- 23 Mayıs 2020
- 968
- 1.691
- 63
- Konu Sahibi yeduaetsev_
-
Puhahahaha aynen ben de aynısını düşündüm, yokluktan yapacak olsa özel uçakta boy boy fotoğraf paylaşmaz elinde sampanyaylaYa Faceapp bassa ne basmasa ne, senin bahsettiğini tanımıyorum bakıcam hemen, benim bahsettiğim kadar arsız olamazYani çaresiz kadın bunları bu kadar yansıtmaz. Zaten ben ondan daha çaresizim Range Rover var, ev var, her gece bi klüpte. Çaresizin her gece bir klüpte twerk attığını da ilk kez görüyorum. Bir de bu tayfa aslaaaa sıradanlarla beraber olmaz. Ya inşaatçı ya galerici Ne üzülücem yani
Bakmayın sayfasına bu kadar kompleks yapacaksanızSeks işçisi işte bedenini satıyor yani. Mevzu geneleve gitmişten çok, bu işi yapıp memnun kadın vardırı savunduğum için çıktı. Hala düşüncemin arkasındayım, memnunlar ve hatta bizi ezik görüyorlar.
Seks işçisi işte bedenini satıyor yani. Mevzu geneleve gitmişten çok, bu işi yapıp memnun kadın vardırı savunduğum için çıktı. Hala düşüncemin arkasındayım, memnunlar ve hatta bizi ezik görüyorlar.
Nasıl zorunda değiler? Nerden biliyoruz? Bu şekilde yaşayanlar da kendine böyle yatırım ve reklam yapıyorlar. Zengin müşteriler neyden hoşlanıyorsa öyle davranıyorlar. Şimdi o kadın bırakıyorum dese gitse herhangi bir yerden iş istese kim verecek? Mafya kısmını da filmlerden görüyoruz zaten anlatmama gerek yok.Bilmem ki, yani evet varlar ve böyle seyler yapılıyor ve görünen cok mutlular hayatlarından memnunlar hayatı yasıyorlar. Gece yatınca ne düşünüyorlar bilemeyiz ama tabii. Yine de dayanamıyor olsalar bu Muameleye bu isi yapmak zorunda değiller, yoklukta olmadıkları cok belli. Range roverı olan 500 bin liralık saat takan bir yokluktan eskortluk yapmaz sonuçta. Hani görünenin (mutlu ve memnun) dışında bir psikolojide iseler (mutsuz) yapmak sorunda oldukları bir durumları yok. Zorunluluktan yokluktan kardeşine çocuğuna bakmak icin yapanlar var, onlara cok uzuluyorum
Neye kompleks yaptım acaba? Neyine kompleks yapayım yani? Kadınla bir derdim yok, onun hayat tarzı bu banane ben burada hayatından memnunu savundum.Bakmayın sayfasına bu kadar kompleks yapacaksanız
yok bunlar işçi değil.
işçiler maaşla genelevde pavyonda çalışan ve sömürülenler.
bunun gibilere olsa olsa serbest girişimci denir.
Seninki uçmuş kız benim dediğim sadece Sapanca’ya ,Hobbit evlerine falan götürtebildi kendiniPuhahahaha aynen ben de aynısını düşündüm, yokluktan yapacak olsa özel uçakta boy boy fotoğraf paylaşmaz elinde sampanyaylaBenim dediğim cok pahalıymış kendisiyle görüşmek isteyip duyunca vazgeçen arkadasım vardı ki o da baya milyoner
Dindeki hükmü "zina" değildir lotus hanım.Çığlıklar içinde sevişmenin, özel hayatımızı konu komşuya duyurmanın dindeki hükmü nedir kedisever hanım?
Bunlar işçi değil patron haklısın
Evet evet anladım, sizin dediğiniz çok farklı şeyler tabii. Ben benim bahsettiğim tarz kadınların memnun olduklarından bahsediyordum. Yoksa sahipsizlikten, lüks hayat özentisinden, tehditten dolayı bu işe bulaşmış ve kolunu kaptırmış çıkamayan birçok insan olabilir. Onlara lafım yok.yani. diğer arkadaşların kastettiği seks işçileri olmadıkları kesin.
ayşe tükrükçünün hayatını izleyin lütfen youtube dan. işte genelev öyle.
Kompleks degil de apaçık gerçek bence bu. Seks isciligi tarlabasında apartmanlarda yapılan bir işten böyle butik eskortlara evrildi artık, bir kişiye bağlı olarak degil de kendi kendinin isvereni olarak serbest çalışan gibi. Üzücü ama böyle yaparak iyi bir hayat yaşayan coookkk insan var. Gayet de memnunlar hallerinden, çaresizlikten yapmadıkları da cok belli. Bundan utanmadıkları belli yani.Bakmayın sayfasına bu kadar kompleks yapacaksanız
Zorunluluktan yapmadıkları cok acık. O yazdığım kadın odtuden falan mezun. Gayet is bulabilir silikonlarını gizleyecek kıyafet bulursaNasıl zorunda değiler? Nerden biliyoruz? Bu şekilde yaşayanlar da kendine böyle yatırım ve reklam yapıyorlar. Zengin müşteriler neyden hoşlanıyorsa öyle davranıyorlar. Şimdi o kadın bırakıyorum dese gitse herhangi bir yerden iş istese kim verecek? Mafya kısmını da filmlerden görüyoruz zaten anlatmama gerek yok.
Zorunluluktan yapmadıkları cok acık. O yazdığım kadın odtuden falan mezun. Gayet is bulabilir silikonlarını gizleyecek kıyafet bulursa
Kim hangi dine mensup olursa olsun, kimse kimsenin namusuna laf edemez, kimse kimseye namussuz diyemez. Valla bana da konu komşunun sesini duyduğunu bildiği halde çığlıklar atmak, kendimi tutamam demek garip geliyor.Karşılıklı rıza ile yapıldığı sürece, yaşlar da uygunsa namussuzluk konunun neresinde?
Ahahahaha o nasıl laftı, alnı olsa da öpseeemÇığlıklar içinde sevişmenin, özel hayatımızı konu komşuya duyurmanın dindeki hükmü nedir kedisever hanım?
Size de bye
Yani gerçekten bunu mu takıyorsunuz. Adamı zorlamayın konuyu açmayın yalan söylemesin.Merhaba sevgili kk üyeleri
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu aralar bu soru "etrafımdaki insanların söyledikleri sebebiyle" aklıma takılıyor. Şöyle ki; bu yaza doğru evlenmeyi planladığım bir nişanlım var. Ve kendisi benim ilki olacağımı söylüyor. İnanıyorum çünkü evlilik öncesi ilişkiye karşı bir insan değilim ve sevgilime de yıllardır bu düşüncemi doğru aktardığımı düşünüyorum. Evet bende yaşamadım, ilk kez evleneceğim kişiyle yaşayacağım ama bunu bir tabu haline getirmedim..
Gel gelelim ki kuzenlerimin de arasında bulunduğu bir arkadaş ortamında (özellikle evli olanlar) bu konu açıldığında; "Hayatta inanmam, bir erkek 25-30 yaşına gelecek ve hiç ilişkiye girmemiş olacak."
"Hem nerden biliyorsun, doğduğundan beri yanında mıydın? Hiç inanma o laflara"
"İmkansız. Evlenirken bakir olan erkek yoktur, varsa da yalan söylüyordur ya da sağlık sorunları vardır." ve daha neler neler...
Hatta ilk etapta bana birbirimizin ilki olacağımız fikri güzel gelmişken, yine başka bir kafadan "İlişkiye girmemiş erkek mi olur, deneyimsiz bir erkekle ilişkiye girmeyi sakın düşünme bile, ilk gecen zehir olur" vs vs bana göre saçmalık olan onlara göreyse gayet normal olan bu cümleler dahi sarfedildi.
Şimdi size soruyorum, sizce bir erkek gerçekten evlenmeden önce mutlaka cinsel ilişki yaşamış mıdır? Veya cinsel ilişki yaşamayan biriyle evlenmek onların söylediği gibi çok büyük bir dezavantaj mıdır?
Nişanlıma da tekrar tekrar soramam gerçekten hiç ilişkiye girmedin mi falan diye, çok çocukça olur .Yaşasın veya yaşamasın umrumda değil, şu an asıl önemli olan nişanlımın bana karşı yalan söylemiş olma ihtimalini soktular kafama.
Evlilik arefesinde yapılır mı bu insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?