Her evli cift boylemi merak ediyorum

4 yıllık evliyim.. Evliliğimin ilk yılında eşimle önemli bir konu yüzünden tartıştık ve ben boşanalım o zaman diyiverdim pat diye çıktı ağzımdan.. Şu an düşünüyorum da saçmalamışım cahillik işte.. Sonra tabi konuştuk güzelce öpüştük koklaştık eşimin bana dediği cümle" bir daha boşanma kelimesini ağzına almayacaksın.. Öldür daha iyi.. Ya ben de o sinirle sana tamam desem napıcaz.. İncir çekirdeğini doldurmaycak bir şey için hem de.. " o gün bugündür bir daha asla çıkmadı ağzımdan boşanma lafı.. Tartışsak da insan gibi ses yükseltmeden orta yolu mutlaka buluruz şükür.. Siz de zırt pırt söylemeyin boşanma lafını.. Sinir bozucu bir durum çünkü

Tartisma her evde olur, ilk yillarda cok daha fazla olur. Bu gayet dogal.

Amaa her tartismada bosancam demek, sulaleyi basina toplamak cok cok cook yanlis.

İkinizin de yasi kucuk buna mi baglasam bilemiyorum ama bence bir daha yapmayin. Cok zarar gorursunuz.

İlk bir sene felaketti. En son yemekler havada uçuştu, tabak kırıldı eşimin eline dikiş atıldı. Ama biz yinede ailelerimize kolay kolay bahsetmedik. Ben 23 eşim 25 şuan hamileyim. Geçen seneden beri iyiyiz genel olarak. En azından basit şeyler için ortalığı ayağa kaldırmıyoruz. Elbette insanız kızıyoruz ama mesela ben ona kızmışsam yeri gelince söylüyorum lafımı. O zaman susuyor verilecek bi cevabı yok. Ama o ilk sinirlendiğimde ağzıma geleni söylesem ne yapar eder kendini haklı çıkarır. Zamanla öğreniyosun

İlk zamanlarda böyle oluyor canım .. bizde eşimle yeni evliyken çocuk gibi kavga edip başka odalar â gidip otururduk .. ben ondan ilgi beklerdim o benden .. sonuç olarak kimse kimsenin yanına gelmez di .. bu arada ben 21 eşim 20 yaşında .. bu birazda yaşın etkisi .. biz kadinlar çabuk olgunlaşıp mantıklı düşünüyoruz çoğu zaman .. ama erkekler öyle değil .. 20 yaşında ki erkek de 23 yaşında ki erkek de çocuk gibi sevilmek istiyor .. zamanla düzelir .. siz sadece bu süreç de birbirinizi yıpratmayın .

Zamanla uyuşmayı, en azından aynı evde yaşayabilmek için ortada buluşmayı öğreneceksiniz. Mecburen öğreniyoruz yani, yoksa herkes boşanırdı. Bir de genel konuşuyorum yanlış anlamayın, evlilik gerçekten herkese göre değil. Hani evlendirelim de başı bağlansın falan derler ya, evlenin diye sevgililerin tepesine çökerler ya, işte buna şiddetle karşıyım. Evlilik herkesin harcı değil.

Ben kavga etmeye karşı olduğum için biz etmiyoruz. Eşim de hevesleniyor arada canı istiyor.
Ben bir konuşma uzuyor sanki kavgaya doğru gidecekmiş gibi oluyorsa daha bir kilometre öteden hemen farkedip konuşmayı kesip geçiştiriyorum. O da biliyor aslında katılmadığımı. Yani susup alttan alma ve hep kendini ezdirme değil. Sonra ikimiz de daha sakinken güzel güzel konuşuyoruz. Ciddi bir konuysa da mutlaka sarılarak falan olur bu konuşma. O bana öyle bağırıp çağırsa ben onun yüzünde benden nefret ediyormuş gibi ifadeler görsem çok yıkılırım ki.

Cok gencsiniz
Ozellikle de eşin daha çok küçük baba da olmuş
Bence henuz iliskiniz oturmamis
Biz senede 2-3 kere kavga ediyoruz sanırım ortalama alirsak
Su an en son kavgamizin nedenini hatırlamıyorum ne zaman oldugunu da
Birbirini dinlemek anlayis göstermek ve hoşgörü ile bu durumun ustesinden gelebilirsiniz.
Iki taraf da alttan almasini bilmeli

Aile şikayet etmek de neymis
Siz 2 güne barisirsiniz aileler yasadiginiz huzursuzlugu unutmaz
Esin cok cocukca davraniyor

Bosanmayi da oyle kolay soylemeyin
5.5 senedir evliyim daha hicbir tartismamizda gecmemistir cunku ikide bir bir blof malzemesi gibi kullanilmamali
Diyorsan yaparsin
Ben bosanalim desem ya da esim dese bu evliligimiz icin yıkıcı olurdu.
Ikiniz de cocuklugu birakip asıl cocugunuz için aile olmayi ogrenmelisiniz

Ciddi bi sekilde demek istemiyorum aslinda istemsizce cikiyo agzimdan onu duyunca sakinlesiyo bianda konuyu kapatiyo kavgayida uzatmiyo bilmiyorum tehdit amacli kullaniyorum galiba

Yalnız bir yerden sonra nasılsa boşanmıyor, sadece lafta diye düşünerek daha da beter olacak eşin. Biliyorsun di mi bunu? Boşanmakla tehdit etmek yerine sakinleşip öyle konuşmayı dene bence. Zaten kızgınken konuşulmaz, anca saçma sapan gövde gösterisi yapılabilir. Kızgınken konuşabilen, öfkesine hakim olabilen çok az insan var.

düzelir bizde böyleydik ve bi tavsiye veriyim şu boşanmayı çok anmayın bence inanın olacaksa siz dile getirdiginiz için değil zaten olacak sizi çok yıpratır sürekli anmak

Hahhhahh ayni biz eşim ve bende 23 yaşındayız 5 gün iyiysek hafta sonu mutlaka tartışacak bisey olur ve ayni gün içinde düzeltiriz durumu herseye devam sonra hatta bende sinirliyim ve boşanalım derim tabii sonra pişman da olurum bunları yaptığım icin. Alıştım ben ve kocamı seviyorum. Ama Esinin yaptığı tek yanlış
hahhhhaahh ayni biz. eşim ve Bnde 23 yaşındayız gerçekten bi kac gün iyiysek mutlaka sonunda tartışıyoruz ufacık sebepten de olsa . Bende cok sinirliyim her tartışmada boşanalim diyorum ve hata yapıyorum aslında. biz tartışırken karşımızda ki insani daha iyi tanıyoruz , bi de kötü yönü su sakin olan erkeği kendi elimizle canavara döndürüyoruz ve biz bayanların daha sakin kalmalıyız sözlerimize kelimelerimize dikkat etmeliyiz . Tek yanlış olan dert yanması ailesine kendi sorununu sadece seninle konusarak çözmeli bu benim fikrim. Bunu da Esinle oturup güzelce konuşabilirsin. Cok büyütülecek bisey degil bana göre ben memnunum eşimle tartışmayı bile seviyorum sonu mutlu bitiyor genelde cok sükür :)))

Gecmis olsun ben cesaret edemem okadarda

Genelde kucuk seyleri gozardi ediyoruz zaten susmayi biliyoruz yinede. Durumumuz iyi maddi yonden oda calisiyo bende ama bu demek degilki biriktirdigimizu gonderelim o bunu istiyo cunku boyle alismislar gercekten ciddiyim hic bi sekilde zor durumda degiller zaten saglik sorunu falan olsa agzimi bile acmam tabikide ailesi ama durduk yere yolunan tavuk gibi hissediyorum boyle. Gecenlerde kardesi iphone 7 istedi sebebi ise turkiyede pahali oluo burda ucuzmus burda bir ayligimi vermek zorundayim bizim calistigimizi hic goruyolar sanki. O konuyu kapattim ama dedim bana sevgiliyken sen almistin onada sevgilisi alsin var yada yok beni ilgilendirmez anasi babasi dedik tm neysede kardes ne alaka ya

Sure
düzelir bizde böyleydik ve bi tavsiye veriyim şu boşanmayı çok anmayın bence inanın olacaksa siz dile getirdiginiz için değil zaten olacak sizi çok yıpratır sürekli anmak
surekli degil bir iki kez oldu ama artik birakicam tehdit amacli kullaniyorum anca bidaha demie bakalim

Kac kez soyledim inan bak diyorum kimseye soyleme sanki bize ogut veriyolar dinleyenmi var yoo ben yine kendi bildigimi okurum sanki onlar geldi diye susucamda

bız sevgılıyken cok buyuk tartısmalar yasadık evlılık suresınce de üç kere falan buyuk tartısmamız oldu, hepside esım yuzunden dı onun sorumsuzlukları ve benden habersız yaptıgı seyler nedenıyle ıdı ama artık tartısmıyoruz sesız tepkı verıyoruz ben bır kelıme soyluyorum o gerısını anlıyor zaten..
yasınız gercekten kucuk keske evlenmek ıcın bekleseydınız bıraz daha , sımdı cocukta olmus sorumluluklar arttı, yalnız benden sıze tavsıye kol kırılsın yen ıcınde kalsın kımseyı cagırmayın evınıze tartısma sonrası kendı aranızda halledın ve her kavgada bosanma lafını agzınıza almayın bır anlamı kalmıyor ...

Bian bizi anlatıyorsun zannettim.. Oluyor canım ilk zamanlar çok oluyor.bizimde çok olurdu onun ailesi yüzünden bende çok sinirlenen ve hemen gemileri yakan biriyim,kavga ederdik hemen boşanalım deyip çıkardık sonra ertesi gün bi bak sanki deli divane aşık gibi dolanırdık. Ama sizin en büyük yanlışınız her seferinde ailelerinizi çağırmak olmus. Biz o hatayı bi kere yaptık yeni evliyken cagirdik o bize bi ders oldu bidaha hic bi kavgamızda dışa yansitmadik.ve ben senden daha da acemiydim 18 yaşındaydım evlendiğimde
Sen bi nebze sanslisin bi konuda..
3 ay sonra 3 senem iz bitecek insAllah yeni evliyken her gün kavga ediyorsak şuan nadir ediyoruz yani. Umarım sizinde herşeyiniz duzelir.

Kac kez soyledim inan bak diyorum kimseye soyleme sanki bize ogut veriyolar dinleyenmi var yoo ben yine kendi bildigimi okurum sanki onlar geldi diye susucamda
Erkeklerin ağzı biraz nasıl desem acıktır. Bisey olduğu zaman mutlaka içlerini dökecek yer ararlar. bizde de böyle zamanla değişir. Canim de aramızda ki sorunlardan kimsenin haberi olmasını istemiyorum hoşuma gitmiyor de güzelce konus. Erkekleri anlamak zor bazen cok boş Boğaz olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…