Her erkek evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamış mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pardonda erkek arkadaşının bi tarafının derdi onlara mı düşmüş

Ya kusura bakmada cok yakın arkadaş çevren kuzenlerinde olsa neden böyle bı sohbetın içinde yer aldınız..
onlara ne ki sizin sevgilinizin hıc ılıskı yasamamıs olmasından..
ben bunu bılsem dahi ınsanlara söyleyemem normal bı sohbetmiş gibi..

Onun dışında evlilik öncesi birliktelik yaşamamış insanlar neden dezavantaj olsun toplumumuzdaki düşünce yapısı giderek beni korkutuyor..

Benim çevremde de evlenmeden yapan erkek yok... bundan yola çıkarak hiçbir erkek yapmaz desem ne kadar komik duruma düşerim değil mi? İşte, her erkek yapar genellemesini yapan kuzenlerin de o kadar komik..

evet malesef ki herkesin bu konuyu konuştuğu bir ortamda ben de özelimi söylemiş bulundum. Söylediklerinizde çok çok haklısınız. Oysa ben normal olan bir durumu söylüyor gibi hissetmiştim söylerken. Ama söyledikten sonra anormal olan şey sevgilimin ilişki yaşamamış olması oldu. Ve bundan dolayı da vicdan azabı çekiyorum zaten şu an...

Hata yapmışsın, umarım ders çıkarırsın. Bundan sonra herhangi bir ortamda özelin hakkında asla konuşma.

Onların yaralari varmış ondan sana böyle demişler canim

Tabiki hayır, hem cinsel ilişki yaşıycaklar hem de evlenince bakire kız isteyecekler he? Yok öyle dünya. Büyük konuşmayım ama asla daha önce birlikte olmuş biriyle evlenmem.açık ve net

Var canim benim esimde oyle aslinda bakarsan onemli birsey degil benim icin hastalik kapilmadigi surece..nerden biliyorsun diyeceksin arkadaslari ve akrabalari esimin kadinlarla ilgilenmedigini dusundukleri icin bir rus tutmuslar ruslari bilirsin guzeliklerini ama esim red etmis bir arkadasi dedi ki ben aileside bildigi icin senin basini yaktiklarini dusundum bende en yakin arkadasiyim (bunlar iki erkek bir kiz birlikte yasiyorlarmis onlar dedi bunu bana)soyleyemedim dedi bende yanilmissiniz hic bir sorunu yok demistim..aciklamasi kadinlar tiksindirici geliyordu ama sen mis gibisin dedi ustelik benim daha once iliski yadasayip yasamadigimlada ilgilenmedi..var ama bunu ogrenmek kolay degil..

deneyimli olacakmış öyle mi..
o zaman seninle ne paylaşacak
özel duygularınızı özel hislerinizi birbirinize saklamak daha güzel değil mi...
beraber öğrenirsiniz ne olacak ilişkiyi de...

deneyimli olacakmış öyle mi..
o zaman seninle ne paylaşacak
özel duygularınızı özel hislerinizi birbirinize saklamak daha güzel değil mi...
beraber öğrenirsiniz ne olacak ilişkiyi de...
Kesinlikle katılıyorum, isterseniz kınayın isterseniz eleştirin; bir erkek evlenmeden her en sebeple biriyle birlikte olmuşsa benim gözümde namussuzdur

Bir de "madem deneyim önemli ben de gideyim bir şeyler yaşayayım evlenmeden" diyorum fikirlerinin yanlışlığını göstermek için. O zaman hemen "tü kaka olmaz sen kızsın" bilmem ne moduna geçiyorlar.
İşte bence asıl mesele bu. Ya erkek için düşündüğünü kadın için de düşüneceksin. Ya da susup oturacaksın, deneyimmiş bilmem neymiş.. Bak sinirlerim bozuldu yine

Kesinlikle katılıyorum, isterseniz kınayın isterseniz eleştirin; bir erkek evlenmeden her en sebeple biriyle birlikte olmuşsa benim gözümde namussuzdur
Hadi canım, dünyanın %80i namussuz yani. O erkekler de sizin gözünüzde namussuz oldukları için depresyona girmişlerdir şimdi.

Peki bir kadın her ne sebeple olursa olsun evlilik öncesi cinsellik yaşamışsa sizin gözünüzde ne oluyor acaba?

Herkesin inancı, hayata bakışı, hayattan bekledikleri farklı. Ben bakir erkek istiyorum deyin ama olmayanların namusuna da dil uzatmayın mümkünse.

Senden öncesiyle kafanı bulandırma bence...

Ayrıca neden insanlara anlatıyorsun, neyin ispatı bu, ayıp adamın özeli...

Öğrendiğinde ne olacak ki zaten erkek adam ilişkiye girmedim demeli yoksa o sorunun detayını istersin sonra ömür boyu unutmazsın zoruna gider onu suçlarsın ne gerek var bunlara , bence artık kurcalamayı bırak

Ilkim sensin diye erkek henuz 17 yasinda degilse yalan soyluyordur.Bu kadar net.Kendini ilki benim diye kandiran kadina da he he oyledir diyorum :)
Takilma buna.Olsan nolur olmasan nolur..Ilki sen degilsindir umarim sonu sen olursun.

Niye ya ? Her erkek yapmak zorunda mı nefsini tutan günaha girmekten korkan erkekler yok mu sanıyosunuz ?
Evli fln değilim ama niye kandırsın kadınlar kendini inanmak güvenmek bambaşka bişey ..

Ne deneyi mi yahu, ne kadar da klişe bi bahane! Iyi siz de deneyim yaşayın o zaman. Namussuzluk bence bu. Kadın yaptığı zaman fahişe, patlak deniyorsa erkek yaptığı zaman da denilmeli. Böyle erkekler bakire kızı haketmiyorlar. Nefsine sahip çıkamayan size mi sahip çıkacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…