Hepsi ailem yüzünden ...!

Bence eşinizin sorunu epilepsi hastası olması değilde insanlığı yok sanki , ne babalar var engeli haliyle çalışıp çocuğunu daha rahat yasata bilmek için çabalıyor. Eşinizin karekteri bozuk ve cimri bence
Evet cimridir markette falan çok tuttuğunda hesap morali bozulur

Siz epilepsi hastası olduğu için sadece merhamet penceresinden bakmışsınız eşinize, onu doğru değerlendirememişsiniz. Alın karşınıza bu yazdıklarınızı anlatın. Duygu ve düşüncelerinizi açıklayın. Beş ay süre verin. Oldu oldu...
Evet merhamet ettim nankörlük sonuç malasef .balık baştan kokar belli idi böyle olacağı bile bile lades

Valla senin b.k herifin lüks araba alacağı yok alsa da zaten kimseye bindirmez cimrilikten ölüyor.

Eski konuna baktım Mahjocum, valla ailen de 5 para etmez insanlar topluluğu. Asl aileni dinleme, bence boşan çocuğuna bakmayacaklarsa aileni de toptan sil at gitsin seni dibe çekiyorlar.
Evet ailem de Bi fayda görmedim hep.somurduler beni 😥bir de şu var hani erkekler arkasında güçlü ailesi olan maddi durumu iyi olan kızları üzmüyor. Benim ailemin durumu çok iyi değil herhalde çaresiz hissettiğimiçin mi böyle davranıyor bilmiyorum 😓

E tamam da nereye kadar gidecek bu böyle? Bir de aileniz neden ikinci daha mı iyi olacak diyor. Yahu boşanan birinin illa ki evlenmesi mi gerek zaten mesleğiniz var. Gayet güzel kendi ayaklarınızın üzerinde durursunuz. Hem belki daha iyisi de çıkabilir karşınıza. Ama başkalarına bel bağlayarak değil kendinize güvenerek karar verin.
İşte yani ben de boşuna mi dirsek çürüttüm diyorum

Epilepsi hastasi olmasiyla ne ilgisi var? Ben de epilepsi hastasiyim,bu yazdiklarinizin hic birini yapmiyorum yanlis genelleme yaparak insanlara epilepsi hastalarini yanlis tanitiyorsunuz..

Back
X