her evlilik buyuk bir askla mi devam eder

Alışkanlık .
İnsan o sevgiye bile alışıyor .
Yani aşk falan hikaye
Aşk tutkudur .
Tutku da süresiz değildir .

Aşk değil ama sevgi artarak devam eder(Doğru insanla evlendiyseniz tabi ki).Onemli olan da budur çünkü aşk tek başına arkası bomboş bir duygudur.Bu yüzden aşkı kaybettiğinde birbirine hayatı zindan ediyor çiftler,ne saygı kalıyor ne merhamet.

Açın youtube da bir sürü tedex videosu var aşkın bilimsel olarak açıklıyor. Onları izleyin. Bir süre sonra duygular illa ki faz değiştiriyor. Faz değiştirmez ise ayrılık kaçınılmaz oluyor.

7 senelik evliyiz. Aşk benim için, heyecanlanmak veya buluşmadan önce kalbinin çarpması onun için özel hazırlanmak ve biraz da utanmaktı.Evlenince sürekli görüşüldüğü zaman bu aşk ateşi biraz sönmeye başlıyor ama eşim görevlere gidip 1 ay 2 ay sonra geldiginde her defasında aynı heyecanı yaşıyorum. Sürekli evde olsa yaşamazdım diye düşünüyorum. Aynısı onda da var. Ama sevgi giderek artıyor bu ayrı.

Evli değilim, 5 yılı doldurduk birlikte. İlk gününden beri cinsellik yaşıyoruz ve sıkça evde buluştuk. Dönem dönem birlikte yaşadık. Ben hâlâ deli gibi aşığım ona. Çoğunuza göre çok yakışıklı değildir belki ama ben kirpiklerine kadar aşığım onun. Yemek yerken, oyun oynarken bile durup bir bakıyorum, onu izliyorum. Göz göze geldiğimizde bir başka atıyor kalbim, hemen yüzüm gülüyor. Geçim sıkıntısıyla da donlarını, kokulu çoraplarını yıkamayla da geçmedi bunlar. Sarıldığımda fark ediyorum, onun da nabzı çok hızlanıyor. Biz hâlâ heyecan yapıyoruz birbirimizin yanında.

1 senedir uzak mesafedeyiz, çok görüşemiyoruz, aynı evdeyken de aynı böyleydik. Şimdi daha da bir düşkünleştik, sürekli mesajlaşıyoruz. Bir arada olduğumuzda, yıllardır olduğu gibi birlikte bir şey yapmasak bile aynı odada olmakla, birbirimizin varlığıyla çok mutlu oluyoruz. Gün içinde sürekli birbirimize sarılıyoruz birbirimizi öpüyoruz. Erkek arkadaşım işe giderken de spora giderken de sarılıp öpüyorum. Her gece sıcacık kollarının arasında uyuyorum. Evlenince de çok değişeceğini düşünmüyorum açıkçası bunun. Bu şekilde alıştık yıllardır.

Aşk diye bişey yok bence. Heyecan o. Bi sure sonra kendini sevgiye bırakıyor. Sevgi yeter evlilik icin. Sevgi saygı biterse her şeyi batar gözüne katlanamazsın. Bu yüzden sevgiyi hatta sevgiden de önemlisi saygıyı hiç yitirmemelisin

herkes esine ilk gunki gibi asik mi yada herkes eşini seviyo mu bunu cok merak ediyorum
12 yildir birlikteyiz ben asigim. İlk gunden hic bir farki yok. Askim hala ayni. Gelmesine saatler sayarim, heyecanlanirim. Yuzunu saatlerce izlerim. Goz kapagi kivrimlari kirpikleri burun kemigi... her gun baksam farkli bir sey gorurum.

elini tutmak bir gun yumusak bir hisken bir gun bana guc verir.

Teni hep o kokar, terlese de yeni dus alsa da. Cunku her kokusu icime cekmeye deger.

6.senemiz bitti su an ona aşık mıyım? Yok değilim ama sonsuz bir sevgi ve güven duygusu var aramızda. Zaten insani huzurlu yapan da bu duygu.
Ask insani mutlu ettiği kadar rahatsiz da eder çünkü, yerini sıcacık bir sevgiye bırakan ask kadar güzel bir şey yok

Biz 11 senedir beraberiz. Ve evet ben hala çok aşığım. O da aşık gerçekten. Güzel bişey olup olmadığı tartışılır.

12 yildir birlikteyiz ben asigim. İlk gunden hic bir farki yok. Askim hala ayni. Gelmesine saatler sayarim, heyecanlanirim. Yuzunu saatlerce izlerim. Goz kapagi kivrimlari kirpikleri burun kemigi... her gun baksam farkli bir sey gorurum.

elini tutmak bir gun yumusak bir hisken bir gun bana guc verir.

Teni hep o kokar, terlese de yeni dus alsa da. Cunku her kokusu icime cekmeye deger.
Omg 😳 sizinki aşkıda geçmiş suan kara sevdadan gün alıyorsunuz zannımca 🙈

Bn de bilmiyorum ama çokkk büyük aşkla devam etmsini isterdim kndi evliliğimin
Seviyor eşim ama ben çokkk aşk istiyorum, istiyordum daha doğrusu olmaz artık, 5 yıl oluyor

İnsanlarin aşktan ne anladigine göre degisir bunun cevabi. Aşkin tanimi kişilere göre degişiyor. 🙄

Bana göre aşk, heyecandan karin agrisi cekmektir mesela. 😂😂😂 İlklerin heyecanidir.

Benim tanimladigim duygulari 373663 yil sonra yasiyorum diyen gösteriş yapiyordur net.
6 sene boyunca her Allahin gunu adami gordukce karin agrisi da cekilmez. 😬
Dogal olarak o ilk zamanlardaki tedirginlik, heyecan zamanla gidiyor, evlenilmese bile gider zaten.
Yerine güçlü bir sevgi kalır daha dogrusu kalmali, önemli olan da odur.

İnsan hiçbir duyguyu devamli tavanda yaşayamaz üzüntü, mutluluk, öfke, aşk...
Aşırı iyi anlatmışsın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X