunu biraz,ilgisiz rahat davranırdı hep ben takar kuruntu yapardım kendime sabaha kadar döner dururdum o uyurdu ama. sonra ben ciddiyet isteyince ailem benim bulduğumu istemiyo kusura bakma büyüklerime karşı gelemem dedi ve bitti. sonra öğrendim ki ailesine söylememiş bile. bazılarının amaçlarını anlayamıyosun. 4 ay cok uzun bi süre değil canım yol ver gitsinnnnnn
kendi ilişkime benzettim bunu biraz,ilgisiz rahat davranırdı hep ben takar kuruntu yapardım kendime sabaha kadar döner dururdum o uyurdu ama. sonra ben ciddiyet isteyince ailem benim bulduğumu istemiyo kusura bakma büyüklerime karşı gelemem dedi ve bitti. sonra öğrendim ki ailesine söylememiş bile. bazılarının amaçlarını anlayamıyosun. 4 ay cok uzun bi süre değil canım yol ver gitsinnnnnn
takma.. vallahi takmayınca daha kıymtli oluosun.. onsuz yapabileceğini hissettir...
Yarından itibaren yapıcam zaten canım, uygulamaya koyuluyorum.
Kaç kere düşündüm canım, yapmayı denedim, yapamadım, görüşmeyelim bi süre dedim, kafamızı toparlayalım dedim, ee ben sensiz yapamam, duramam, eskisi gibi olalım diyip durdu sürekli.
yaşını bilmiyorum ama sanırım çok gençsin...
su gibisin, çok safsın... (bunu olumlu anlamda söylüyorum yanlış anlaşılmasın)
inşallah daha fazla üzülmezsin...
biraz sert çıktım ben de kusura bakma.. inan ki sadece üzülmemen içindi.
kendine çooook değer ver... bu adamdan çok daha iyilerini hakettiğine de emin ol..
bu şımarıktan da kurtul:))) ya da gönder bana, bir temiz benzeteyim şımarığı... aklı başına gelsin
sizde kızı amma gaza getirdiniz ya hiç özel hayatı olmasınmı çocuğun heran her dakika mesajlaşmasımı lazım biraz arama özlesin seni o arasın erkekler biz gibi detaycı değiller işte
inanma canım yaaa.... sensiz duramayan adam bunları yapar mı?
ne hesapları var Allah bilir??!!! yanımda şöyle fıstık gibi kız arkadaşım olsun sadece diye bile düşünüyor olabilir...
insanın bşraz sözleriyle yaptıkları tutarlı olur. tutarsızlık varsa arkana bakmadan koşarak uzaklaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?