- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi minikannis
Benimki değişiyor bazen öyle birşey yapıyor ki boğmak istiyorum onu.Ama sonra yine can ciğer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
Aynen aynen tam ondanBenimki değişiyor bazen öyle birşey yapıyor ki boğmak istiyorum onu.Ama sonra yine can ciğer.
Birebir aynısı, hatta ben ilk günden daha çok aşığım, büyük bir aşkla başlamadı bizim ilişkimiz. Her şey zamanla katlanarak arttı.12 yildir birlikteyiz ben asigim. İlk gunden hic bir farki yok. Askim hala ayni. Gelmesine saatler sayarim, heyecanlanirim. Yuzunu saatlerce izlerim. Goz kapagi kivrimlari kirpikleri burun kemigi... her gun baksam farkli bir sey gorurum.
elini tutmak bir gun yumusak bir hisken bir gun bana guc verir.
Teni hep o kokar, terlese de yeni dus alsa da. Cunku her kokusu icime cekmeye deger.
İlk günkü gibi olmadığına eminim ama aşk mı sevgi mi bilemedim şu an hissettiğim ilk günkünden daha yoğun ondan eminimherkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
Klasik olacak ama evlilikte seneleri devirince heleki cocuktan sonra aşk ve heyecan yerini sevgiye bırakıyor. Sevgililik halleri ilk 2 sene devam etti ama çocuktan sonra en büyük aşkım kızım oldu :))herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
Kesinlikle sosyal medya yuzunden cogu insanin aska evlilige bakisi degisiyor, yani pembik yeni gelinler ve tuhaf hevesleri evli olan beni bile evlilikten sogutuyor, erkek olsam kiz arkadasim o seylere hevesli olsa evlenesim kacarAsk ilklerdir. Sonra yerini sevgiye birakir. Beraberinde sadakat,baglilik,mutluluk ve saygi getiriyorsa devam eder. Yoksa da biter.
Asigiz geberiyoruz,kulaklarimizdan kalpler cikiyor diyenlere hic inanmamisimdir. Bir cogu sosyal medya gorgusuzleridir,cogunlukla da birbirlerini aldatiyor olurlar ne hikmetse
3 yıldır birlikteyiz. Ilk günler ki gibi değil. Daha sakin daha mutlu daha huzurlu.herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
Daha gecen gun bunu sorguladım icimde cok kavgalarımız oldu soğuduğumu düşündüğüm zamanlarda gecti ama hala aynı aşığım ben yüzüne boyuna boyuna cabalayisina ilgisine nebiliyim yada ben aşık olduğum icin cok sebep bulabiliyorum esimdende bunu hissediyorum hic bi zaman cilveli bi kadın olmadım ona rağmen adam hep kur pesinde hala dibimden ayrılmaz cok sukur insallah herkes istediği gibi bi hayat surerherkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum