- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
merhaba kızlar bende 10 aydır husrana ugrayanlardanım.subatta 4 yıllık evlı olmus olacagım .3 yıl korunduk bırakınca hemen olacak sandık.yanılmısız(( bır ay ıkı ay denedık olmadı.ben zaten pıpırıklıyım hemen dr. a gttım.hormon testlerım yapıldı normal cıktı hersey.ultrasonda bakıldı problem yoktu.3. ayda denedık olmadı.gıttım rahım fılmı cekıldım tuplerımdemı bısı var dıye.o da temız cıktı.yumurta takıbı yaptrdım yumurtamda gec olsada catlıyordu.yanı bende sorun yokmus.esım gıttı 4. denememızde varıkosel cıktı.ozel hastanede sperm testı yaptrdı.orda hersey normal cıktı.sayı 1 cc de 26 mılyon hareket toplam % 60 ,morfolojı who ya gore % 75 cıktı ki sınır % 50 idi.sonra bız teoman cem kadıoglunu ogrendık varıkselde cok ıyı bır dr.mus.ona gıttık.tumlab ve capanın sperm testını kabul edıyormus sadece.tumlabda test yaptrdık tam bır sok yasadık.1 ccde 9 mılyon ve krugere gore morfolojı % 2 cıktı ki sınır % 14 en kotu ıhtımal % 4 olmalı.bırde DFI yanı dna hasar testı yaptrdık.dna dakı hasar en cok % 15 olması gerekırken esımde % 42 cıktı.dr. bunun varıkoselden dolayı yukselmıs olabılecegını,bukadar yuksegıne az rastlandıgını ve amelıyat sonrası dusmesının beklendıgını soyledı. 2 temmuzda esım varıkosel amelıyatı oldu.4 ay sonra yanı 30 ekımde test yaptrdık.1 ccde 17 mılyon morfolojı % 2 idi hala .sadece sayı yukselmıs.ılac ıstedık vermedı.6 ay dolsun bırdaha test yapalım bakalım nereye kadar yukselme olcak ondan sonra verırız ılac dedı.ama ben esıme yınede evicap e vıtamını ve cınko aldırdım sımdı onları ıcıyor.gece yatarkende 1 tane ginseng ıcıyor ve kecıboynuzu suyu verıyorum.bakalım 3 ay sonra test nasıl cıkacak.ama amelıyat sonrası DFI testı yaptrmadık bır daha.ınsallah dusmsutur.cunku ınternetten arastrdıgıma gore hasar % 25 ten coksa normal yolla gebelık olmazmıs % 35 ten coksada mıkroenjeksıyonla bıle sans cok azmıs.bızım 42 idi.ınsallah dusmustur.yaza bende mıkro dusunuyorum normal yolla olacagı yok.bende her ay cok uzuluyorum.dun yıne adet oldum .Rabbim insallah bızımde dualarımızı kabul eder,saglıklı ,hayırlı evlatlar verır en kısa zamanda cok uzuluyorum cok
kızlar selamlar
nasılsınız???
slm canıım nasılsıın ? ben daha anca doğrulabildiim dün ağrılarım iyice arttı migrenimide çoşturdu hastaneye gittimm acile ağrı kesici falan yaptırdım ama banamısın demedi ağrım geçmedi onu bırak bide popo acısı eklendişişti kalçam anca gelebildiiim sıkma güzeliiim canını hayırlısıyla gelicek bebişlerimiz...
her türlü gebe kalırsınız. of siz doktorların şıundan bundan dedigine bakmayın. asla olmaz dedikleri bir gun zort normal yollardan gebiş kalırsınız
ayrıca neden aglıyorsunuz ben anlamadım. pko luyum gebiş kalamam yok öle bişey. her türlü şekilde gebiş kalırsınız her türlü hemde
eşinin sipermleri az olan arkadaş keciboynuzu kemirsin kocan. kür olarak degil ama. aklına geldikce bol bol yesin. tek yan etkisi belki kabız olur.
umutsuz oldukca sacma sapan şeyleri düşünüp strese girip gebe kalamıyorsunuz. stres hormonu sipermenlerin tutunamasını engeller.
cnm çok geçmiş olsun.iyice tatile çıktın kkdan:))
hayırdır kalçana ne oldu ki??
hee iğneden dolayı mı şişti yoksa??
ne kadar yıprandın kuzucuk şu regl döneminde
bi an önce gel aramıza olur mu?
daha yeni.7 aylık evliyim.
bende de pko var.
doktorlar hayatta bebeğin olmaz dediler!
evlendiğimiz ilk ay korunduk.ikinci ay korunmayı bıraktık.hamile kaldım.
ancak 2 ay önce kalp durması sonucu kürtaj oldum.
şimdi de ilişkiye girerken zorlanıyorum.doktor 'endometrit' olabilir dedi!
o da bebişi engelliyormuş.
hatta rahim alınmasına kadar ilerliyormuş.
pko zaten çocuk yapmıyor,bi de bu endometrit çıktı!
bilmiyorum.Allah ım en hayırlı ve en erken zamanda sağlıklı bebişler ver bize.(amin)
bende de rahim iltihabı endometri var..ve bunu çok ağır bi kanama geçirmemle anladık yani bende belirtisi bu oldu..adetten 4 gün sonra bi kanamam başladı durur diye ilk gün dr a gitmedim..2. gün öyle bi hale geldim ki ayağa kalkamıyodum kan kaybından..hastaneye gittim beni acilden doğumhaneden aldılar muayeneye..neyse işte dr baktı 5 ilaç yazdı bu ilaçları al yoksa bu kanama durmaz dedi..o gün rahim iltihabı teşhisi kondu 2 ayrı dr tarafından..
bebek durumunu etkilemesine gelince daha dün bi dr ile görüşmeye gittim tüp bebek dr u danışma amaçlı..dr a dedim ki bende rahim iltihabı varmış..o yüzden ben hamile kalamıyorum galiba dedim..adam onla ilgisi yoktur dedi..her kadın her ay kendisi bile farketmeden iltihap sorunu yaşar dedi..ilgisi olsa hiçbi kadın hamile kalamazdı dedi..herkeste olan şey bunlar dedi..ama eğer ki akıntın yoğunsa,kokuluysa,kaşıntı varsa,yanma varsa bu durumda tehlikeli olur çünkü ilerlemiş demektir dedi..bende bunların hiçbiri bende yok dedim gerçekten de yok yanii..dr o zaman ona takılma dedi..önemi yok dedi..
mutlaka!
bi akrabam ameliyat olmuştu.
onu ziyarete gittik.
yanında 27 yaşında evli bi bayan yatıyordu.
sohbet ettik biraz.
3 kere pko ameliyatı olmuş.
3.de de tekrarlamış.son ameliyattan sonra kontrole gidiyor.herşey temiz.
bi gece ağrılar ve kanamalar.kız hemen acile geliyor.
kistler patlamış ve yumurtalıklarını çatlatmış.hemen rahmini almışlar.
çocuğuda yokmuş.
endometrit te aynı şeyi yapıyormuş.karnı yumurtalıkları kaplıyormuş.
iyi düşünelim iyi olsun.
bebiş düşünelim bebiş olsun.
akıntım kokulu ve yanmam var.
dün kırmızıları gördüm.kırmızılar geçsin hemen doktora gideceğim.
hem pkolarıma hemde şu endometrit denilen rahatsızlığıma baktırayayım.
çünkü sonuçları korkutucu!
kan pıhtılaşması içinde test yaptırmayı düşünüyorum.
bugünde ovulasyon testi için sipariş verdim.
Allah ım bizi evlat sevgisiyle sınama!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?