Her gece acikiyorum :S

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Merak ettim kizlar aranizda bu saatte acikan ve hic üsenmeden yemek yiyen varmi? Az önce bi tabak makarna götürdüm aksam yemeginden kalma :27::27:
Midem bos olunca uyuyamiyorum bir türlü napiiim, neredeyse her gece böyle :26:
Ama yedikten sonra kendimi bi tuhaf hissediyorum agirlik cöküyor ya birden.
Elimi biseye sürmeden hemen uyumak istiyorum varmi önerileriniz?

Son düzenleme:
ya suan bende birseyler hazırlıyıp yiycem benim her geceki halim bu alıstıktan sonra vazgecmesi zor oluyor:31:

ben bir ay böyle gece yemekleri yerim.
sonraki 2 ay kilo vermeye çalışırım diyet yaparım.
sonra kilolar gider bu sefer sıkılaşayım diye yürüyüşe başlarım.
sonra baktım kilom eskisine dönmüş hemen akşam yemekleri.
kısır döngü bu olsa gerek.:52::52::52::52::52:

ben bir ay böyle gece yemekleri yerim.
sonraki 2 ay kilo vermeye çalışırım diyet yaparım.
sonra kilolar gider bu sefer sıkılaşayım diye yürüyüşe başlarım.
sonra baktım kilom eskisine dönmüş hemen akşam yemekleri.
kısır döngü bu olsa gerek.:52::52::52::52::52:

Ah be gülüm keske bende kilo alsam azicikin ama nerdeee cok zayif buluyorum kendimi yasima göre :(
Nasil desem..igrenc hissediyom kendimi bi an tika basa dolu olunca..su an mesela öyleyim :S

Ah be gülüm keske bende kilo alsam azicikin ama nerdeee cok zayif buluyorum kendimi yasima göre :(
Nasil desem..igrenc hissediyom kendimi bi an tika basa dolu olunca..su an mesela öyleyim :S

ohhhh ne güzel o zaman yerinde olsam canım sürekli bir şeyler yemek isterdi ne kadar şanslısın:5:

Bende sizdenim desenize. Gece yemek yemeden uyuyamıyorum,daha doğrusu aç yattığımda uyku tutmuyor. Îlla ki o karnımdan çıkan sesleri susturacağıım!:1: Aslında bir şeylerle meşgul olunca insanın aklına yemek yemek bile gelmiyor.

Evte süt olsun hep baktın bu saatte acıktın iç bi bardak bununla idare etmem gerek de vur kafayı sabah da güzeel bi kahvaltı edicem zaten açgözlülüğün manası yok de kendine ben öle yapıyorum oluyo valla:)

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :D
Ben de hergece bırak akşamdan kalma yemeği, hiç üşenmeyip, en az 3tost olsun, ton balıklı salata olsun atıştırmalık yemekler yapıyorum.

Merak ettim kizlar aranizda bu saatte acikan ve hic üsenmeden yemek yiyen varmi? Az önce bi tabak makarna götürdüm aksam yemeginden kalma :27::27:
Midem bos olunca uyuyamiyorum bir türlü napiiim, neredeyse her gece böyle :26:
Ama yedikten sonra kendimi bi tuhaf hissediyorum agirlik cöküyor ya birden.
Elimi biseye sürmeden hemen uyumak istiyorum varmi önerileriniz?

Bu konu hiç kendini yalnız hissedeceğin bir konu olur mu?Aksi gibi öneri yerine;
Yakında bu başlık altında gece atıştırmalık tarifler veriyor halde buluruz kendimizi sadece:52:

Bak 10 dk. önce eşim başladı karşı koltuktan seslenmeye '' şöyle çift kaşarlı bir tost olsa da yesek ''diye:34:

Son düzenleme:
Yalnız değilsin :)
Akşam yemeğinden sonra belki en az 3-4 kere yemek yiyorum.
Üşenmek mi :) Kalkıp canım ne istiyorsa, makarna pilav tost vs vs yapar yerim, 2 saat geçmeden yine acıkırım :)
Her defasında üstüne bir de muhakkak tatlı yiyorum. Çikolata kek ne varsa..
Ama ağırlık falan çökmez hiç öyle.. Aynen mide guruldamaya devam ediyor bi de :)
Ailede var bi manyaklık ama bizim :) Kuzenim kısır istiyo canım hala der, annem 4,30da kalkar yapar.
Hamburger mi? Bi tlfn açar söyleriz.
Vicdan azabı pek duymuyorum
yiyorum yani geceleri bol bol.

Biz ablamla her gece kahvaltı tabağı hazırlardık, gündüz bile öyle özenerek yapmıyoruz düşünün. Sonra baktım o kilo almıyor, ben kilo alıyorum. Kestim yemeği:52: Şuan yine karnım kazınmış bir vaziyette çantamda cips ve browni var. Ama ben gidip yeşil elma yiyeceğim, dün de yoğurt kaşıklamıştım:68:.

Yalnız değilsin :)
Akşam yemeğinden sonra belki en az 3-4 kere yemek yiyorum.
Üşenmek mi :) Kalkıp canım ne istiyorsa, makarna pilav tost vs vs yapar yerim, 2 saat geçmeden yine acıkırım :)
Her defasında üstüne bir de muhakkak tatlı yiyorum. Çikolata kek ne varsa..
Ama ağırlık falan çökmez hiç öyle.. Aynen mide guruldamaya devam ediyor bi de :)
Ailede var bi manyaklık ama bizim :) Kuzenim kısır istiyo canım hala der, annem 4,30da kalkar yapar.
Hamburger mi? Bi tlfn açar söyleriz.
Vicdan azabı pek duymuyorum
yiyorum yani geceleri bol bol.

şu an size çok özendim.ben onları yesem amannnnnnn düşünemiyorum !

bende bayılırım gece yemek yemeğe tamam sağlıklı değil ama ne yapayım acıkıyorum :52:

Tam benlik konuymuş bu...
Bu işi fazlaca abarttım galiba, hastayım şifa olur diye az önce gayet tavuk haşlayıp suyuna çorba, pilav yaptım.
Tavukları da bi güzel kızarttım yedim, nasıl hastaysam ben de:1:
Sabah 4 te poğaça yaptığımı da bilirim.
Nasıl kurtulucaz bu gece aşermelerinden yahu:44:

Ben de dün gece elmalı kurabıye yaptım kendıme bir güzel cayla yedım ohh..
Aklımda duracagına mıgdemde dursun dıyorum ben ama
yedıkten sonra baktım gobek cıktı pişman oldumm basladım mekık cekmeye
ya bu ıkı ucu şeylı degnek olayı ..
hem zayıf kalmak hemde ıstedıgını yemek ıstıyor insan

Gece yemek yeme huyum yoktur ama kardeşim yer gecenin 2 sinde kokoreç dürüm makarna yer hep ama o kilo almaz ben yesem kilo alırım bir ara annemde yerdi geceleri hep çok acıkıyordu ve susuyordu en sonunda dayanamadı doktora gitti doktora anlattı ben geceleri yemek yiyorum yatıyorum ama kalkıp yemek yiyorum çok acıkıyorum çok susuyorum dedi oda bi tahlil yaptı şeker çıktı şeker hastası olanlar çok sık acıkırmış kardeşimde böyle bi sorun yok gündüzleri pek bişey yemez o yüzden geceleri yer hep ama çok zayıf boyuna göre.

kendimi bildim bileli geceleri hep acıkırım ama bir kere bile gidip te birşey yemedim zaten kilo almaya meyilli bir yapım var hernekadar şu an kilolu olmasamda. Kendimi alıştırıp yeme düzenimi bozmak istemiyorum.

Benim arkadasımın annesi gece uykusundan uyanır yemek yer tekrar yatarmıs, duyunca o kadar cok sasırmıstım ki, mesela uyanır melteeem cikolata ver dermis, arkadasım cikolata yok deyince küp seker ver o zaman demis. :52:

Cok garipsemistim ilk anlattıgında nan o anda insanın aklına yemek gelir mi diye? Sasırmamak lazımııs, simdi aynısını bilincsizce ben yapıyorum lavaboya diye kalkıyorum hoop ordan mutfaga önüme ne gelirse yeyip tekrar yatıyorum.. :24:

Son düzenleme:
Back
X