her evlilik buyuk bir askla mi devam eder

minikannis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
132
267
23
30
herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum

İnsanlarin aşktan ne anladigine göre degisir bunun cevabi. Aşkin tanimi kişilere göre degişiyor. 🙄

Bana göre aşk, heyecandan karin agrisi cekmektir mesela. 😂😂😂 İlklerin heyecanidir.

Benim tanimladigim duygulari 373663 yil sonra yasiyorum diyen gösteriş yapiyordur net.
6 sene boyunca her Allahin gunu adami gordukce karin agrisi da cekilmez. 😬
Dogal olarak o ilk zamanlardaki tedirginlik, heyecan zamanla gidiyor, evlenilmese bile gider zaten.
Yerine güçlü bir sevgi kalır daha dogrusu kalmali, önemli olan da odur.

İnsan hiçbir duyguyu devamli tavanda yaşayamaz üzüntü, mutluluk, öfke, aşk...

Aşk demeyelim de sevgi diyelim, çünkü aşk daha heyecan verici bir şeyi ifade ediyor benim için.
Her akşam adam gelecek diye heyecandan elimiz ayağımıza dolanmıyor sonuçta.
Haa sevgi olsa da her evlilik kadının sabrıyla doğru orantılı bir şekilde devam ediyor bence. 😂

Esimle ilk tanistigimizda deli gibi heycanlanirdik, dunya sanki onun etrafinda donuyordu 4 yil sevgililik sonrasi nisanlandik beni bir korku sardi acaba pisman olur muyum ? Ask biter mi ya da ilk gunki ask yok mu diye ? Sonra evlendik ilk 1 ay bu adam o mu falan oldum sonra alistim daha cok sevdim hatta yillar gectikce daha da cok, simdi birbirimizi cok seviyoruz ama o ilk heycanlar yok tabii, sevgi o zamana gore daha fazla..birde minicik kizimiz var o da birbirimize bagliyor bizi 😊

herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum

Evet. Evliligin devam ettikce tabi yenilikler de ekleniyor. Mesela iki kücük canavarimiz var. Biri ona, biri bana benziyor. Iliskimize her ne kadar günler stresli geciyorsa da zaman ayirmaya calisiyoruz, ama biraz sohbet ederiz derken koltukta uyuyakaldigimiz da cok olmustur. Ams iki taraf da emek veriyorsa sevgi ve saygi da devam ediyor. Esimi dünyaya degismem

Ask ilklerdir. Sonra yerini sevgiye birakir. Beraberinde sadakat,baglilik,mutluluk ve saygi getiriyorsa devam eder. Yoksa da biter.
Asigiz geberiyoruz,kulaklarimizdan kalpler cikiyor diyenlere hic inanmamisimdir. Bir cogu sosyal medya gorgusuzleridir,cogunlukla da birbirlerini aldatiyor olurlar ne hikmetse

Aşk demeyelim de sevgi diyelim, çünkü aşk daha heyecan verici bir şeyi ifade ediyor benim için.
Her akşam adam gelecek diye heyecandan elimiz ayağımıza dolanmıyor sonuçta.
Haa sevgi olsa da her evlilik kadının sabrıyla doğru orantılı bir şekilde devam ediyor bence. 😂
Halen evli olsaydım ki sadece kağıt üstünde evliyim haftaya kurtuluyorum nasipse, aynen bu cevabı verirdim. Seks yapacağımızı umduğum akşamlarda bi heyecan basardı sadece o da o kadar :KK53: :KK70:

Aşk eşinle ilk karşılaştığın zamanlarda yaşadığın ilkleri kapsar bence.
Hiçbir şeyin 2.si ilki kadar heyecan vermez.
Aşktan sonra doğru insan olduğuna karar verdiysen onu kabullendiysen bu aşk sevgiye dönüşür.

Sevgi içinde binlerce duygu barındırıyor bence.
Kızgınlık.. Huzur... Şefkat... Öfke... Mutluluk... Sabır... Sinir....

Sevginin dozuna göre de ilişkiniz ilerliyor.
Bence...

Ayni devam etmiyor. Her yasin her donemin duygusu farkli. Biz cok gencken tanustik. O zsmankinsacma sapan kavgalarimiz, yurek carpintilarimiz, kiskancliklarimiz devam etse su anda nasil olurduk dusunemiyorum.

Canım o Instagramın pembik gelinlerinde oluyor daha doğrusu öyle gibi gösteriliyor. Gerçek hayat burası, buradaki konular. Sevgi, saygı, sadakat ve emek bir evliliğin kaderini belirliyor. Evlilikte sevgi verilen emekle beraber günden güne artıyor olabilir de aşk öyle bir şey değil. Aşk bir kavuşma arzusu, heyecan. Ömür boyu sevgili kalınacaksa belki aşk devam eder. Evlendikten sonra ilk günkü aşkım devam ediyor diyene ben inanmıyorum. Aşk sevgiye dönüşüyor evlilikle. Biz ilk buluşmamızda farklıydık, düğün öncesi aynı evde yaşarken farklıydık, düğünden sonra aynı evde yaşamaya başladığımızda daha da farklıydık. Heyecan oranı git gide düşüyor. Hiç öyle gözümde kalplerle filan beklemiyorum adamın işten gelişini. Ama seviyor muyum tabi ki seviyorum.

Evlilikte heyecan max 1.aydan sonra kalmaz
Adamın dökülen kıllarını makineye çekerken kirli donlarını yıkarken hayatı sorgularsın
Seversin tabi ama eskisi gibi adrenalin yaşamazsın
Eşimle 364897 yıldır evliyiz hala ilk günki gibi eve gelişini pırpır beklerim diyen ya gösteriş peşindedir ya da buldumcuktur. Aksine inanmam 🥴

Back
X