- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Aynen etme tuhaf aslinda erkeklerin aglamasina alişkin degiliz :) sen sinir oldukca gozune batar onlar konusunca kac odadan :)Oyle yapmaya calisiyorum esime hic belli etmiyorum ama nereye kadar..
Eşimde çok duygusal kayınlarımda öyle ben erkeklerinde duygusal olabildiklerine inanıyorum ,ağlayabilir gayet insancıl
Canim yakin, uzak hep agliyor..
Bende erkeklerrrr aglamazzz sarkisini hep aciyorum anlasin diye nerdeeee ahahahah;:))
Aynen etme tuhaf aslinda erkeklerin aglamasina alişkin degiliz :) sen sinir oldukca gozune batar onlar konusunca kac odadan :)
Öyle deme ya vicdanlı insan ağlar. Hem anne kıymeti bilen adam eş kıymeti de bilir.Canim yakin, uzak hep agliyor..
Bende erkeklerrrr aglamazzz sarkisini hep aciyorum anlasin diye nerdeeee ahahahah;:))
hahahaha entresan yaKaynım var yakınların tanıdığı kızların düğününde hep ağlar eşim evlendiğindede yani bizim düğündede ağlamıştı ay ben çok gülmüştüm
aynı kılıbık bende var gecen izinden geldik ki aramız 2 saat eve geldigimizde aradı esim geldik diye annesi 2 saat agladı bızınkıde bulsa aglıycak dalga geccem diye yapmadı sankı gittigimizde saygı görsek neyse uyuz kadın yaa
hahahahaKaciyorum zaten daha teli annesi acar acmaz alo bile demedim hu hu ne bu esim konusamiyor artik telle yarm saat karsilikli agliyorlar yakinkende ayni ginaaaa geldi…
Öyle deme ya vicdanlı insan ağlar. Hem anne kıymeti bilen adam eş kıymeti de bilir.
Şimdi belki bu lafıma istinaden bazı arkadaşlar der bizimki anasının dizinin dibinden ayrılmaz ama bana Kıymet vermez diye. Ama o anneye değer vermek değil daha çok eşi uyuz etmek için yapılıyor.
Çok özlüyor demekki yaa gerçekten üzüldüm eşinize. Dert edilecek bişey değil sizinki demekki çok seviyor annesini.
hahahaha entresan ya
Oyle yapmaya calisiyorum esime hic belli etmiyorum ama nereye kadar..
Canim yakin, uzak hep agliyor..
vallahi dediğiniz gibi hiç belli etmiyormuşsunuz !!!
bence kadın da olsa erkek de olsa, uzak da olsa yakın da olsa
telefonda annesinin ağlamaklı sesini duyan, annesini seven her insanın gözleri dolar. kimi tutar gözyaşını kimi tutamaz
hem belki hiç bilmediğiniz ne fedakarlıklar, hatıralar vardır geçmişe dair eşinizi duygusallaştıran
bu sizi bu kadar rahatsız ediyorsa eşinize şarkılarla yaklaşmak yerine (ki bence hiç güzel bir hareket değil) annesi ile görüşeceğini anladığınız an çıkıverin odadan.
banyoya girin mesela
bir 10 dk uzak durun, duş alın mesela, ne olur ki?
eğer eşiniz sizi seviyor değer veriyorsa, siz de onu seviyorsanız, bunlar çooook küçük şeyler
görmezden gelemiyorsanız, gerçekten görmeyeceğiniz bir ortam yaratın siz de.
Detaylar a girince bir dert oldu şimdi bu. Bende sevmem kv Görümce ve bende sizin gibi hissederdim sanırım. 7 yıllık evliyiz eşimi ağlarken görmedim. RuhsuzYok bana deger verir annesinede ona bisey diyemm annesiyle pek anlasamm yani..
Ama annesini gectim bir kizkardesi var onada aglar onu cok seviyor kiskaniyorum aglamasin..
Bu arada 3 kiz kardesi var sadece birisine aglar ve ben gorumcemle konusmuyorum.
Her insan farklidir.tepkileri olsun,karekterleri olsun....siz nasil guluyorsaniz,o da agliyor...burada tuhaf olani aramak sacma...annesi icin agliyor ya...baskasi icin degilll.anne bu.onu doguran,onu buyuten,yemiyip yediren,annesi icin....Arkadasim 3 yil oldu artik ne bu bebe gibi kizsam mi uzulsem mi ben bile annemin sesini duyunca guluyorum aglamak ne..
hormonlarina baktirin ciddiyim
fazla kadinsal hormonlar salgiliyor olabilir.. erkekler normalde bukadar duygusal olmaz.
belkide annesi birseyler söyleyip aglatiyordur adami
simdi herkes diyor birak aglasin vs
ama her kadin maddi manevi güclü bir erkek ister karsisinda..
hani ölüm olsun felan aglar tabiki sonucta oda insan
ama annesiyle her telefon konusmasinda aglamasi ilginc
gercek mi bu konu yahu
hic sormadinmi neden agliyorsun diye ?
Detaylar a girince bir dert oldu şimdi bu. Bende sevmem kv Görümce ve bende sizin gibi hissederdim sanırım. 7 yıllık evliyiz eşimi ağlarken görmedim. Ruhsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?