her ay benim gibi içi kan ağlayan var mı?

ya arkadaşlar karalar bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama
regle bir hafta kala mutluyum belki olur diye...
ama sonu böyle olunca çok umutsuzluğa kapılıyorum iki senedir bebek olmuyor ama ya

ne kadardır bebek isityordun minikyaramaz??

daha yeni.7 aylık evliyim.
bende de pko var.
doktorlar hayatta bebeğin olmaz dediler!
evlendiğimiz ilk ay korunduk.ikinci ay korunmayı bıraktık.hamile kaldım.
ancak 2 ay önce kalp durması sonucu kürtaj oldum.

şimdi de ilişkiye girerken zorlanıyorum.doktor 'endometrit' olabilir dedi!

o da bebişi engelliyormuş.
hatta rahim alınmasına kadar ilerliyormuş.

pko zaten çocuk yapmıyor,bi de bu endometrit çıktı!

bilmiyorum.Allah ım en hayırlı ve en erken zamanda sağlıklı bebişler ver bize.(amin)

pko tedavisi olan bir şey,moralini bozma..doktordan hayırlı haberlerle çıkacaksın merak etme. pko olan pek çok kişiyi duydum, ayrıca tıp çok ilerledi...
ayy yüreğimizi ferah tutalım ve iyi şeyler düşünelim :)

ay cnm üzüldüm seninde çok zor bir durum
ama olsun üzülme bak drlar olmaz demiş nasıl olmuş
veren Allah her türlü verir.
sakın ümidini yitirme..
kul sıkışmayınca hızır yetişmez miş
üzülmek yok tamam derleşiyoruz falan ama burda kalsın normalde takmamaya çalış cnm

sardunya
vallahi artık anneme bile dert yanmıyorum işte burda içimi döküyorum sadece
...
o kadar yoruldum ki olmadığından ne yapayım umutsuzluk kaplıyor içimi

arada uğrayın kızlar hamiş haberleriniz olursa banada söyleyin...
drdaki gelişmelerinizi falan merak ederim ben şimdi

mutlaka!
bi akrabam ameliyat olmuştu.
onu ziyarete gittik.
yanında 27 yaşında evli bi bayan yatıyordu.
sohbet ettik biraz.
3 kere pko ameliyatı olmuş.
3.de de tekrarlamış.son ameliyattan sonra kontrole gidiyor.herşey temiz.
bi gece ağrılar ve kanamalar.kız hemen acile geliyor.
kistler patlamış ve yumurtalıklarını çatlatmış.hemen rahmini almışlar.
çocuğuda yokmuş.

endometrit te aynı şeyi yapıyormuş.karnı yumurtalıkları kaplıyormuş.

iyi düşünelim iyi olsun.
bebiş düşünelim bebiş olsun.

minik yaramaz
klomen kullandın mı hiç?
işe yaradı mı??

yok vermediler bana.
15 yaşında öğrenmiştim pko lu olduğumu.diana35 ve hormon düzenlryici ilaç vermişlerdi.
kontrole gitmem gerekiyor zaten!
endometrit ve pko için bi ultr. çektirmem gerek.

tamam kızlar
bakalım neler diyecek dr hafta içi bende gideceğim..
söylerim bakalım:)
ben şimdi çıkayım yemek yapmam lazım
kendinize dikkat edin olur mu?
hoşçakalınnn...
teşekkürler cevaplarınız için...

sardunya
vallahi artık anneme bile dert yanmıyorum işte burda içimi döküyorum sadece
...
o kadar yoruldum ki olmadığından ne yapayım umutsuzluk kaplıyor içimi

zaten böyle şeyler çok konuşulmuyor ki canım malesef ( derdimizi ancak birbirimiz anlayabiliriz...o an bunu yaşayanlar anlıyor sadece çünkü aklımız hep bu sorularla meşgul..
yani burda bol bol içimizi dökelim rahatlayalım :)
hamiş haberim olursa size hemen söylerim, kısa zamanda sizlerin de hamiş haberlerinizi duymak ümidiyle..
moralinizi bozmayın ve kötü şeyler düşünmeyelim...

sembas nerelerdesin çitlenbikkk???

merhaba kızlar bende 10 aydır husrana ugrayanlardanım.subatta 4 yıllık evlı olmus olacagım .3 yıl korunduk bırakınca hemen olacak sandık.yanılmısız(( bır ay ıkı ay denedık olmadı.ben zaten pıpırıklıyım hemen dr. a gttım.hormon testlerım yapıldı normal cıktı hersey.ultrasonda bakıldı problem yoktu.3. ayda denedık olmadı.gıttım rahım fılmı cekıldım tuplerımdemı bısı var dıye.o da temız cıktı.yumurta takıbı yaptrdım yumurtamda gec olsada catlıyordu.yanı bende sorun yokmus.esım gıttı 4. denememızde varıkosel cıktı.ozel hastanede sperm testı yaptrdı.orda hersey normal cıktı.sayı 1 cc de 26 mılyon hareket toplam % 60 ,morfolojı who ya gore % 75 cıktı ki sınır % 50 idi.sonra bız teoman cem kadıoglunu ogrendık varıkselde cok ıyı bır dr.mus.ona gıttık.tumlab ve capanın sperm testını kabul edıyormus sadece.tumlabda test yaptrdık tam bır sok yasadık.1 ccde 9 mılyon ve krugere gore morfolojı % 2 cıktı ki sınır % 14 en kotu ıhtımal % 4 olmalı.bırde DFI yanı dna hasar testı yaptrdık.dna dakı hasar en cok % 15 olması gerekırken esımde % 42 cıktı.dr. bunun varıkoselden dolayı yukselmıs olabılecegını,bukadar yuksegıne az rastlandıgını ve amelıyat sonrası dusmesının beklendıgını soyledı. 2 temmuzda esım varıkosel amelıyatı oldu.4 ay sonra yanı 30 ekımde test yaptrdık.1 ccde 17 mılyon morfolojı % 2 idi hala .sadece sayı yukselmıs.ılac ıstedık vermedı.6 ay dolsun bırdaha test yapalım bakalım nereye kadar yukselme olcak ondan sonra verırız ılac dedı.ama ben esıme yınede evicap e vıtamını ve cınko aldırdım sımdı onları ıcıyor.gece yatarkende 1 tane ginseng ıcıyor ve kecıboynuzu suyu verıyorum.bakalım 3 ay sonra test nasıl cıkacak.ama amelıyat sonrası DFI testı yaptrmadık bır daha.ınsallah dusmsutur.cunku ınternetten arastrdıgıma gore hasar % 25 ten coksa normal yolla gebelık olmazmıs % 35 ten coksada mıkroenjeksıyonla bıle sans cok azmıs.bızım 42 idi.ınsallah dusmustur.yaza bende mıkro dusunuyorum normal yolla olacagı yok.bende her ay cok uzuluyorum.dun yıne adet oldum .Rabbim insallah bızımde dualarımızı kabul eder,saglıklı ,hayırlı evlatlar verır en kısa zamanda cok uzuluyorum cok

Son düzenleme:
hazel ah cnm seninde derdin büyük..
senden kaynaklanmıyor demek senin ki..
eşinden kaynaklanması da çok sorun çıkartır..üzülme cnm bak gör inşallah yaza kadar herşey düzelir..sen eşinin ilaçlarını aksatma morelini yüksek tut herşey güzel olacak bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…