- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
İyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.Not korunduğu halde korkum geçmiyor.
Hamile olduklari haldemi adet goruyorlar yani onami oyle diyorlarbazı hamilelikte regl da oluyor hamileler onu diyo
Yanlış okumuşşun bence bebek olacak dıye korkuyor hamıle kalmktan korkuyor. Bende böyle anladmbebek istiyorsunuz olmuyor sanırımdoğru mu okudum
En iyisimi sen hiç şey yapma yüzde yüz garantilievet artik sinirlerim çok bozuldu. Eşime yansitmamaya calisiyorum bu durumu ama her ay regli günüm yaklaşırken azap yasiyorum 2-2 tane test çubuğu aliyorum iyice biktim. Yarin yine alicam
bence kk daki modaya uyup eşofmanlar üzerindeyken yapsınlarR
En iyisimi sen hiç şey yapma yüzde yüz garantili
Katılıyorum bak oda iyiymiş yaaabence kk daki modaya uyup eşofmanlar üzerindeyken yapsınlar
aynen yanlış okumuşumYanlış okumuşşun bence bebek olacak dıye korkuyor hamıle kalmktan korkuyor. Bende böyle anladm
aynen hamileliğin üstüne oldukları için üstüne olmak dedniyorHamile olduklari haldemi adet goruyorlar yani onami oyle diyorlar
Vazektomi istedik biz de ama esim kabul etmiyor
Kondomu tam klavuza uygun olarak kullaniyoruz, her seferinde akma kokma var mi diye kontrol ediyoruz :)
1 kez kondom kazasi oldu ertesi gun hapi kullandim
Tekrar olursa sagligim acisindan kullanmak iyi degil diye korkuyorum su an.
Bir de emzirdigimden adetim duzensiz, bu ay 8 gun geciktim 6 test yaptim.
Mide bulantilarim da baslamisti ki adet oldum
Ertesi gün hapinin ne zararı var
Çok yüksek derecede hormonlar içeriyor. Bir doğum kontrol yöntemi değil acil durumlarda (tecavüz vb) kullanılıyor ondan.Benim bir arkadaşım iki yıl önce kullandı kız resmen yan etkilerin hepsini dibine kadar yaşadı. Kaç ay adeti düzene girmemiş.
Insallah Allah senin gibilerine hic cocuk nasip etmez.Amin
Allah allah bende bi kez kullandım hiçbir sorun yasamadim
Kendin korun bu denli endişe duymazsın bu yıpratır seniİyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.Not korunduğu halde korkum geçmiyor.
bebek istiyorsunuz olmuyor sanırımdoğru mu okudum
http://m.kadinvekadin.net/haber.php...da-bir-kezden-fazla-kullanilmamali-2012-09-12Ertesi gün hapinin ne zararı var
Hayırdır inşallah bu aralar bende de var. Hatta bugün midem bulanıyor du sabah. Bende ayyy antibiyotik kullanıyor um okadar ya hanileysem dedim yine ama iki gündür regl oldum. Mide bulantısı kesin antibiyotik yüzünden diyip rahatladım. Üstüne adet görme olayı biraz farklı mı anlatılıyor halk arasında. Benim bildiğim o bebeğin yerlesirken oluştuğu ufak kanama. Öyle adet gibi sabahtan akşama olan bir durum değil.İyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.Not korunduğu halde korkum geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?