her annesini arayip konusturdugunda agliyor(esim)

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Evet arkadaslar, artik bu durumdan bunaldim yurtdisindayiz hep annesini arayip konusturdugunda agliyor 3 yil oldu yaa ne bu off off..

"Sanki bi onlar ana-oğul" diyesiniz geliyor içinizden, diy mi diy mi.
Telefonu kapatınca tesellisi de size patlıyor tabii, o da var.
Annelerin hoşuna gidiyor ama bence, yapıyolar bu hınzırlıkları yani. Yapmıyolar değil.

Sıla hasreti çekiyor herşey para değil tabi memleket özlemi başka
, insanımızın sıcaklığı bambaşka

Evet arkadaslar, artik bu durumdan bunaldim yurtdisindayiz hep annesini arayip konusturdugunda agliyor 3 yil oldu yaa ne bu off off..
Annesi ağlıyorsa bundan doğal ne olabilir?
Anne o özlemiştir, yalnızdır, canı bir şeye sıkılmıştır nazı oğluna geçiyordur.
Eşiniz ağlıyorsa da belki çok duygusaldır, annesi ağlayınca dayanamıyordur.

Eşiniz mi ağlıyor ? Ağlamasıyla sizi rahatsız mı ediyor ? Yani bunaltıp ustunuze mi geliyor ? Eğer boyleyse haklısınız insan sıkılır.

Eğer değilse ve kv.nizle sorununuz yoksa bu durumu kafanıza takmamanız lazım. İnsan annesiyle konuşunca elbette duygulanır. Annede evladıyla konuşunca haliyle öyle.

Pardon siz erkek üye misiniz yani bileyim bir kadın duygusaldır gurbette diye ağlar da erkek pek ağlamaz özlese de kadın gibi davranmaz kaç yaşında eşiniz ayrıca ağlıyorsa da neden rahatsuz oluyorsunuz her seferinde mi ağlıyor.

Ee nolmus aglayamaz mi bende istanbuldan bursaya geldim 3 ay oldu telefonla konustuktan sonra bazen duygulanip aglayabiliyorum eşim beni anliyor hatta o bana diyo her gün ara konuş diye anne bu ozlenir tabi

Arkadasim 3 yil oldu artik ne bu bebe gibi kizsam mi uzulsem mi ben bile annemin sesini duyunca guluyorum aglamak ne..

türkiyeden yurtdisina damat olarak geldi kesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…