- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ya adamin aglamasi seni neden rahatsiz ediyor? Aglasin sanane. Madem adamin derdine ortak olmuyorsun, bari dir dir edip kostek olma. Insan uc yildir annesini gormuyorsa, ozlerde aglarda. Sen ozlemiyorsan, sende bi problem vardir.Arkadasim 3 yil oldu artik ne bu bebe gibi kizsam mi uzulsem mi ben bile annemin sesini duyunca guluyorum aglamak ne..
Hassas erkeklerden eşiniz
Ama sonuçta eşin yani karakterini degistiremezsin ki,ağlamak kontrol edilecek bir şey değil.Cok duyedilecrk hassas bide aglamasini istemiyorum hep hep..
Ya adamin aglamasi seni neden rahatsiz ediyor? Aglasin sanane. Madem adamin derdine ortak olmuyorsun, bari dir dir edip kostek olma. Insan uc yildir annesini gormuyorsa, ozlerde aglarda. Sen ozlemiyorsan, sende bi problem vardir.
Ama sonuçta eşin yani karakterini degistiremezsin ki,ağlamak kontrol edilecek bir şey değil.
Off! Adam senin bu bozuk Turkcene katlaniyor da, sen aglamasina mi katlanamiyorsun?3 yildir evliyiz yabnliz yurt disinda olali 9 aylik annesinden uzak. 3 yildir degil bide uzak olsun yakin olsun annesinin sesini duya duymaz agliyor..
madem oyle niye ayrılmış anasının etegınden o zaman hey Allahım yaa
Off! Adam senin bu bozuk Turkcene katlaniyor da, sen aglamasina mi katlanamiyorsun?
at evden anasının yanına gonder bıraz ayrı kalın ozler bence senıValla bende bilmiyorum tolin yakin olalim uzak olalim hep agliyor bende kaynnamla iyi sayilmm bu kadarda anne kuzusu olunmaz ya..
Hala saldirmadiysan, kesin erkek uyesinHee telden giriyorum o yuzden ayrica ne bu igneliyeci laflar hii
Hala saldirmadiysan, kesin erkek uyesin
Amannn bosver takma..
at evden anasının yanına gonder bıraz ayrı kalın ozler bence senı
Topik de topik olsaKib bye.
Erkek uye oldugumumu dusunuyorsun altta kib butonuna bas topigimi kirletme selametle.
Yazık ama ya gurbet sonuçta ben annemden öyle uzak olsam bende ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?