Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Ciddi bi sekilde demek istemiyorum aslinda istemsizce cikiyo agzimdan onu duyunca sakinlesiyo bianda konuyu kapatiyo kavgayida uzatmiyo bilmiyorum tehdit amacli kullaniyorum galiba
Masallah :)Bizde böyle değildi hala değil toplamda 14 senedir beraberiz
hahhhhaahh ayni biz. eşim ve Bnde 23 yaşındayız gerçekten bi kac gün iyiysek mutlaka sonunda tartışıyoruz ufacık sebepten de olsa . Bende cok sinirliyim her tartışmada boşanalim diyorum ve hata yapıyorum aslında. biz tartışırken karşımızda ki insani daha iyi tanıyoruz , bi de kötü yönü su sakin olan erkeği kendi elimizle canavara döndürüyoruz ve biz bayanların daha sakin kalmalıyız sözlerimize kelimelerimize dikkat etmeliyiz . Tek yanlış olan dert yanması ailesine kendi sorununu sadece seninle konusarak çözmeli bu benim fikrim. Bunu da Esinle oturup güzelce konuşabilirsin. Cok büyütülecek bisey degil bana göre ben memnunum eşimle tartışmayı bile seviyorum sonu mutlu bitiyor genelde cok sükür :)))Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Gecmis olsun ben cesaret edemem okadardaCami kiran bendim :/ eşim şiddet egilimli bi insan degildir. Ben biraz duygularimi uc noktalarda yasayabiliyorum. Tabiki kotu iyi birsey degil, hala ceremesini cekiyorum , ve bi daha da asla boyle birsey yapmicamm. Gider soguk suyun altina girerim en azindan kendime gelirim. Zaten aklima geldikce sasiriyorum nasil yapabildim.
Genelde kucuk seyleri gozardi ediyoruz zaten susmayi biliyoruz yinede. Durumumuz iyi maddi yonden oda calisiyo bende ama bu demek degilki biriktirdigimizu gonderelim o bunu istiyo cunku boyle alismislar gercekten ciddiyim hic bi sekilde zor durumda degiller zaten saglik sorunu falan olsa agzimi bile acmam tabikide ailesi ama durduk yere yolunan tavuk gibi hissediyorum boyle. Gecenlerde kardesi iphone 7 istedi sebebi ise turkiyede pahali oluo burda ucuzmus burda bir ayligimi vermek zorundayim bizim calistigimizi hic goruyolar sanki. O konuyu kapattim ama dedim bana sevgiliyken sen almistin onada sevgilisi alsin var yada yok beni ilgilendirmez anasi babasi dedik tm neysede kardes ne alaka yaSorunlar var gerçekten, acaba adamı maddi anlamda bunaltıyor musun diye düşünmüştüm ama baksana o seni bunaltıyor. Ailesinin bir borç durumu olur, hastalık olur anlarım ama her ay niye para gönderiyorsunuz? Aileler gerçekten gençlere köstek oluyor, bu bizim neslin ailelerinden var, annemin babası ve kp böyle değildi daha borç kapatır açık örterlerdi. Siz sorunlarda bir öncelik sıralaması yapın, örneğin bir para meselesi gibi sadece o soruna odaklanın, onun dışında çok iyi davranın, bu belki işe yarar. Küçük lafları kulak arkası edip büyük şeyler için ikna etmeye çalışmak gibi, Allah kolaylık versin zor gerçekten
surekli degil bir iki kez oldu ama artik birakicam tehdit amacli kullaniyorum anca bidaha demie bakalimdüzelir bizde böyleydik ve bi tavsiye veriyim şu boşanmayı çok anmayın bence inanın olacaksa siz dile getirdiginiz için değil zaten olacak sizi çok yıpratır sürekli anmak
Kac kez soyledim inan bak diyorum kimseye soyleme sanki bize ogut veriyolar dinleyenmi var yoo ben yine kendi bildigimi okurum sanki onlar geldi diye susucamdaHahhhahh ayni biz eşim ve bende 23 yaşındayız 5 gün iyiysek hafta sonu mutlaka tartışacak bisey olur ve ayni gün içinde düzeltiriz durumu herseye devam sonra hatta bende sinirliyim ve boşanalım derim tabii sonra pişman da olurum bunları yaptığım icin. Alıştım ben ve kocamı seviyorum. Ama Esinin yaptığı tek yanlış
hahhhhaahh ayni biz. eşim ve Bnde 23 yaşındayız gerçekten bi kac gün iyiysek mutlaka sonunda tartışıyoruz ufacık sebepten de olsa . Bende cok sinirliyim her tartışmada boşanalim diyorum ve hata yapıyorum aslında. biz tartışırken karşımızda ki insani daha iyi tanıyoruz , bi de kötü yönü su sakin olan erkeği kendi elimizle canavara döndürüyoruz ve biz bayanların daha sakin kalmalıyız sözlerimize kelimelerimize dikkat etmeliyiz . Tek yanlış olan dert yanması ailesine kendi sorununu sadece seninle konusarak çözmeli bu benim fikrim. Bunu da Esinle oturup güzelce konuşabilirsin. Cok büyütülecek bisey degil bana göre ben memnunum eşimle tartışmayı bile seviyorum sonu mutlu bitiyor genelde cok sükür :)))
bız sevgılıyken cok buyuk tartısmalar yasadık evlılık suresınce de üç kere falan buyuk tartısmamız oldu, hepside esım yuzunden dı onun sorumsuzlukları ve benden habersız yaptıgı seyler nedenıyle ıdı ama artık tartısmıyoruz sesız tepkı verıyoruz ben bır kelıme soyluyorum o gerısını anlıyor zaten..Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Erkeklerin ağzı biraz nasıl desem acıktır. Bisey olduğu zaman mutlaka içlerini dökecek yer ararlar. bizde de böyle zamanla değişir. Canim de aramızda ki sorunlardan kimsenin haberi olmasını istemiyorum hoşuma gitmiyor de güzelce konus. Erkekleri anlamak zor bazen cok boş Boğaz olabilirlerKac kez soyledim inan bak diyorum kimseye soyleme sanki bize ogut veriyolar dinleyenmi var yoo ben yine kendi bildigimi okurum sanki onlar geldi diye susucamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?