- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi yeduaetsev_
-
Kırmızı oda Melek gerçek hikaye. Başta tatlı gelen para sonunda kızı bitirmişti. Bu da bir örnekYa Aleyna Çakır bile ailesine dava açmıştı. Neler yaşadığını hepimiz biliyoruz. Bakmakla görmenin farkını idrak lazım. Acaba midesizce bulduğu tiksindiği kadınlara hiç nasılsın diye sormuş mu?
Katarsizler filan da seks işçiliği yapmak zorunda kalan trans insanlarla dolu. Çünkü neden bu tiksinerek bakmalar yüzünden.Kırmızı oda Melek gerçek hikaye. Başta tatlı gelen para sonunda kızı bitirmişti. Bu da bir örnek
Yani gir bakalım kadının hesabına. Bugün hangi eniştenizleyim? Tabii ki en çok para verenleyim. Dolarla ismini yazmalar. Neden evlilik düşünmüyorsun? Neden evleneyim sıkılırım ben evlenmem için yaşlı ve yürüyen para olması lazım. Bende enişte çok, whatsapp mesajlarını paylaşıyor bazen o eniştelerle, ahlaksızlık diz boyu. Ben de evlenme programında görüp bakmıştım kızın hesabına daha da çıkamadım ne kadar ileri gidecek diye. Ayrıca öyle bir videolar paylaşıyor ki halinden memnun olmayan çaresiz kadınlar öyle bir video paylaşmaz. Hangi çaresiz kadın şeffaf taytla poposunu zoomlar ve elleyerek merdiven çıkar? Muz ve çikolatayı yalarken video atar ve bugün hanginiz çok para veriyorsanız sizleyim der?O memnun olan kadınlarla oturup konuştunuz mu? Gerçekten memnunlar mı?
şu cümlenizden hani ''nasıl bir zorunluluk olursa olsun böyle bir şey yapılmaz'' gibi bir ima sezmiştim de onun için size yazmak istemiştim...
ben yanlış anlamışım kusura bakmayın :)
şu an belki alıştıkları için memnunlardır ama ilk olarak niye girmişler bu işin içine onu bilmek lazım aslında... bilemiyorum elbet vardır sizin dediğiniz gibi insanlar da,ama çoğu bu işlere girmek zorunda bırakılıyor,sonra da alışıyorlar... içlerindeki acıyı,duyguları zımparalayıp susturarak devam etmek zorunda kalıyorlar bence
O memnun olan kadınlarla oturup konuştunuz mu? Gerçekten memnunlar mı?
Ya Aleyna Çakır bile ailesine dava açmıştı. Neler yaşadığını hepimiz biliyoruz. Bakmakla görmenin farkını idrak lazım. Acaba midesizce bulduğu tiksindiği kadınlara hiç nasılsın diye sormuş mu?
demek istediğim tam olarak bu örneklerdi işte...Kırmızı oda Melek gerçek hikaye. Başta tatlı gelen para sonunda kızı bitirmişti. Bu da bir örnek
İnstagramı mı anlatıyosun? Tekrar ediyorum. Tamam sensin.Yani gir bakalım kadının hesabına. Bugün hangi eniştenizleyim? Tabii ki en çok para verenleyim. Dolarla ismini yazmalar. Neden evlilik düşünmüyorsun? Neden evleneyim sıkılırım ben evlenmem için yaşlı ve yürüyen para olması lazım. Bende enişte çok, whatsapp mesajlarını paylaşıyor bazen o eniştelerle, ahlaksızlık diz boyu. Ben de evlenme programında görüp bakmıştım kızın hesabına daha da çıkamadım ne kadar ileri gidecek diye. Ayrıca öyle bir videolar paylaşıyor ki halinden memnun olmayan çaresiz kadınlar öyle bir video paylaşmaz. Hangi çaresiz kadın şeffaf taytla poposunu zoomlar ve elleyerek merdiven çıkar? Muz ve çikolatayı yalarken video atar ve bugün hanginiz çok para veriyorsanız sizleyim der?
Yani kadın memnun işte arkadaşlar ne yapalım şimdi?
Ve kendisi de söylüyor zenginim, daha çok zengin olmak istiyorum hayalim bu diyor eee yani emektar falan mı demeliydim memnun yerine?
Çığlıklar içinde sevişmenin, özel hayatımızı konu komşuya duyurmanın dindeki hükmü nedir kedisever hanım?Herkese göreceli bir konu bu.
Karşılıklı rıza ile de olsa bazı kişilerin inançlarından dolayı ve inançlarının getirdiği yasaklardan dolayı namus kavramını farklı şekilde kabul eder.
Dini konular yasak olduğu için ayrıntıya giremem.
Benim için zinadır başkası için normaldir.
Herkesin kendi düşüncesi
Valla duyabilirler kendimi kısıtlayabileceğim bir durum değil.
Ay sana hiçbir şey bile yazmayacağım. Yılların memnun seks işçilerini savunmada bir numarasın. Bensem daha da cevap yazma lütfen. Kadın bile kendine oro.pu yazanlara gülüyor, sen ondan çok onu savundun vallaİnstagramı mı anlatıyosun? Tekrar ediyorum. Tamam sensin.
Siz bu pencereden bakmaya devam edin ne diyeyim. Ben sizin gibi bakamıyorum o insanlara.Yani gir bakalım kadının hesabına. Bugün hangi eniştenizleyim? Tabii ki en çok para verenleyim. Dolarla ismini yazmalar. Neden evlilik düşünmüyorsun? Neden evleneyim sıkılırım ben evlenmem için yaşlı ve yürüyen para olması lazım. Bende enişte çok, whatsapp mesajlarını paylaşıyor bazen o eniştelerle, ahlaksızlık diz boyu. Ben de evlenme programında görüp bakmıştım kızın hesabına daha da çıkamadım ne kadar ileri gidecek diye. Ayrıca öyle bir videolar paylaşıyor ki halinden memnun olmayan çaresiz kadınlar öyle bir video paylaşmaz. Hangi çaresiz kadın şeffaf taytla poposunu zoomlar ve elleyerek merdiven çıkar? Muz ve çikolatayı yalarken video atar ve bugün hanginiz çok para veriyorsanız sizleyim der?
Ve kendisi de söylüyor zenginim, daha çok zengin olmak istiyorum hayalim bu diyor eee yani emektar falan mı demeliydim memnun yerine?
Ne diyecek memnunum diyecek tabi. Çünkü toplum tarafından dışlanmış yapabilecek tek şey bedenini satmak. Onu da istiyormuş gibi davranmalı ki para kazansınKatarsizler filan da seks işçiliği yapmak zorunda kalan trans insanlarla dolu. Çünkü neden bu tiksinerek bakmalar yüzünden.
Hayır, ben ayıplamıyorum ki. Sadece hayatından memnun diyorum. Hatta az önce girdim baktım, ben mi yanlış düşünüyorum diye, her gün para dolu jakuziye girmeden rahat edemiyorum sizce vücudum neden morarmış yazmışSiz bu pencereden bakmaya devam edin ne diyeyim. Ben sizin gibi bakamıyorum o insanlara.
Bu arada maden tasvip etmiyorsunuz neden sayfasına bakıyorsunuz ki? Ayıplamak için mi?
Valla İnstagram öyleleriyle dolu, engellemekten spamlemekten ben yoruldum. Calısıyoeum kazanıyorum cok param var calısırken (wtf) seyahat etmek (zengin ve evli is adamlarının haftasonu kaçamagı icin sehir dışına çıkmak) en sevdiğim sey, müşterilerimin hediyelerini açmak (ekstra muamele icin pahalı çantalar falan) en sevdiğim sey vs yazıp boy boy paylasıyorlar. Baya iğrenc bir sey bence ve ben onlara asla üzülmüyorum aksine onlar üzülüyor acıyor bize, bir tanesi sureklı adamlardan birinin karısına laf atıyordu falan storyden vs. Cok mide bulandırıcı seylerAsla inanmıyorum memnuniyetlerine.
Evet ya, işte bunlardan bahsediyorum tam olarak.Valla İnstagram öyleleriyle dolu, engellemekten spamlemekten ben yoruldum. Calısıyoeum kazanıyorum cok param var calısırken (wtf) seyahat etmek (zengin ve evli is adamlarının haftasonu kaçamagı icin sehir dışına çıkmak) en sevdiğim sey, müşterilerimin hediyelerini açmak (ekstra muamele icin pahalı çantalar falan) en sevdiğim sey vs yazıp boy boy paylasıyorlar. Baya iğrenc bir sey bence ve ben onlara asla üzülmüyorum aksine onlar üzülüyor acıyor bize, bir tanesi sureklı adamlardan birinin karısına laf atıyordu falan storyden vs. Cok mide bulandırıcı seyler
Ben yoklar, ya da böyle şeyler yapmıyorlar demiyorum. Cicişler vardı bi ara sonra da bir tanesi çok güzel bi video çekmişti. Siz salak mısınız her gördüğünüze inanıyosunuz, bir insan bu kadar salak olabilir mi? Diye.Valla İnstagram öyleleriyle dolu, engellemekten spamlemekten ben yoruldum. Calısıyoeum kazanıyorum cok param var calısırken (wtf) seyahat etmek (zengin ve evli is adamlarının haftasonu kaçamagı icin sehir dışına çıkmak) en sevdiğim sey, müşterilerimin hediyelerini açmak (ekstra muamele icin pahalı çantalar falan) en sevdiğim sey vs yazıp boy boy paylasıyorlar. Baya iğrenc bir sey bence ve ben onlara asla üzülmüyorum aksine onlar üzülüyor acıyor bize, bir tanesi sureklı adamlardan birinin karısına laf atıyordu falan storyden vs. Cok mide bulandırıcı seyler
Ay evet cok da cirkinler bir de basıyorlar faceappi, erkekler de diyor ki herhalde hem guzel hem seksi. Benim de aklıma irem Şahin geldi kusasım geliyor gördükçeKız sen Naz Mila’yı bilmiyorsun herhaldeAçık açık söylüyor çok da memnun dalgasını bile geçiyor Onun gibi nicesini biliyorum yani
Yani gir bakalım kadının hesabına. Bugün hangi eniştenizleyim? Tabii ki en çok para verenleyim. Dolarla ismini yazmalar. Neden evlilik düşünmüyorsun? Neden evleneyim sıkılırım ben evlenmem için yaşlı ve yürüyen para olması lazım. Bende enişte çok, whatsapp mesajlarını paylaşıyor bazen o eniştelerle, ahlaksızlık diz boyu. Ben de evlenme programında görüp bakmıştım kızın hesabına daha da çıkamadım ne kadar ileri gidecek diye. Ayrıca öyle bir videolar paylaşıyor ki halinden memnun olmayan çaresiz kadınlar öyle bir video paylaşmaz. Hangi çaresiz kadın şeffaf taytla poposunu zoomlar ve elleyerek merdiven çıkar? Muz ve çikolatayı yalarken video atar ve bugün hanginiz çok para veriyorsanız sizleyim der?
Seks işçisi işte bedenini satıyor yani. Mevzu geneleve gitmişten çok, bu işi yapıp memnun kadın vardırı savunduğum için çıktı. Hala düşüncemin arkasındayım, memnunlar ve hatta bizi ezik görüyorlar.bu anlattığınız seks işçisi değil ki...
zaten mevzu genelevemi gitmişten çıkmamışmıydı?
bu yazdığınız kadının vesikası olduğunu sanmıyorum.
Bilmem ki, yani evet varlar ve böyle seyler yapılıyor ve görünen cok mutlular hayatlarından memnunlar hayatı yasıyorlar. Gece yatınca ne düşünüyorlar bilemeyiz ama tabii. Yine de dayanamıyor olsalar bu Muameleye bu isi yapmak zorunda değiller, yoklukta olmadıkları cok belli. Range roverı olan 500 bin liralık saat takan bir yokluktan eskortluk yapmaz sonuçta. Hani görünenin (mutlu ve memnun) dışında bir psikolojide iseler (mutsuz) yapmak sorunda oldukları bir durumları yok. Zorunluluktan yokluktan kardeşine çocuğuna bakmak icin yapanlar var, onlara cok uzuluyorumBen yoklar, ya da böyle şeyler yapmıyorlar demiyorum. Cicişler vardı bi ara sonra da bir tanesi çok güzel bi video çekmişti. Siz salak mısınız her gördüğünüze inanıyosunuz, bir insan bu kadar salak olabilir mi? Diye.o hesap
Ya Faceapp bassa ne basmasa ne, senin bahsettiğini tanımıyorum bakıcam hemen, benim bahsettiğim kadar arsız olamazAy evet cok da cirkinler bir de basıyorlar faceappi, erkekler de diyor ki herhalde hem guzel hem seksi. Benim de aklıma irem Şahin geldi kusasım geliyor gördükçe
Kesinlikle öyle ben de katılıyorum. Yani bakıyorum özel uçakla dubaiye falan gidiyor kız, bize acıması cok normalSeks işçisi işte bedenini satıyor yani. Mevzu geneleve gitmişten çok, bu işi yapıp memnun kadın vardırı savunduğum için çıktı. Hala düşüncemin arkasındayım, memnunlar ve hatta bizi ezik görüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?