pkolu olan arkadaslar sogan suyu denedınızmı.o bır cok pcoluya ıyı gelmıs hamıle kalmıslar.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz inşallah
akıntın fazla ise önemsemekte haklısın..çünkü akıntı özellikle kokulu ise ilerlediğini gösteriyomuş..ama merak etme dr ilaç veriyo antibiyotik o kadar yanii..korkulcak bişey yok..endişelenme sakın..
selam kızlar...gecikeli 8 gün oldu ama dün akşam idrar testim negatif çıktı...hala gelen giden de yok
sembas uğramaz oldun cane
iyiyim sembas
bende öyle vallahi
şimdi dip temizlik var ona başlıcam
görüşürüz fıstık
görüşrüz canım dikkat et kendine bnmki perde asarken uçmauçuyodum az kalsıın
ççalışmalara başlayana kadar dip bucak bitsin :)
kızlar ne güzel hikayeler bunlar insan şaşırıp kalıyor lakin:))selam arkadaşlar, kendinizi hiç üzmeyin ve bol bol dua edin. ben tam 25. ayda meleğime kavuştum. 24 ay aynı duyguları yaşadım. bazen ağladım bazen isyan ettim. ama Rabbim en beklemediğim zamanda doktorun olmaz dediği ayda bu mutluluğu yaşattı bana. çok dua ettim ve hiç yılmadım. sizde yılmayın ve moralinizi yüksek tutun. hepinizi öpüyorumtez zamanda güzel haberlerinizi duyarız inşallah şekerler
yüce Allahım isterse veriyor demek zamanı gelmişselam kurdelam,,,nolur sakın yılma,,pes etme,,,,ben yaklaşık 4 sene bekledim,,,4 senede kaç defa aşılama ve tüp bebek denedim,,,hiçbiri işe yaramadı,,,tekrar tüp bebek tedavisine başlıcekken(4.denemem olacaktı) kendiliğimden hamile kaldım,,,mucize olmuştu resmen,,ben dahil çevremde herkes şoka girmişti,,ben de seninm yaşadığn duyguların hepsini her ay yaşardım,,,
seni çok iyi anlıyorum,,,ama senden rica ediyorum,,,nolur birgün anne olacağına inan,,,ve de Allaha,,,inanç ve umut herşey çünki..
sevgiler...
iyiyim sembas
bende öyle vallahi
şimdi dip temizlik var ona başlıcam
görüşürüz fıstık
görüşrüz canım dikkat et kendine bnmki perde asarken uçmauçuyodum az kalsıın
ççalışmalara başlayana kadar dip bucak bitsin :)
ay dikkat et sembasçım kendine
mazallah
bende çok sakarımdır..
sembass neler yaptın kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?