Her erkek evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamış mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin için önemli değilse, doğrusunu öğrenmek ilişkinizi etkilemeyecekse etrafınızdaki saçma insanların gazına gelip konuyu tekrar açmak veya uzatmak hatasına düşmeyin. İlk gece yaşayıp yaşamadığını anlarsınız zaten. tecrübeli olup olmadıkları ilk gece belli oluyor

Puhahahaha aynen ben de aynısını düşündüm, yokluktan yapacak olsa özel uçakta boy boy fotoğraf paylaşmaz elinde sampanyayla Benim dediğim cok pahalıymış kendisiyle görüşmek isteyip duyunca vazgeçen arkadasım vardı ki o da baya milyoner

Bakmayın sayfasına bu kadar kompleks yapacaksanız

yok bunlar işçi değil.
işçiler maaşla genelevde pavyonda çalışan ve sömürülenler.
bunun gibilere olsa olsa serbest girişimci denir.

Nasıl zorunda değiler? Nerden biliyoruz? Bu şekilde yaşayanlar da kendine böyle yatırım ve reklam yapıyorlar. Zengin müşteriler neyden hoşlanıyorsa öyle davranıyorlar. Şimdi o kadın bırakıyorum dese gitse herhangi bir yerden iş istese kim verecek? Mafya kısmını da filmlerden görüyoruz zaten anlatmama gerek yok.

Seninki uçmuş kız benim dediğim sadece Sapanca’ya ,Hobbit evlerine falan götürtebildi kendini Oysa takıldığı kişinin soyadı Ağaoğlu

Çığlıklar içinde sevişmenin, özel hayatımızı konu komşuya duyurmanın dindeki hükmü nedir kedisever hanım?
Dindeki hükmü "zina" değildir lotus hanım.
Bilmem ne zaman yaptığım yorumu unutmadığınıza göre cinsel hayatım sizi oldukça etkilemiş sanırım. Bu konuda yaranız var herhalde
Bana bir soru sordunuz ben de cevap verdim nasıl düşüneceğimi size soracak değilim öyle değil mi.
Sonuçta ben sizin namus kavramına bakış açınızı eleştirmiyorum o sizin düşünceniz bu benim.

yani. diğer arkadaşların kastettiği seks işçileri olmadıkları kesin.
ayşe tükrükçünün hayatını izleyin lütfen youtube dan. işte genelev öyle.
Evet evet anladım, sizin dediğiniz çok farklı şeyler tabii. Ben benim bahsettiğim tarz kadınların memnun olduklarından bahsediyordum. Yoksa sahipsizlikten, lüks hayat özentisinden, tehditten dolayı bu işe bulaşmış ve kolunu kaptırmış çıkamayan birçok insan olabilir. Onlara lafım yok.

Bakmayın sayfasına bu kadar kompleks yapacaksanız
Kompleks degil de apaçık gerçek bence bu. Seks isciligi tarlabasında apartmanlarda yapılan bir işten böyle butik eskortlara evrildi artık, bir kişiye bağlı olarak degil de kendi kendinin isvereni olarak serbest çalışan gibi. Üzücü ama böyle yaparak iyi bir hayat yaşayan coookkk insan var. Gayet de memnunlar hallerinden, çaresizlikten yapmadıkları da cok belli. Bundan utanmadıkları belli yani.

Zorunluluktan yapmadıkları cok acık. O yazdığım kadın odtuden falan mezun. Gayet is bulabilir silikonlarını gizleyecek kıyafet bulursa

Karşılıklı rıza ile yapıldığı sürece, yaşlar da uygunsa namussuzluk konunun neresinde?
Kim hangi dine mensup olursa olsun, kimse kimsenin namusuna laf edemez, kimse kimseye namussuz diyemez. Valla bana da konu komşunun sesini duyduğunu bildiği halde çığlıklar atmak, kendimi tutamam demek garip geliyor.

Çığlıklar içinde sevişmenin, özel hayatımızı konu komşuya duyurmanın dindeki hükmü nedir kedisever hanım?
Ahahahaha o nasıl laftı, alnı olsa da öpseeem

keşke herşeyi işimize geldiği gibi yorumlamasak, millete namussuz yaftası yapıştırmayıp kendi hayatımızla ilgilensek. Namus diyince insanların aklına neden iki bacağımızın arası gelir anlamam, asıl namus kalpte, akılda, ahlakta değil midir?

Yani gerçekten bunu mu takıyorsunuz. Adamı zorlamayın konuyu açmayın yalan söylemesin.

ben de size yalan söylenildiğini düşünmüyorum. erkekler bu konuda toplumsal baskı görmez zaten. sizin için bu mesele önemli değişse hala niye kurcalıyosunuz ki belki de yaşamıştır yani napabilirsiniz yine sorsanız yine yalan söyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…