her annesini arayip konusturdugunda agliyor(esim)

[QUOTE="dejavu_one, post: 38897515, member: 14boiPardon siz erkek üye misiniz yani bileyim bir kadın duygusaldır gurbette diye ağlar da erkek pek ağlamaz özlese de kadın gibi davranmaz kaç yaşında eşiniz ayrıca ağlıyorsa da neden rahatsuz oluyorsunuz her seferinde mi ağlıyor.[/QUOTE]
Haaa erkek uyeyim feyk de kibliyim seni ne bu boyle esimin aglamasini istemiyorum her konusturdugunda agliyor…

Arkadasim 3 yil oldu artik ne bu bebe gibi kizsam mi uzulsem mi ben bile annemin sesini duyunca guluyorum aglamak ne..
Ya adamin aglamasi seni neden rahatsiz ediyor? Aglasin sanane. Madem adamin derdine ortak olmuyorsun, bari dir dir edip kostek olma. Insan uc yildir annesini gormuyorsa, ozlerde aglarda. Sen ozlemiyorsan, sende bi problem vardir.

Ya adamin aglamasi seni neden rahatsiz ediyor? Aglasin sanane. Madem adamin derdine ortak olmuyorsun, bari dir dir edip kostek olma. Insan uc yildir annesini gormuyorsa, ozlerde aglarda. Sen ozlemiyorsan, sende bi problem vardir.

3 yildir evliyiz yabnliz yurt disinda olali 9 aylik annesinden uzak. 3 yildir degil bide uzak olsun yakin olsun annesinin sesini duya duymaz agliyor..

Hüngür hüngür ağlamıyorsa ya da konuşmadığı zamanlarda da annem annem diye ağlamıyorsa sorun yok bence. Annesi ağlıyorsa o da duygulanıp ağlıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…