her evlilik buyuk bir askla mi devam eder

Çok aşık olarak evlendim (10.yıldayız)
Ve hala çok seviyorum.
O ilk zamanki kalp çarpıntısı, mide bulantısı gibi olan his her gün sürse bence yaşanmaz, kötü bişey o yaa😆

Ama şöyle bazen bazı anlarda içimi değişik bir heyecan kaplayabiliyor,bir heyecan dalgası yalayıp geçiyor sanki.. Sanki o delice aşık olduğum zamanları anımsatıyor, iyiki falan diyorum...
Bazen araç kullanırken, bazen takım elbise giydiğinde, saçlarını yeni kestirdiğinde gibi gibi, öyle farklı anlarda. Falan filan :oops:

6 yıldır beraberiz, 3 yıldır evliyiz. Hala çok aşığım ama bizim evliliğimiz iş sebebiyle hep uzak geçti. Yani eskitemedik evliliği, gerçi eşim yanımdayken de aynıyım. O mesaj atınca heyecanlanırım, o elimi tutunca içim gider, o eve geldiğinde anahtarla kapıyı açtığı zaman içim pır pır eder falan. Ha bu iyi bir şey mi, hayır çünkü bence erkekler bizim gibi değiller. Ben çok fazla yaşıyorum duvara toslama hissini mesela, sanki duygularım karşılıksız gibi geliyor çoğu zaman. Eşimin beni sevdiğini söyleyebilirim ama bence benim kadar aşık değil. Eskisi gibi değil yani.

herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum

Sen değilsin sanırım, neden öğrenmek istiyorsun bunu??

Aşığım desem nispet olacak değilim desem normal olacak gözünde, benim ya da diğerlerinin vereceği cevabın hayrı yok sana

Ben "biz öyle olmayız" dedim ama olduk.
Özellikle ikinci çocuktan sonra ister istemez düzenimiz cok değişti, üstüne büyük çocuğumun konuşma ve anlama ile ilgili problemleri vardi, gerçekten cok zor günlerdi. Eşim arkadaşlarıyla takılmaya başladı, evde huzursuzluk baş gösterdi. Yıllarca birbirimizi beklememiz, ailelerin ikna olmasi, onunla olayimda kuru ekmegi onunla paylasirim diye sizlanmalarim, senelerce sabırla ve uğraşarak onu beklemek...puffff hava oldu gitti sanki.
Bazen bu hatiralarim aklima geliyor ve aninda gözümden yaşlar süzülüyor çünkü dayanması zor günlerdi.
Şimdi tamir etmeye çalışıyoruz. Çok emek istiyor doğrusu, ama soruya direk olarak cevap verecek olursam su an icin hayır. Cok şeyler eklendi, soğukluk girdi, içimde bir duvar ördüm galiba...bu gibi tatsız şeyler olmasa ama eskisi gibi olabiliriz. Ilk baslardaki tutku olmasada güven var, uyum var vs

12 yildir birlikteyiz ben asigim. İlk gunden hic bir farki yok. Askim hala ayni. Gelmesine saatler sayarim, heyecanlanirim. Yuzunu saatlerce izlerim. Goz kapagi kivrimlari kirpikleri burun kemigi... her gun baksam farkli bir sey gorurum.

elini tutmak bir gun yumusak bir hisken bir gun bana guc verir.

Teni hep o kokar, terlese de yeni dus alsa da. Cunku her kokusu icime cekmeye deger.
Birebir aynısı, hatta ben ilk günden daha çok aşığım, büyük bir aşkla başlamadı bizim ilişkimiz. Her şey zamanla katlanarak arttı.

Bazen hayran kalıyorum her tavrına.
Bazen suratının ortasına kürekle vurmak istiyorum.
Bazen sarıp sarmalayasım geliyor, mis gibi kokuyor.
Bazen de leş gibi sigara kokuyorsun öteye git diyorum.
Bazen ortada bıraktığı çorapları yediresim geliyor, bazen de en sevdiği yemekleri yapmak.
Ya ben çok dengesiz bir kadınım ya da evlilik böyle bir şey..

Aşk vücudun ilk kez yaşadığı şeylere verdiği hormonal tepkilerdir. Bu sebeple aynı şeyleri yaşadıkça aşk bitti sanırız. Halbuki bitmemiştir sevgiye ve bağlılığa dönüşmüştür sadece.
İlk günkü gibi aşığım heyecanlanıyorum ölüyorum diyenlere inanmam.
Ama sevgi mutlu bir evlilikte giderek artıyor gerçekten. Heyecanı yaşamak da yine çiftlere bağlı evlilikte cinselliği ne kdar iyi ve canlı tutarsanız aşk ve şehvet gibi duygular o kadar kendini hatırlatır.

herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
Klasik olacak ama evlilikte seneleri devirince heleki cocuktan sonra aşk ve heyecan yerini sevgiye bırakıyor. Sevgililik halleri ilk 2 sene devam etti ama çocuktan sonra en büyük aşkım kızım oldu :))

Ask ilklerdir. Sonra yerini sevgiye birakir. Beraberinde sadakat,baglilik,mutluluk ve saygi getiriyorsa devam eder. Yoksa da biter.
Asigiz geberiyoruz,kulaklarimizdan kalpler cikiyor diyenlere hic inanmamisimdir. Bir cogu sosyal medya gorgusuzleridir,cogunlukla da birbirlerini aldatiyor olurlar ne hikmetse
Kesinlikle sosyal medya yuzunden cogu insanin aska evlilige bakisi degisiyor, yani pembik yeni gelinler ve tuhaf hevesleri evli olan beni bile evlilikten sogutuyor, erkek olsam kiz arkadasim o seylere hevesli olsa evlenesim kacar 😑 neyse simdi linc yemek istemiyorum, onlar da oyle seviyor zaar

13 sene bitti tatlım aşk mı kalır kalp o kadar heyecana dayanir mi hic?
Ama tabii ki sevgim saygim sonsuzdur kendisine allah yoklugunu gostermesin.

Tabi ki. Az evvel su içmeye kalktı mesela. "şşş ağrı kesici yok mu" diye sordu, kalbimin gümbürtüsü uykumu kaçırdı. Onu holde diz izi çıkmış pijaması ile görünce ilk günkü gibi heyecanlandım. Herkesin evliliği de böyle zaten. Mesela meyve soyarken, soyduğum meyveyi beyime uzatırken yanlışlıkla eli elime değiyor. Sen bir heyecanlan, bir coş. İlk günkü gibi hala.

#binşükürçokşükürcanımkocam

Fazla instagram hikayesi izlemeyin.

Daha gecen gun bunu sorguladım icimde cok kavgalarımız oldu soğuduğumu düşündüğüm zamanlarda gecti ama hala aynı aşığım ben yüzüne boyuna boyuna cabalayisina ilgisine nebiliyim yada ben aşık olduğum icin cok sebep bulabiliyorum esimdende bunu hissediyorum hic bi zaman cilveli bi kadın olmadım ona rağmen adam hep kur pesinde hala dibimden ayrılmaz cok sukur insallah herkes istediği gibi bi hayat surer

Aşk ilk günkü gibi mi 238766 yıl sonra mi? Yani..
Sevgi aliyor yerini huzur buluyorsun bazen.
Bazen de tam tersi olur boğmak istersin sinirden için içini yer..
Mesela geçen gün birden onu özledim. Kokusunu hissetmek için tras losyonunu sürdüm koluma yanimda hissedeyim diye filan ama aynı adamın sabah wc de biraktiği kokuyu da alıyorsun tabi. Ilginç duygular bunlar.🙄

İlk gün ki gibi kalmıyor tabi ama hala heyecanlarımız var, beni işten almaya geldiğinde hala dizlerimde bir titreme hissederim ya da hafta sonunu iple çekeriz birlikte kahvaltı yapacağız diye. Akşam eve geldiğim vakit önleyemediğim bir gülümseme oluyor yüzümde, özlemiş oluyorum. Şımartırız birbirimizi ama her evlilikte durum farklı, biz de çocuk yok ilgimizi birbirimize yöneltiyoruz, çocuklu evlerde ikili paylaşımlar daha değişik oluyor

Aşk ötesi bişey yaşıyorum ben, zaten ilk görüşte olmuştum gün geçtikçe de artıyo, tehlikeli bir hal almaya başladı artık boğuyo olabilirim ama benene😌

Gali tavrı huyları bu kadar değişmeseydi ben de çok aşık kalabilirdim diye düşünüyorum ama söndürüyorlar bacım bazı şeyleri

Back
X