her ay benim gibi içi kan ağlayan var mı?

allahım inşallah bütün herkese annelik babalık duygusunu yaşatır.üzülmeyin üzülmeye devam ettikçe daha kötü olacaksınız sinir sitres yapmayın diyeceğim ama eldemi dıyeceksınız .ben allaha şükür 6 ay kadar bekledım ve şimdi 7 aylık hamileyim .her ay test alırdık adet günüm falan gelmeden bazen mıdem bulanırdı kendımı hamıle zannederdım eşim ogun test alırdı yapardık ben hep ağlardım eşim artık almayacagım cok üzülüyorsun derdı ama işte rabbim büyük inşallah o duyguyu tadacagız .akrabamda var 5 sene olmadı sırf stresten stres yapmayı bıraktı 2 hafta içinde kaldı hamıle

melekmehmet
ay maşallah
şimdi hamile mi akrabanız??
Rabbim verince veriyor..
pko vs varmıydı akrabanızda??
bana umut oldu ya

selam kızlar...gecikeli 8 gün oldu ama dün akşam idrar testim negatif çıktı...hala gelen giden de yok

işn. öyledir.ara sıra ateş bassıyor beni.anneme sordum iltihaptandır dedi.
Allah ım şu mübarek günlerin hürmetine bizleri sağlıklı evlatlar nasip et.

sardunya neden gecikiyor ki reglin cnm
bayada çok gecikmiş
adetlerin mi düzensiz yoksa?
bebis yok yani emin misin??

selam arkadaşlar, kendinizi hiç üzmeyin ve bol bol dua edin. ben tam 25. ayda meleğime kavuştum. 24 ay aynı duyguları yaşadım. bazen ağladım bazen isyan ettim. ama Rabbim en beklemediğim zamanda doktorun olmaz dediği ayda bu mutluluğu yaşattı bana. çok dua ettim ve hiç yılmadım. sizde yılmayın ve moralinizi yüksek tutun. hepinizi öpüyorum tez zamanda güzel haberlerinizi duyarız inşallah şekerler

selam kurdelam,,,nolur sakın yılma,,pes etme,,,,ben yaklaşık 4 sene bekledim,,,4 senede kaç defa aşılama ve tüp bebek denedim,,,hiçbiri işe yaramadı,,,tekrar tüp bebek tedavisine başlıcekken(4.denemem olacaktı) kendiliğimden hamile kaldım,,,mucize olmuştu resmen,,ben dahil çevremde herkes şoka girmişti,,ben de seninm yaşadığn duyguların hepsini her ay yaşardım,,,
seni çok iyi anlıyorum,,,ama senden rica ediyorum,,,nolur birgün anne olacağına inan,,,ve de Allaha,,,inanç ve umut herşey çünki..
sevgiler...

kızlar ne güzel hikayeler bunlar insan şaşırıp kalıyor lakin:))
peki doğal yoldan mı oldu bebişinz??
bnm gibi umudunuzun bittiği anda oluvermiş.
ama benim hiç umudum yok iki senedir olmuyor çünkü

yüce Allahım isterse veriyor demek zamanı gelmiş
belki bnmde zamanım vardır daha
ama hiç çocuğu olmayanlardandır belki kaderim
bunun için çok korkuyorum
dediğiniz gibi umudumu yitirmemem gerek ama insanım artık çok yoruldum
çok teşekkür ederim verdiğiniz morellere
Allah razı olsun

evet canım şimdi hamıle bu ay dogumu var inşallah . kendısı hemşireydı işide cok streslıydı bırde kendısı stres tyapıyordu iş yerını degıstırdı rahatladı hemende kaldı sende sıkma canını hayatım geç olsun güç olmasın hayatım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…