her ay benim gibi içi kan ağlayan var mı?

İnş. en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
moralini bozma!

kızlar selamlar
nasılsınız???

slm canıım nasılsıın ? ben daha anca doğrulabildiim dün ağrılarım iyice arttı migrenimide çoşturdu hastaneye gittimm acile ağrı kesici falan yaptırdım ama banamısın demedi ağrım geçmedi onu bırak bide popo acısı eklendi şişti kalçam anca gelebildiiim sıkma güzeliiim canını hayırlısıyla gelicek bebişlerimiz...

her türlü gebe kalırsınız. of siz doktorların şıundan bundan dedigine bakmayın. asla olmaz dedikleri bir gun zort normal yollardan gebiş kalırsınız

ayrıca neden aglıyorsunuz ben anlamadım. pko luyum gebiş kalamam yok öle bişey. her türlü şekilde gebiş kalırsınız her türlü hemde

eşinin sipermleri az olan arkadaş keciboynuzu kemirsin kocan. kür olarak degil ama. aklına geldikce bol bol yesin. tek yan etkisi belki kabız olur.

umutsuz oldukca sacma sapan şeyleri düşünüp strese girip gebe kalamıyorsunuz. stres hormonu sipermenlerin tutunamasını engeller.

cnm çok geçmiş olsun.iyice tatile çıktın kkdan:))
hayırdır kalçana ne oldu ki??
hee iğneden dolayı mı şişti yoksa??
ne kadar yıprandın kuzucuk şu regl döneminde
bi an önce gel aramıza olur mu?

harika diyorsunuz ama inanki bnm pko ileri derecede değil
eşimin sağlığı yerinde çok şükür
ama iki senede tutmaz mı?
hani neden olmuyor pkoda gebe kalınabiliyorsa(
ilkten çok tuttu zaten..
her ay deli gbi ümitliydim olacak gibi..
inanki şu druma geldimse çok feci yorulduğumdan..
pkolu gebe kalmak büyük bir şans..
ve o şansın herkeze vurması dahada büyük bir şans.

evet canım iğneden ssağol canıım bugün daha iiyim çok şükür.... olmadım olmadım hiç ağrımda yoktu acısını fena cıkardı :)

pkolu olan arkadaslar sogan suyu denedınızmı.o bır cok pcoluya ıyı gelmıs hamıle kalmıslar.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz inşallah

bende de rahim iltihabı endometri var..ve bunu çok ağır bi kanama geçirmemle anladık yani bende belirtisi bu oldu..adetten 4 gün sonra bi kanamam başladı durur diye ilk gün dr a gitmedim..2. gün öyle bi hale geldim ki ayağa kalkamıyodum kan kaybından..hastaneye gittim beni acilden doğumhaneden aldılar muayeneye..neyse işte dr baktı 5 ilaç yazdı bu ilaçları al yoksa bu kanama durmaz dedi..o gün rahim iltihabı teşhisi kondu 2 ayrı dr tarafından..
bebek durumunu etkilemesine gelince daha dün bi dr ile görüşmeye gittim tüp bebek dr u danışma amaçlı..dr a dedim ki bende rahim iltihabı varmış..o yüzden ben hamile kalamıyorum galiba dedim..adam onla ilgisi yoktur dedi..her kadın her ay kendisi bile farketmeden iltihap sorunu yaşar dedi..ilgisi olsa hiçbi kadın hamile kalamazdı dedi..herkeste olan şey bunlar dedi..ama eğer ki akıntın yoğunsa,kokuluysa,kaşıntı varsa,yanma varsa bu durumda tehlikeli olur çünkü ilerlemiş demektir dedi..bende bunların hiçbiri bende yok dedim gerçekten de yok yanii..dr o zaman ona takılma dedi..önemi yok dedi..

Son düzenleme:

akıntım kokulu ve yanmam var.
dün kırmızıları gördüm.kırmızılar geçsin hemen doktora gideceğim.
hem pkolarıma hemde şu endometrit denilen rahatsızlığıma baktırayayım.
çünkü sonuçları korkutucu!
kan pıhtılaşması içinde test yaptırmayı düşünüyorum.

bugünde ovulasyon testi için sipariş verdim.

Allah ım bizi evlat sevgisiyle sınama!

minik yaramaz;
benden dr şöyle bir test istedi kan pıhtılaşmasıyla ilgil;
protein A
protein C
bebek anne karnındayken beslenme kanlanma yeterince oluyor mu olmuyor mu anlaşılması gerek bir tes.
temiz çıktı çok şükür.

inşallah bu ay güzel haberler alırsın drdan..
bana pko yok olmuş
o hafif seyreden pkon bile kaybolmuş dese dr ben hamile kalmış gibi sevineceğim..

canım bende de endometriozis var. 3 adet 5 cm ye yakın çikolata kistlerim var. bu kadar karamsar düşünme bence. benim bir arkadaşımda da vardı bu hastalık fakat kurtuldu çok şükür. bizlerde iyileşiriz inşallah dermansız bir hastalık değil elhamdülillah. bende 15 aylık evliyim hiç korunmadığım halde henüz bebişim yok malesef. ama bir süre daha normal yollardan denemeyi düşünüyorum. olmazsa ameliyat olurum sanırım.

akıntın fazla ise önemsemekte haklısın..çünkü akıntı özellikle kokulu ise ilerlediğini gösteriyomuş..ama merak etme dr ilaç veriyo antibiyotik o kadar yanii..korkulcak bişey yok..endişelenme sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…