- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi yeduaetsev_
-
pardonda erkek arkadaşının bi tarafının derdi onlara mı düşmüşBir de benim moralimi asıl bozan şey bana erkek arkadaşımın mutlak yalan söylüyor imasını yapmaları. Öyle ki; yaşamamışsa bir problemi vardır diyorlar. Benim de aklımı kurcalayan, sinirlerimi bozan bu oldu özellikle
evet malesef ki herkesin bu konuyu konuştuğu bir ortamda ben de özelimi söylemiş bulundum. Söylediklerinizde çok çok haklısınız. Oysa ben normal olan bir durumu söylüyor gibi hissetmiştim söylerken. Ama söyledikten sonra anormal olan şey sevgilimin ilişki yaşamamış olması oldu. Ve bundan dolayı da vicdan azabı çekiyorum zaten şu an...Nişanlınızla aranızda kalması gereken bir mevzu neden kuzenlerinize, arkadaşlarınıza kadar gitti? Özel hayatınız bu sizin... Nişanlınız da aranızda kalacağını düşünerek sizinle bu durumu paylaşmış, tecrübesiz olduğunun dillerde dolaştığını bilse ne hisseder sizce?
Ben cinsel deneyimi olmayan erkeklerin çok olduğuna inanıyorum. Ama büyük bir kısmı bu durumdan utandığı için saklıyor. O yüzden nişanlınızın doğru söyleme ihtimali var. Hem bir erkek bu konuda neden yalan söylesin ki?
Tecrübesiz biriyle evlenmek ya da cinsellik yaşamak kişiden kişiye değişir. Kimi çok mutlu olur, sevinir, kendini özel hisseder. kimi böyle bir şey istemez. Ben tecrübesiz, daha önce cinsellik yaşamamış biriyle yaşamak istemezdim açıkçası. Ama bunlar benim düşüncelerim tabi ki kimseyi bağlamaz. Hatta çiftlerin evlenmeden cinsellik yaşamaları gerektiği taraftarıyım buna da çoğu insan katılmaz mesela.
Hata yapmışsın, umarım ders çıkarırsın. Bundan sonra herhangi bir ortamda özelin hakkında asla konuşma.evet malesef ki herkesin bu konuyu konuştuğu bir ortamda ben de özelimi söylemiş bulundum. Söylediklerinizde çok çok haklısınız. Oysa ben normal olan bir durumu söylüyor gibi hissetmiştim söylerken. Ama söyledikten sonra anormal olan şey sevgilimin ilişki yaşamamış olması oldu. Ve bundan dolayı da vicdan azabı çekiyorum zaten şu an...
Bir de benim moralimi asıl bozan şey bana erkek arkadaşımın mutlak yalan söylüyor imasını yapmaları. Öyle ki; yaşamamışsa bir problemi vardır diyorlar. Benim de aklımı kurcalayan, sinirlerimi bozan bu oldu özellikle
Tabiki hayır, hem cinsel ilişki yaşıycaklar hem de evlenince bakire kız isteyecekler he? Yok öyle dünya. Büyük konuşmayım ama asla daha önce birlikte olmuş biriyle evlenmem.açık ve netMerhaba sevgili kk üyeleri
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu aralar bu soru "etrafımdaki insanların söyledikleri sebebiyle" aklıma takılıyor. Şöyle ki; bu yaza doğru evlenmeyi planladığım bir nişanlım var. Ve kendisi benim ilki olacağımı söylüyor. İnanıyorum çünkü evlilik öncesi ilişkiye karşı bir insan değilim ve sevgilime de yıllardır bu düşüncemi doğru aktardığımı düşünüyorum. Evet bende yaşamadım, ilk kez evleneceğim kişiyle yaşayacağım ama bunu bir tabu haline getirmedim..
Gel gelelim ki kuzenlerimin de arasında bulunduğu bir arkadaş ortamında (özellikle evli olanlar) bu konu açıldığında; "Hayatta inanmam, bir erkek 25-30 yaşına gelecek ve hiç ilişkiye girmemiş olacak."
"Hem nerden biliyorsun, doğduğundan beri yanında mıydın? Hiç inanma o laflara"
"İmkansız. Evlenirken bakir olan erkek yoktur, varsa da yalan söylüyordur ya da sağlık sorunları vardır." ve daha neler neler...
Hatta ilk etapta bana birbirimizin ilki olacağımız fikri güzel gelmişken, yine başka bir kafadan "İlişkiye girmemiş erkek mi olur, deneyimsiz bir erkekle ilişkiye girmeyi sakın düşünme bile, ilk gecen zehir olur" vs vs bana göre saçmalık olan onlara göreyse gayet normal olan bu cümleler dahi sarfedildi.
Şimdi size soruyorum, sizce bir erkek gerçekten evlenmeden önce mutlaka cinsel ilişki yaşamış mıdır? Veya cinsel ilişki yaşamayan biriyle evlenmek onların söylediği gibi çok büyük bir dezavantaj mıdır?
Nişanlıma da tekrar tekrar soramam gerçekten hiç ilişkiye girmedin mi falan diye, çok çocukça olur .Yaşasın veya yaşamasın umrumda değil, şu an asıl önemli olan nişanlımın bana karşı yalan söylemiş olma ihtimalini soktular kafama.
Evlilik arefesinde yapılır mı bu insana.
Merhaba sevgili kk üyeleri
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu aralar bu soru "etrafımdaki insanların söyledikleri sebebiyle" aklıma takılıyor. Şöyle ki; bu yaza doğru evlenmeyi planladığım bir nişanlım var. Ve kendisi benim ilki olacağımı söylüyor. İnanıyorum çünkü evlilik öncesi ilişkiye karşı bir insan değilim ve sevgilime de yıllardır bu düşüncemi doğru aktardığımı düşünüyorum. Evet bende yaşamadım, ilk kez evleneceğim kişiyle yaşayacağım ama bunu bir tabu haline getirmedim..
Gel gelelim ki kuzenlerimin de arasında bulunduğu bir arkadaş ortamında (özellikle evli olanlar) bu konu açıldığında; "Hayatta inanmam, bir erkek 25-30 yaşına gelecek ve hiç ilişkiye girmemiş olacak."
"Hem nerden biliyorsun, doğduğundan beri yanında mıydın? Hiç inanma o laflara"
"İmkansız. Evlenirken bakir olan erkek yoktur, varsa da yalan söylüyordur ya da sağlık sorunları vardır." ve daha neler neler...
Hatta ilk etapta bana birbirimizin ilki olacağımız fikri güzel gelmişken, yine başka bir kafadan "İlişkiye girmemiş erkek mi olur, deneyimsiz bir erkekle ilişkiye girmeyi sakın düşünme bile, ilk gecen zehir olur" vs vs bana göre saçmalık olan onlara göreyse gayet normal olan bu cümleler dahi sarfedildi.
Şimdi size soruyorum, sizce bir erkek gerçekten evlenmeden önce mutlaka cinsel ilişki yaşamış mıdır? Veya cinsel ilişki yaşamayan biriyle evlenmek onların söylediği gibi çok büyük bir dezavantaj mıdır?
Nişanlıma da tekrar tekrar soramam gerçekten hiç ilişkiye girmedin mi falan diye, çok çocukça olur .Yaşasın veya yaşamasın umrumda değil, şu an asıl önemli olan nişanlımın bana karşı yalan söylemiş olma ihtimalini soktular kafama.
Evlilik arefesinde yapılır mı bu insana.
Kesinlikle katılıyorum, isterseniz kınayın isterseniz eleştirin; bir erkek evlenmeden her en sebeple biriyle birlikte olmuşsa benim gözümde namussuzdurdeneyimli olacakmış öyle mi..
o zaman seninle ne paylaşacak
özel duygularınızı özel hislerinizi birbirinize saklamak daha güzel değil mi...
beraber öğrenirsiniz ne olacak ilişkiyi de...
Hadi canım, dünyanın %80i namussuz yani. O erkekler de sizin gözünüzde namussuz oldukları için depresyona girmişlerdir şimdi.Kesinlikle katılıyorum, isterseniz kınayın isterseniz eleştirin; bir erkek evlenmeden her en sebeple biriyle birlikte olmuşsa benim gözümde namussuzdur
Ilkim sensin diye erkek henuz 17 yasinda degilse yalan soyluyordur.Bu kadar net.Kendini ilki benim diye kandiran kadina da he he oyledir diyorum :)
Takilma buna.Olsan nolur olmasan nolur..Ilki sen degilsindir umarim sonu sen olursun.
Ne deneyi mi yahu, ne kadar da klişe bi bahane! Iyi siz de deneyim yaşayın o zaman. Namussuzluk bence bu. Kadın yaptığı zaman fahişe, patlak deniyorsa erkek yaptığı zaman da denilmeli. Böyle erkekler bakire kızı haketmiyorlar. Nefsine sahip çıkamayan size mi sahip çıkacak?Bir de "madem deneyim önemli ben de gideyim bir şeyler yaşayayım evlenmeden" diyorum fikirlerinin yanlışlığını göstermek için. O zaman hemen "tü kaka olmaz sen kızsın" bilmem ne moduna geçiyorlar.
İşte bence asıl mesele bu. Ya erkek için düşündüğünü kadın için de düşüneceksin. Ya da susup oturacaksın, deneyimmiş bilmem neymiş..Bak sinirlerim bozuldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?